Gott nytt år!

Det slutna sällskapet Skogsvallen Hellraisers vill passa på att tacka för detta år. Givetvis kommer vi tillbaka 2008 med roliga nyheter och ännu roligare upptåg.

Gott nytt år till alla hundar och rävar där ute!

/Redaktionen

För Helvete!!!

Två dagar innan new years eve går jag in i väggen och blir totalt däckad av årets första och enda sjukdom. Förmodligen en form av förkylning som däckat mig. Jag har inte ätit en tugga idag. Jag har förtärt; två köppa*, samt två öl. Jag har roat mig med att spela Football Manager 2008, parallelt med att ha tittat på massa filmer på TV. Jag diggar mellandagarna på det viset att det går så många filmer som är kul att titta på.

Eftersom jag jobbar inom handels så skall också tilläggas att julen förmodligen är den kortaste högtiden på året. Kanske också den enda. Jag var ledig på julafton och på juldagen. Förutom dessa två lediga dagar så är Julen den mest hektiska tiden för oss på Carlings. Innan jul säljer vi kopiöst med presentkort och julklappar. Efter jul får vi tillbaka hälften och har en FET REA. Detta gör att kroppen aldrig hinner slappna av och man hinner knappt ta lunch. Vilket medför att man äter en jävla massa snabbmat. Jag har gått upp 5 kg sedan jag vägde mig sist.
Mitt viktrekord ligger på 71 kg vilket jag vägde innan jag fick problem med mitt hjärta. Då gick jag genast ned 10 kg och har sedan dess vant mig vid denna vikt.

Med 5 kg mer i kroppen, en stökig lägenhet och utan mat i kroppen avnjuter jag nu en konsert med Håkan Hellström och Sven Bertil Taube. HEEELT UNDERBART...

Jag tycker hur som helst det är imonerande att bara ha varit sjuk en gång på ett år, vilket förmodligen är mer än ett år eftersom jag blivit sjuk, precis just nu. Innan nyår.

Jag har dessutom avnjutit en 4-1seger för mitt underbara Arsenal. Tack för det.

Plus och Minus- lista innan nya året.

+
Premiership - Tack för att det finns
Att Joe Hill kommer till Borås och firar nyår med mig
Den konserten jag nu avnjuter är jävligt bra
Jag ska äntligen till London igen, för 12e gången
Jag skall flytta

-
Förkylning
Ensamheten då hon är borta :(
Vissa grejer på jobbet, KATLA!!!
Smutsiga golv och trasiga gardiner

/BAKKEN

*Köppa = kopp kaffe

Jag vill fortsätta vara barn

Decembermånad har visat, för min del, att det inte alltid blir som man tänkt sig. Saker var mycket enklare än förut. Julen är inte lika rolig som den en gång var. På termometern nalkas vår, men himmelen är grå. Om ett par dagar är det nyårsafton. Årets grej enligt många. Folk köper smällare, skumpa och gåslever. Självfallet ställer jag mig i samma led som dessa.


Ibland känns det som att man är fast i ett ekorrhjul. Jag bygger upp en mur runt omkring mig för att skydda mig för livet utanför. Livet utanför låter muren vara, för satt skydda sig mot galningen innanför.

 

Jag är bitter, tur att Sarre kommer snart.

 

/Micke


No shit Roger

Roger Melin har tagit över som tränare i Frölunda efter Per Bäckman som de flesta säkert vet. Läste just en rolig artikel i sportbladet där han berättar om hans sätt att leda laget.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article1527349.ab

Skrattar när jag läser rubriken: "Kommer inte skrika i båset"
Nej för de vet hela hockey Sverige att du hellre står där med armarna i kors och ser på när laget släpper mål efter mål utan att du rör en min.  De löser sig tillslut verkar vara din tankegång.

Även kul med hur bitter han är över att ha sparkas från Färjestad. Citat:

"- Jag har förklarat för spelarna att jag inte kommer att skrika i båset, om de inte kan ta det så är det upp till dem. Jag försökte förklara det för "Looben" (Håkan Loob, Färjestads sportchef) också, men jag vet inte riktigt om det gick fram"

"

- Jag vet inte om det är så. Men Frölunda vet vad de får med mig. I Färjestad var det så, de vill ha något som skriker i båset. Den traditionen finns där. Men om jag ska skrika någonstans så är det i omklädningsrummet. Dålig scouting kanske av Färjestad när de tog in mig? "


//Krall


JULDAGEN

Hej mitt namn är RockRoland. Har precis firat en homogen och varm JUL! Men nu är det vardag igen! Sitter med kamraterna Gåre, Krall, Svana och firar på vårat egna vis. Och hunden Hugo givetvis. Promillehalten stiger likt en ny påsatt baustu, och humöret börjar närma sej klimax! Vill önska alla våra läsare en trevlig fortsättning. Syns på Strandvallen imorgon, Annandas bandy! I löve you.

Jag är Gud

Telefonen har varit spökligt tyst hitills denna dag. Snart tror jag dock att det kommer smattra till rejält i smskorgen. Det är trots allt Juldagen och många har ingenstans att sitta och dricka sina ölflaskor. Då ringer dom mig. Micke ställer alltid upp. Micke kirrar festen. Världen den förändras och världen den är jag. Min stjärna lyser upp er när allt är trist och grått.

Det är det ni ska tänka på sen när ni ringer. Är inte inledningsfrasen : Du är Gud, så lägger jag på med en gång.

Varför detta superego inlägg då? Jo, för exakt ett år sen på min dåvarande hobbyblogg fick jag denna kommentar av det vackra namnet Tina Cabretto. Tänkte att ett ettårsjubileum var helt rätt.

"Hej Micke. Varför är du så högmodig att du tror att du har rätten att bestämma över andra och till och med ge dem på käften? Dessutom kommer Du aldrig bli någon gud. Gud har ingen kropp, är varken han hon den eller det. Det är en kraft som är starkare än någon människa någonsin kan bli. Gud går inte i kyrkan och har aldrig skrivit några böcker. Gud finns inom alla människor. Det gäller bara att släppa fram gud så behöver man inte tänka som du, slipper vara bitter och kaxig. Väx upp, Micke! Du har mycket att lära."

Hon har rätt den där Tina, eller hur?

RockRoland a.k.a SarreBaresi, Idag är det trissvinst som gäller. 575 spänn ska förvandlas till miljoner!! Dom som tror är utan hopp!

/ Micke - Eder lysande komet

väckt då....

Ja dagen började med att jag vaknade av en telefon som ringde, jag hade ingen aning om vart jag befann mig, var helt lost... De var sarrebaresi som ringde och skulle bjuda te kalas...Som vissa kanske inte vet så är han och jag bröder... Så han hade vaknat tidigt i ottan, gått i inhandlat sig divese julmat...Det var väll han och pensionärerna kan jag tänka mig....Ställde sig och gjorde iordning en skinka, köttbullar koka potäter och stekte på prins-vurre och sill medmera medmera....Så vid kl12.00 var det ett litet finare julbord serverat hos sarres residens för mig och päronen....Stor eloge för detta broder.....Det var grymt gått....hade
//GÅRE

Oroligt på stan igår....

Ja för att bekräfta ryktena som går på stan idag så, ja de stämmer...Skattkärrs i gjorde stan igår, med ettt jävla brak också...De som var å stan kunde inte gått miste om oss, sången ljöd vackert över hela k-d...Kampsånge som skattkärrs i, skattkärrs i och klassikern gåre e här , svana e här hallelulja Krall han e här hipp hura....och på vår glada fest..osv...taxi chauffören som plocka upp oss 7 slan vid 19.30 han blir nog inte människa på ganska länge, men de får vi bjuda på...Ja den utav oss som går in med huvudet högt på systrar har inte ett litet självförtroende...Att vi inte blev utslängda, är mest ett under.....Resan fortsatta med mera sånger på väg mot Via appias sky bar....de var inte många där när vi kom, men så fort vi entrade så försvann de få som var där fort, varför inte en aning, eller har jag...???Jo jag tror de.....Och de som komm upp med hissen, såg oss och bara tryckte på knappen ner, så de var vårann kväll...Vi var helt enkelt på G, och det var riktigt trevligt..Skulle vilja tacka alla inblandade... Jo samuel och peter, den där hetsige kärringen med ring i näsa på köpperat och valle, hon var toki, rädd för henne....hade alla ute i julstöket...
//Gåre

Somliga på lagfest ikväll...

Idag, fredagen den 21 december har stora delar av Skogsvallen lagfest med innebandylaget. Ett långbord är bokat på Brasseri Systrar. Vi ska vara där klockan 19:30. Innan dess ska det vara förkrök hos alllas vår Krall. Och innan det är förkrök hos nämda gentleman så ska det vara sillunch hemma hos moi. Strax efter två (precis efter Våra Bästa År är slut) äntrar RockRoland och Lenny Guitarhero mina domäner. De har fixat sill, skinka och nubbe. Jag står för köttbullar och prinskorvar.

Den uppmärksamma märker att detta tjohej till lagfest kommer vara som en Bergman-film. Fylld med dekadens och tragik alltså.

Vårt första val som matställe var egentligen Bombay Dreams, men det visade sig att de inte hade alkoholrättigheter, valet var då enkelt att strunta i indiskt. Vi får det nog trevligt iallafall. Eftersom juniorerna är för unga så kommer den klockrena laguppställningen bestå av:

Mig själv a.k.a Micke
RockRoland
Jorrocop
Gåre
Krall el capitano
Lenny Guitarhero
Klas Kissekatt
Pete


Väl mött!

/Micke

Tack o bock...

...Till killen eller tjejen i golfen som blinkade med helljuset mot mig i höjd med byälven runt halv två idag. Jag kom ju som vanligt  "cruisande" i allt för höga hastigheter när jag är påväg hem från Norge på torsdagar. Hade lätt suttit här utan körkort och behövt ta bussen (eller taxi såklart) till bolaget nu om du inte hade varnat mig för snuten som stog strax efter krönet.  Så än en gång, tack..

Är det karma tro?

/Krall


Marilyn Manson, Scandinavium (GBG), 17/12 -07

                                  

image50


Jules stack till jobbet runt sju-tiden och jag låg som vanligt kvar och snoozade till klockan elva då jag kände mig manad att möta den sjuttonde december. Klev upp, bryggde mitt kaffe och läste blaskan på nätet som vanligt. Flanerade genom Borås stadskärna på min morgonenliga promenix. Glad som fan i hågen eftersom Arsenal pissat öppet på tvivelaktiga Chelsea i söndagens Londonderby, och därmed som vanligt återtagit sin förstaplats i Barclays Premiership. Jag led lite med Pool som gjorde en fantastisk insats mot de röda jävlarna men dessvärre inte lyckades få hål på en minst sagt darrig Van der Sar. Kommer till jobbet och börjar slita som fan, as usual.

Runt 17tiden plingade telen och det var reg.chefen som ringde, stressad som få och lika lycklig som alltid. han erbjöd mig en biljett till mannen som toppar mångas lista över vem man skulle skjuta om man fick en pistol innehållandes en kula; Marilyn Manson...

Först tänkte jag; Vad i helvete ska jag på en M. Manson- konsert att göra, men sedan tänkte jag att fan. Gratis är ju alltid jävligt gott och det kan sammanfattas med...

Jag var kanske inte en av de som stod och hoppade och skrek då jag kanske overall hört ca, en Manson- låt i hela mitt liv och överlag haft otroligt svårt för honom (förutom i dokumentären bowling for Columbine). Däremot vart jag oerhört glatt överraskad över hur förbannat, jävla, dyngbra han var live. Det var förmodligen inte en av de bästa konserterna jag sett, men den finns lätt med i topp om man skall se till positiva överraskningar.

Under konsertens gång hann många tankar cirkulera....

-> Hur många gånger han egentligen sade ordet; FUCK?

-> Hur många vilsna kids han är en fantastisk förebild för och dessutom hjälpt genom sina väl genomtänkta texter och oerhört hårda musik som träffar en rakt i bröstet?

-> Hur många gånger han välte sitt mickstativ och kastade micken i golvet för att sedan få en ny?

Detta är bara några få saker som han genomflöda min sinnesförvirrade skalle.
Marilyn är dock en perfektionist och det märks. Alla som arbetar omkring honom verkar ha strikta regler att förhålla sig till. ni vet de där scenarbetarna som alltid spriger in och ställer upp mickstativ, (jävla hjältar för övrigt) byter gitarrer, mm jobbade så otroligt disciplinerat och snabbt att de bara syndes som en skugga när de ingrep. Trots detta vara mr. Marilyn inte nöjd och jag skymtade att han skällde ut någon av dem mellan några av låtarna för något fel han hittat men som en annan hade fått leta efter ett bra tag om man fått en sk. Reverse angle.

Jag har förändrat min syn på detta fenomen till karl. Jag skall nu bli gothare... Nej, kanske inte riktigt, men däremot kanske jag kommer tanka ner någon platta (lagligt givetvis) till att börja med för att fördjupa mig ytterliggare.
Jag ser numera Marilyn Manson som en stor förebild för unga vars liv inte gått den väg de önskat, de som är olyckligt kära och de som har någon annan form av problem, eller de som gillar bra musik.

Tack Marilyn för en fantastisk afton...


Kvällens citat: "You're worse than Lindsey Lohan's dirty vagina..." - Marilyn till publiken då han är nöjd över deras entusiasm.


Har ni också blivit lika positivt överraskade som jag när ni underskattat någon eller något???? berätta

Vad tycker ni om Manson, som människa och som artist???? berätta

/BAKKEN

Ångest, ångest och mera ångest

ja då sitter man här igen, det är söndag och man har ångest som vanligt. Men idag måste jag säga att den är enormt mycke större än den brukar vara....låt mig berätta lite varför.....
Om ni läst föregående inlägg så var det ett riktigt kalas igår, med många kända ansikten. Igår var lite annorlunda för oss, vi var med i radio vi lyckades gå ut före kl23.00 mm...Men för att komma till saken så blev jag som alla andra rejält berusad... Och min kväll slutade med att jag åt mat från kenneths springandes ska tilläggas, vilken syn de ska ha varit att se en man på ca 2 meter springa som en tok och äta mat på de....till slut efter att kenyanen nått sitt mål, mitt hem så snubblar jag upp för trappan och vad den löpturen slutade med vill ni nog inte veta men det var inte trevligt....Vaknar upp idag känner mig hyfsat pigg, men med en ömmande fot. Jag har alltså lyckats ramlat slår de mig snabbt, jag har en lätt stukad fot. Sedan upptäcker jag också ett jack på hakan som fick smaka på en blommkruka när jag föll imarken....Dagen gick och jag blev bara sämre och sämre kl är nu snart 21.30 och jag mår fortfarande skit....Men med tanka på vad vissa nadra var med om i går så känner jag inte att jag har mage till att klaga eller ha ångest men nu är de så, men i morgon är de måndag och då är de bara börja om som vanligt....Tarre baresi...///Gåre

Skogsvallen goes ROCKSTARS!!

Herrejävlar alltså. Vilken trevlig kväll det blev igår. Radiodebuten gick sisådär, men det ska vara första gången någongång. Efter ett par öl i radiostudion bar det till Norrstrand för förfest. Som vanligt spelades ölspelet och ljuv musik i form ad Dia Psalma spisades från stereon. Våra friplåtar tvingade oss att infinna oss på lokal innan elva och för engångs skull var hela gänget i tid.


Ungefär vid denna tid börjar Skogsvallen Bad Boys att bli "rejält i taga". Klockan är alltså strax efter elva när sju skitiga unga män äntrar klubben som börjar på A och sluta på rena. Tiden är ung och de övriga besökarna likaså. "Nu jävlar" tänkte vi, "Nu ska vi visa barnen hur man gör och festar utan stil". RockRoland sätter ribban direkt genom att svinga sina håriga på barbordet. Klabbe var inte sen han heller. Kusinvitamins -även kallad Emanuel- skolkompisar såg med skräckblandad förtjusning på spektaklet som började ta sin form. Under kvällen dök många gamla kända ansikten upp. Detta berodde troligen att The Bright hade sannerligen bajsat ur sig fribiljetter till deras spelning. Arena liknade alltså mer Skattkärrs Fritidsgård anno 2000 än en klubb där man skapar lösa förbindelser. Strax innan The Bright skulle spela följde jag med dem ner i källaren för att ladda upp. De snackade om hur låtlistan skulle se ut medan jag tog ett par gratisöl och käkade chips. Bra grejer.

 

Strax efter midnatt började skön rock spelas, The Bright började lira och jävlar vad bra de var. Gitarristen Mattias gjorde det coolaste jag sett på en scen. Grabben drog av en kullerbytta. Mäktigt. Den snygga basisten Johan E gjorde lite reklam för Skogsvallen under spelningen medan jag stod och snackade med hans mamma och pappa. De tyckte jag var en bra kille. Efter spelningen följde jag ner i ovannämnda källare igen. Denna gång hade jag med mig Klabbe och RockRoland. Det blev mer gratisöl och mer chips. Klabbe kissade på väggen. Jag sa att han inte skulle göra det men han slog dövörat till.

 

Runt tretiden -tror jag- begav jag mig hem och de andra drog på efterfest. Jag börjar bli till åldern och kan inte hålla på med sånt längre. På efterfesten slängde Klas och RockRoland kläderna för att äntra duschen. Där fick de sällskap av en tjej som rakade herrarnas ben.


Nu är det slut på mitt egotrippiga bloggande. Nu ska jag berätta om vår kära kamrat Jorrocop. Han var full igår och denna gång är inte Skogsvallen först att skriva om saker och ting. Polisen var först med att skriva en rapport. I denna rapport stod det att en förvirrad ung man hade brutit sig in på Centralsjukhuset. Till sin hjälp hade han en sopkvast. Vad Jorrocop gjorde på sjukhuset är det ingen som vet. Det känns som att hans ångest är lite värre än andra som festade igår.

 

En helt vanlig kväll blev det igår alltså.

 

/Micke


Fernando Torres



Position: Striker

Date of Birth: 20/03/1984

Height: 6'1

Weight: 12st 4

1st team games: 19

1st team goals: 12

International caps: 43

International goals: 15

Former clubs: Atletico Madrid

Birth Place: Madrid, Spain


COME ON YOU FUCKIN WANKERS!!!


/Svärd


Skogsvallen i etern

Igår var det utgång för mig, Samuel, Svärd och Nicke C. Platsen var för ovanlighetens skull Glada Ankan. Där råkade jag spilla öl på en Hells Angels-medlem, Nicke C blev rejält tankad och Svärd fick gå tjejlös hem. Dessa få rader får räcka för att återberätta gårdagen. Här följer enormt mycket viktigare information och reklam om kvällens galej:

Skogsvallen äntrar etern mellan 1900 och 2000 ikväll. Jag och Gåre kommer att få dyrbar radiotid och garanterat kommer det urarta och gå åt helvete. Kanalen som gäller är 92,2. Ni som inte bor i Karlstad kan lyssna på spektaklet från deras hemsida.

Glöm för bövelen inte bort att lyssna på radio ikväll!

/Micke

Fröken Karin vinner bloggosfärens finaste pris

Över en månad har gått sedan vi publicerade något vettigt, det vill säga något inlägg i denna kategori. Vad beror detta på? Den enkla förklaringen är att vi haft annat att göra. Den undanflykten är givetvis felaktig. Vårt välutvecklade luktsinne efter salta katter har svikit. Det kändes som vår gudagåva hade försvunnit, eller att vi redan hade hittat alla flickor värda att publicera ett inlägg om. Vi vandrade vilse och gick i cirklar i över 40 dagar. Igår kom vi på rätt stig och hittade ut ur skogen med vattniga munnar och redo att hugga tag i vårt bytte. I trakterna runt Gävle hittade vi en 21-åring med oskyldiga rådjursögon, mörkt hår och ett kaffeberoende som skulle få Lundbergsmaffian att kikna efter andan. Hon heter...

...Karin Olofsson. Fröken Olofsson pluggar kommunikation och älskar att fota. När hon svingar kameran brukar hon själv hamna framför linsen. Detta är givetvis till en fördel, då hon är söt som socker. Karin verkar vara en kalaspingla och gillar allt gott här i livet, exempelvis shopping, fika och festligheter. Dessa egenskaper delar hon även med oss i Skogsvallen. Hon gillar även att träna, vilket inte står lika högt på vår intresselista. Bortsett från detta lilla missöde passar Karin oss som handen i hansken. Kort och gott är Fröken Olofsson en snygg tjej med extra allt.

Ett par saker som Karin bör göra:

  • Fortsätta att fota och lägga upp härligt narcissistiska bilder på sig själv. Speciellt de när hennes ögon tindrar.
  • Komma till Värmlands residensstad och socialisera med oss. Gärna på en onsdagskväll då vi har vår rutinmässiga fika. Då kan vi snacka vilka bönor som är hetast och om man egentligen kan beställa in en chokladboll och chokladsnittar på samma gång.
  • Ta av sig jackan på presentationsbilden.

Vi har för vana trogen att göra reklam för diverse kategorier när vi publicerar "Snygga tjejer i bloggosfären". Detta gör vi för att våra manliga läsare ska snabbt och enkelt hitta smaskiga bilder på flickorna i fråga. I Karins fall ser vi detta totalt onödigt då det finns tilltalande bilder i stort sett i varje inlägg.

Peace Out!

/Redaktionen

De är typ 50 grader för kallt här!

Ja som ni kanske förstår är de en hyfsad kontrast att resa direkt från de varma Sydostasien till det kalla Sälen, 20 minus stod termometern på idag och ja konstaterade att de är typ 50 grader för kallt här (om inte mer till och med).. Så jävla stört att man vänjer sig vid värmen så snabbt, jag menar förra året tyckte ja jue 20 minus var piece of cake men nu höll ja på att frysa ihjäl imorse när ja skulle till jobbet..


Vart här drygt en vecka nu och även om jag har jobbat jävligt mycket så är de ändå betydligt mer action här uppe om dagarna än hemma. Så har med andra ord en del att skriva om nu men tänkte ta till Mickes favoritsätt att blogga på, nämligen den berömda listan:


  • Jag och David (som de flesta av er träffa när han hälsa på i K-d) delar ett litet hus/stuga med 4 tjejer som förövrigt hade rätt hyfsade platser i kön till där gud delade ut utseenden, och dessutom dricker typ lika mycket som Chrille.
  • Min flickvän råkar jobba på nattklubben med stort N, eller Hc som den heter, vilket betyder att jag inte behöver stå i kö till krogen längre och dessutom har jävligt bra priser på allt innehållande alkohol i baren. Kan nog spara ganska många kronor där.
  • Har inte lyckats åka snowboard en enda gång än fast de är typ det enda ja tjatat om sen i september, blir första gången imorgon om jag inte är allt för bakfull då.
  • Fått reda på att jag inte kommer få någon lön den 10:e januari som jag trodde utan den 25:e istället vilket ställer till det rätt rejält för min redan helt trasiga ekonomi (läs mitt förra inlägg).
  • Har konstaterat att Powerade måste vara den sämsta eneridryk någonsin efter att ha sovit mig igenom en hel dag av föreläsningar och clinics (leverantörer som pratar om sina produker) trots att jag drack typ 8 Powerade (ja dom va gratis).
  • Lyckats få mina sambos frälsta på bloggandet till den grad att vi skapat en blogg liknande denna där alla i vårt hus kan skriva vad som händer.
  • Blivit bjuden på (mut)middag av en av våra leverantörer där det serverades oxfile och så mycket öl man bara ville. Mums!
  • Försvarat vår vackra dialekt en jävla massa gånger även fast jag tydligen inte själv pratar så mycket värmländska längre om man ska tro Chrille, Adolf och Rya när de mötte upp mig i Thailand.
Har säkert missat massa nu som ja supit bort men har haft de jävligt bra hittills trots mycket jobb. Ska bli jävligt kul när ni kommer upp också men ska nog klara mig så länge, men ska väl försöka uppdatera lite då och då till dess med.. Nej nu ska ja supa mer för ikväll är de uppvärmingsfest för söndagen då de smäller rejält med kick off för hela sälenfjällen.

Peace out
//SebbeS

Hey Ho, Let's Go.. Blietzkrieg Bop...

Igår fick jag en skön smäll på käften.. Jag satt och kikade på Eva & Adam.. Ni vet den där ungdomsserien som några av oss följde med iver för ett antal år sedan. Serien handlar ju om Eva och Adam som träffas då Adam börjar i Eva's klass och bla bla... eller snarare etc.

I början satt jag och hånade deras konversationer och spottade på deras dialoger. Till slut insåg jag att man betedde sig exakt likadant.. Helvete också tänkte jag.. Men på ett sätt var det en ganska skön don't-look-back-in-anger-känsla som började smyga sig in i min stökiga lya. Jag tänkte på några landmarks som jag aldrig glömmer och kom underfund med att trots att man betedde sig på ett högst tvivelaktigt sätt så var det trots allt värt det.

Så nu tänkte jag klargöra för er om hur jag träffade alla de andra männen, vilka precis som jag författar från sin djupaste hjärtkammare, på denna blogg, och som jag hoppas kommer förbli mina vänner livet ut...

Jag skall försöka att lista dem i kronologisk ordning, baserad på NÄR jag träffade dem...

Svärd den lille: Jag och Svärd var länge rivaler då han lirade för p86 väst och jag för öst. Men direkt vi båda började i fyran och därmed gick i samma klass så blev vi en duo, omöjlig att dela på.. Vi gjorde det mesta tillsammans, ofta med Berg som en tredje musketör. Vi badade, hängde vid våra hemliga ställen, pratade om allt, skaffade tjej samtidigt och blev givetvis dumpade samtidigt. Vi lärde oss vad perkele voi vittu betydde på väg till kungsnäs, vilket kan ses som en riktig milstolpe... En vänskap för livet månne?

Tore: Jag minns det så väl... Vi hade länge spelat i samma fotbollslag, haft samma cykelrutt hem från Skogsvallen, gemensamma polare men det hade aldrig riktigt klickat. Så en kväll efter en träning så bestämde vi oss för att tillsammans göra Lomvägen och Storspovsvägen osäkra med våra heta cykelskills. Grundell var även med på vårt lilla rövarstråk skall tilläggas. När vi svängt in på Storspovsvägen stannade vi till, vid Skattkärrs största körsbärsträd och började fylla våra magar med stulna körsbär. Vi passade även på att kasta hälften av de körsbär vi fick ner i ägares pool och på deras fönster... Så träffade jag Tore...

Gåre: Med många gemensamma polare och intressen var det ett under att Gåre och jag inte började prata och umgås tidigare. Det var hur som helst på Skogsvallens dåvarande A-plan (den övre) där läktaren då stod placerad. Jag satt och smaskade i mig godis ur min Zoo-påse, köpt på Siv's närbutik.. Gåre satt bredvid mig och all of a sudden så började vi prata. Det visade sig att båda visste att vi umgåtts som treåringar och att vi redan då delade många intressen. T ex att vi båda diggade Lucky Luke, men även att Gåre var jävligt förtjust i Zoo. Så vi fick sticka iväg och köpa nya. Det fick dock bli konsum då jag var mycket mer ekonomisk på den tiden och gärna sparade de två kronor som Siv's närbutik lagt på. Senare i vår vänskap har jag varit en mentor för Gåre på många vis. Det var jag som gav förslag om vad han skulle skriva till flickor med den nya flugan SMS. (kanske är därför det gått som det har) En ny vänskap var funnen.

Krall: Det var i Skattkärrsskolans gympasal vi började vår bekantskap. Krall, om jag minns rätt spelade länge i andrakedjan med Bjurta men degraderades efter ett tag ner i hierarkin, till tredjefemman där ja sedan min första träning i Skattkärrs innebandyklubb spelat. Det tog någon säsong innan vi riktigt kom överens på planen och med olika centrar såsom Hampus och Adolf så förblev mitt och Kralls samarbete intakt oavsett center. De dagar vi var på topp öste vi in mål och jag glömmer aldrig då vi i DM-finalen mot Björkås knappt fick spela, men när vi gjorde det så avgjorde vi matchen... Mums...

Storsvärd: Jag och Svärd den större träffades visserligen ganska tidigt då hans hobby var att jävlas med de tre musketörerna (Läs: Jag, Lillsvärd & Berg). Den förmodligen mest oförglömliga behandling jag fick av denne psykopat var när våra svärd var brutna och vår trio tillfälligt splittrad. Svärd den store drog då fördel av att vi tidigare ätit apelsin och gned skalen mot min rygg då jag låg i en försvarslös ställning. Några år senare levererade jag många målgivande pass i juniorlagetSkogsvallen till Svärd. Och vi har dessutom sänkt några öl sedan dess.

Micke Svan: Micke var av någon outgrundlig anledning tränare för F86 och eftersom jag var förtjust i typ hälften av laget antar jag att det var på den vägen vi blev lite bundis. Det är väl egentligen först sedan han flyttade hem från hufvudstaden igen som vi riktigt börjat umgås. Lite svårt kan tyckas med tanke på att jag bor i Borås. Det var just därför vi bildade Skogsvallen Hellraisers. Just det, vi är båda grundare...

Rock n'Rolle: Rolle var min tränare och coach i andralaget i Skattkärr och senare även för Juniorerna. Han var en makalös coach med sin egna syn på fotboll och myntade en av de mest klassiska ladda-före-match-tagga-till-ramsor som någonsin existerat.. Denna baserad på Senegals högerback i VM 2002. Sedan dess har vi länge varit de två fnissarna i SH och hittar ofta på rackartyg tillsammans med vår vapendragare Joe.

Joe Hill: Joe och jag träffades först på fotbollskonfirmationen 2001, men fann inte riktigt varandra då vi var stora rivaler i kvalet till pojkallsvenskan. det var först när vi började på gymnasiet som vi riktigt förstod vilken fantastisk vänskap vi skulle bygga på. Vi har sedan dess slagits mot svårigheter tillsammans och tagit många tvivelaktiga beslut. Vi har letat arslet av oss efter min JD- flaska, hånat vår dåvarande klass öppet och kommenterat många vackra flickor på stan.


Ursäkta att det blev så långt detta inlägg, men vi är ju helyllekillar allihop så det behövs mer än en rad för att beskriva dessa personligheter...
Om det nu blir någon nyårsfest i någon lokal någonstans så tycker jag att vi skall välkomna regelbundna läsare till detta evenemang så de själva får uppleva vilka fantastiska personligheter, samt fullständiga drägg vi är..

/BAKKEN

Bruce Springsteen


"Magic"



image48


Ja i lördags var ju jag och svana ute och slira på stan, och när kvällen nått sitt slut och jag som vanligt trogen som jag är når statoil för mat, med annat sällskap en Svana. Jag köper min vidriga baugette och i en liten finare form går jag mot cd hyllan, och vad ser jag där om inte dennna grymma skiva.

Det är the boss senaste skiva som han nu är ute och turnerar med. Ikväll spelade han i globen och jag tror de var riktigt grymt där inne idag.
När jag vaknar dagen därpå och inser att jag brännt 200 riksdaler på denna skiva så sätter jag mig och lysssnar igenom, jag känner en lycka i kroppen. Faan vad bra detta är, det påminner mycket om de äldre bruce. Men bruce tillsammans med e street band går inte att misslyckas. Max weinberg spelar trumman som aldri förr.
Nej dena skiva berör mig faktiskt och jag rekomenderar er at köpa denna skiva, köpa, inte ladda ner....
Betyget då , jo en får la ge den en 4/5....
Inte minst måste de tilläggas att jag är väldigt lycklig över att jag idag erövrat mig en biljett till Bruce på ullevi den 5 juli...Så jävla grymmt... hade

//Gåre







Hur ska detta gå?

På något vidunderligt sätt så sprang jag och Gåre vilse i en labyrint som kallas för löften i lördags. I fyllan tackade vi Ja till att medverka i ett radioprogram. Men för att dra till med ett gammalt ordspråk, som man bäddar får man ligga.

 

Direktiven vi ska gå efter är lite luddiga pågrund av ovannämnda berusning. Efter ett par minuters förhandling med programledaren så fick vi tillskott att vi får vara med i etern med ett par bärs i kroppen. Tre öl. Känner jag Gåre, och kanske framförallt mig själv rätt så kommer treölsregeln fara åt helvete, så sluddrig värmländska utlovas.

 

Vad ska vi göra egentligen?

Jo, det är såhär. Det är Gåres kusin som håller på med ett projekt arbete i skolan, där han ska producera radio. Han tycker att vår blogg är ett roligt inslag i hans annars så trista och grå vardag. Firma Gåre/Svana kommer alltså få ett par minuter i Karlstads nyaste radiokanal för att göra lite reklam för Skogsvallen Hellraisers. Fett.


Nu är det bara måndag och det är sex dagar kvar till sändning. Mycket kan hända. Vi kan banga ur, deras lärare kanske läser detta eller Ryssarna startar krig. Förhoppningsvis kommer två nervösa vrak stå i radiostudion på lördagskvällen och skämma ut oss och våra kamrater i den ringa meningen att vi inte kan vistas inom 054-området mer.

 

Vad ska vi prata om?

 

/Micke


Bugger....

Bugger är ett engelskt uttryck som används vid alla möjliga typer av missnöje. Och skall man se till nedanstående resultat så kan man ju inget annat än att börja gråta. Man får väl dock glädja sig åt att förstaplatsen är intakt och att det var ett par jordsnurr sedan Man U faktiskt bjöd på underhållande fotboll och stod för något trevligt. Klart att det är lätt att vinna med en handfull glaslirare (t ex #7) på planen.. Skit samma. Jag är inte bitter, vi leder ju fortfarande som sagt..

Jag har ju snart bott här i Borås i ett år och tänkte likt Micke sammanfatta ett och annat om det gångna året..

-> Jag har en fast anställning för första gången i mitt liv, dessutom trivs jag med vad jag gör..

-> Jag har blivit hotad till döden av Svärd då han föredrar min värmländska före min göteborska..

-> Jag har sett Aerosmith och legat sked med Gåre både en och två gånger..

-> Jag har sett Rolling Stones för fjärde gången, och andra gången på ett år (nytt rekord).

-> Jag har tillsammans med Tore lyssnat på när Paul Anka dödar rockklassiker och tillsammans myntat att Borås är Sveriges Italien, Ja det må vara en smärre överdrift. Men just då kändes det så.

-> Jag har sett alla avsnitt av Two and a half men.

-> Jag har firat en helt fantastisk midsommarafton med nära och kära. Trots att jag hängde mer hos grannen.

-> jag har bildat en herrförening tillsammans med Micke, som i sin tur skapade denna ovärderliga blogg.

-> Kommit fram till att Cesc Fabregas är Världens bästa fotbollslirare..

-> Bildat band..

-----> Och en jävla massa därtill!!!

Helgen var förutom Arsenals missöde ganska bra...

Vilken är er favvo-kaffe-sort?? Min är utan tvekan Löfbergs Lila's rättvisemärkta mörkrost...


/Bakken

Resultaten som gjorde helgen!

Man United  - Derby       4-1
Reading     - Liverpool   3-1
Middlesbro - Arsenal      2-1
Tottenham  - Man Shity     2-1

Ser fram emot nästa söndags drabbningar då United troligen går upp i ligaledning.

Who the f*ck are Man United
as the Reds go marching on on on...

/Krall


2:e advent....

Ja då var de andra advent och snart är banne mig julen snart här, och de märks ju när man titar på vädret. NOT. Det är horribelt, det är december å de är typ 9grader varmt ute, de ska vara snö ute nu liksom, de ska faan bli en vit jul anners blir en upprörd.
   Ja en roligare andra advent har man väl haft, eller inte? Var ute igår, vilket leder till världens jävla bakfylla och en ångest över att 1000 svenska riksdaler spenderades på en dag. Men sånt är livet, så jag tröstar mig med en kall cola å ser på ice age inge söndag eller vadå?
 Ja igår var de bara eliten ute på äventyr alltså me gåre och vapendragaren svanadona. De begav sig till kupolen för en öl efter att vi suttit hos svana och myst å blivit dynga. Efter kupolen var de ankan som fick känna vår puls, och som vanliigt var de mitt å cralls favvo coverband som spela, di e så mäktiga....De var en riktigt trevlig kväll och självklart träffa vi på en liten fullare lillmatsa där inne som var å raggade på sjuksystrar som vanligt hehe....
Slutet gott allting gott, de  evad jag har att säga....hade där ute i julstöket....
//Gåre

En rolig sommarkväll

DSC00058.JPG

En rolig sommarkväll.

Hallå

Nu var det fredagkväll igen. Bloggen har legat lite på is från många håll ett tag nu. Vad detta kan bero på kan man sia om i timtals. Min slutsats är dock att vi känner oss matta, även lite trasiga. Detta beror på att det är mörkt ute, det regnar, alla har dåligt med kosing, är hoppet ute för oss?

 

Jag hoppas inte det. Men om sanningen ska fram så har det varit en psykiskt och även fysiskt -i alla fall bland Skogsvallens innebandynördar- sommar och höst. Nu är det vinter och vinden piskar oss varje dag. Jag flyttade tillbaka till Karlstad i april och det har nästintill varit fullrulle varje helg. Givetvis har det varit kul och det har upplevts väldigt mycket under denna snart sju månaders långa rusorgie. För att gaska upp våra trötta sinnen så följer här nedan en liten checklista om vad jag/vi varit med om/sett:

  • Polare som åkt Bangkok och köpt Lacostekopior.
  • Misslyckade sillisar.
  • 3 spyor i pissoaren på Nöjesfabriken
  • Förvirrad tjej som nyss fyllt arton som ligger och krälar utanför Restaurang Napoli i Haga.
  • En sommar med för mycket brunutansol.
  • Groggkväll hos femkanten Svana-Gåre-Sarre-Jorro-Sword.
  • Slagsmål på Brogatan.
  • Trubbel på Biljard 9:an.
  • Skön utsikt från Kupolen.
  • Sarre har bowlat.
  • Ett par mäktiga band har averkats.
  • Spelat in en Fyllafilm.
  • Fikat.
  • Haft en trevlig midsommar och kanske en ännu trevligare midsommardag.
  • Gjort Ulvsbygatan till det coolaste hangaroundplejset i Karlstad. I början av 2008 ansluter Sword och Krall.
  • Bokat en Sälenresa.

Hoppas att någon minneslucka fylldes. De största tjuvarna av vår skapande livslust är givetvis trion vin, kvinnor och sång. Det är bara att erkänna. Vi är svaga för allt gott här i livet, eller om jag ska prata klarspråk:

 

Vi är inte från Emo-GBG eller hiphop-Skåne. Vi är från Värmland och saknar allt vad rim och ranson heter!

 

Tillbaka till det som gjorde att jag satt mig ner vid datorn för att skriva. Jag är ensam och sitter och lyssnar på Räserbajs, är det någon som vill gå ut?

 

 

/Micke


de e allt fint....

Jao då var de igen, och julen närmars sig med stormsteg, vilket jag kände ordentligt för första gången idag.
 Jo de var ju så här att jag tog lite ledigt några timmar från arbetet och tillsammans med min moder, fader och med två gamla härliga grannar skulle äta ett lite finare julbord. Jag var lite tvivelaktig till de valda stället, tullholmsgymnasiets elevresturang var destinationen. Men som vanligt när man inte har någon större förhoppning så visar de sig oftast vara väldigt bra, och de var det. De var nog et av de godaste julborden jag varit på. Och sen gjorde de ju inge att vi fick en dyngfräsch elev som serva oss, lite kär blev ja...så läser du detta, vill du hava mitt kärleks barn???(idiot)
 Onsdag och som vanligt var de fika med grabbarna, och svärd var med tillbaka från asien och de var roligt att se han, men de vara intelänge eftersom han drar till sälen redan ikväll...men men vi kommer ju hälsa på pojken, å de lär bli ett jävla drag...nej får avrunda detta, papsen kommer snart och ska hjälpa mig med lite julstämninghär hemma, julstjärna å littesådana roliga grejer hehe...hade....
en dag utan vin, är som en dag utan solsken....glömm inte de hehe....
//Gåre

Comeback av en lite brunare fattiglapp!

Det är väl dags för en comeback här på bloggen för mig nu när jag väl är hemma igen och inte längre kan skylla på sega uppkopplingar och att ja måste betala för att använda internet (även om jag visserligen varit och köpt mig ett 3G-internet abonnemang idag). Om det var någon som hoppats på att jag skulle skriva något om vad jag haft för mig på andra sidan jorden här så kan jag meddela att det inte blir något med de, min resedagbok finns att läsa istället om någon skulle vara intresserad.

Men först och främst måste jag säga; fan vad de suger att vara hemma igen! Så sjukt trist väder först och sen finns det inte speciellt mycket att göra här hemma. Dessutom är min ekonomi körd i botten. Gick loss lite med shoppingen i Bangkok innan jag satte mig på planet hem vilket resulterade i ett tomt konto. Som grädde på moset har både min mobil och digitalkamera valt att kasta in handduken under min resa vilket betyder att en rejäl slant måste läggas ut på nya prylar. Trots detta ekonomiska bakslag lyckades en lömsk försäljare i 3-butiken lura på mig ett mobilt bredband idag som sagt, fick ett kanonerbjudande jag inte kunde tacka nej till och behövde inte betala en krona idag så. Det kanske inte låter så illa egentligen men det ska tilläggas att det är 5 och en halv vecka kvar tills det trillar in pengar på mitt konto nästa gång.

Men jag har sparat det saftigaste till sist. Under tiden jag har vart borta har min kära Saab gjort 2 besök på verkstaden, diverse småfel som har åtgärdats men det blev fan inte billigt för de, och numera har jag en mindre trevlig räkning på närmare 10.000:- att betala till Wafab bil. Jo ja tackar. Intresseanmälan för medverkan vid bakrån göres till mig snarast.

Men nog om pengar, finns väl de som inte har vart på andra sidan jorden ett tag och ändå har lika kass ekonomi som mig så jag kanske inte borde tycka så synd om mig själv. Hur som helst ska jag jue inte stanna i Karlstad speciellt länge så i lördags tänkte jag passa på att gå ut och glänsa lite med min för tillfället lite mer exotiska hudfärg och passa på att träffa lite vänner. Men när jag började kolla runt lite vilka som kunde tänkas vara sugna på att först ta ett par kalla insåg jag att det är inte många av mina vänner kvar i stan, och de som är kvar har fått för sig att innebandy är kul och därför måste hålla sig nyktra. Lyckades i alla fall efter många misslyckade msn-konversationer och telefonsamtal i alla fall få tag på 3 gamla klasskamrater att sänka ett par kalla tillsammans med. Förfest modell större på kronoparken blev det i alla fall med en massa studenter vilket aldrig är fel även om jag kände mig lite utanför när alla kände alla utom mig. Sedan intogs nöjes där jag givetvis gjorde succé bland alla tjejer med min bränna, okej succé var väl kanske en överdrift men jag fick definitivt mer uppmärksamhet än vanligt så solariet gäller i fortsättningen.

Men det ska ändå sägas att ja saknade grabbarna i SH, inte alls samma sak att gå ut och härja här i stan utan er. Synd att det förmodligen inte hinns med någon öl tillsammans innan jag drar mig upp till sälen, men hänger gärna med på er nya onsdagstradition om det blir av även den här veckan.

Peace out!
//SebbeS

Kickeri och Ligaledning...

En jäkla konstig helg måste jag säga.. Först och främst kanske för att Joe var här för andra gången på två veckor.. Han följde med mig hem från Karlstad i torsdags och stannade här tills lördag förmiddag.. Nu sitter han vid någon schysst å-mynning, dricker sprit och hobbysysslar.. Låter ganska trevligt tycker jag. Själv gick jag förbi biljarden igår efter arbetet och spanade in Arsenals nya triumf och därmed den fjortonde matchen utan förlust i ligan denna säsong. Ganska imponerande med tanke på att världens bäste fotbollsspelare Olof Mellberg befann sig på planen i gårdagens svettiga möte.

Idag har jag spanat in EM-lottningen och det var väl ok.. Vi hamnade i en grupp med Ryssland, Spanien och senaste slutspelets segrare Grekland. Helt ok grupp om man vill se tråkfotboll.. Hur ballt hade det inte varit om Sverige (som för övrigt enligt alla tidningar, givetvis kommer ta hem EM) hamnat i Grupp C, med Holland, Frankrike och Rumänien. Vilka jävla matcher. Och då skulle ju ingen jävla journalist ägna en massa bläckpatroner till artiklar som handlar om hur stora våra chanser är att ta EM-guld. Då hade det snarare handlat om hur vi skulle lyckas att släppa in mindre än 7 mål varje match. Fan vad skoj.. Nu hamnade ju Italien i den gruppen vilket gjorde den någorlunda mer exotisk än om Sverige hamnat där.

Mycket fotboll nu. Jag har även fått en tidig julklapp i och med ett par svarta Dr Martens- kängor. Underbara skor som utstrålar en hel del attityd, mitt andranamn förresten.
Jag vill även passa på att tacka några utav SH's medlemmar för en trevlig fikastund i onsdags, och vill därmed även passa på och hylla PYL eller om det nu var Gåre. hur som helst så var det ju inga fel att smälla i sig en halv tårta och fyra köppa' gratis. Tack så hemskt mycket för er underbara auktoritet och inflytande mina herrar.

Nu är det väl kanske dags för medda så jag får tacka för mig så länge..
Hell Seger!!! (Skojade bara)

/BAKKEN

fredagsmiddag...

Ja igår skulle de bjudas på mat, min arbetskamrat hazze stod för besöket och gourmen var fläskfile, potatisgratäng och creamy pepper sås. Halv sju var de sagt men ca 18.45 döck han upp helt förstörd men lyckas få ut orden, de e längre hit än man tror. Självklart var inte maten klar men förätten var de, rödvinet.
  Vi mosade i oss maten och sedan börja vi tämma lådan som vi hade, får ett mess av svana som undrar om vi ska dyka upp, vi går dit. Där var sare, svana och crall. Jag och hazze hade sagt att i skulle göra en pub runda. Vi började i Kupolen karlstads vackraste öl ställe, vi kommer dit upp, dee ingen där. Så alla tittar på varann, ska vi bara hugga in? Men fina pojkar som vi är hämtade micke personal. Vi fortsate till bishop, och ja jag kom in tro de eller ej. Där flög hazze på några tyska flickor i ett hörn, och jag passa på at flasha med tyskan haha....alla blev jävligt berusade och vid kl01.00 beslöt vi oss idioter som vi är dra till ankan, runt 01.20 entrade vi väl senen, han inte mer än att stri ner några, lyssna på coverband innan de var dags att dra. Matsa stod för taxi till statoil, tackar tackar...som vanligttraska man hem med en stora mos menyn.....jag vaknade upp nu och insåg att kl var 15.00, torr som en öken ni mun...herregud....ne peace...hade
///Gåre

RSS 2.0