Sagan om nio Retards i Sälen...del 3 *upplösningen*

Grattis. Grattis till alla er som läser detta. Ni är precis i början av trilogin som troligen är den mest efterlängtade i världshistorien. Det är dags för del tre i Sagan om nio Retards i Sälen.

 

Lördagen började med en rejäl sanering efter gourmanderna Sword och Alteblad. Vissa av lokalvårdarna fräste åt asen (Sword och Alteblad). Jag (Micke) var faktiskt relativt lugn. Jag försökte se mig själv i svinens ögon och förstod att det lika gärna kunde ha varit jag. Dumt att kasta pil i en kuvös lixom. Efter att Jorrocop hade fått en ny Tex-Mex Pizza så satt han på bastun. Den stod på till klockan till en bra bit efter lunch. Utan att någon använde den givetvis. Sälens varmaste stuga tillhörde oss. Jag, Gåre och RockRoland bestämde oss för att ta en promenad i solen. De andra tog det piano. Sagt och gjort begav vi oss ut. Jag och Gåre skrattade högt när vis såg att det fanns en barnbacke som hette Rolle. Efter några smädeord mot Roland inmundigades lunch på McDonalds. Vi kom hem runt klockan 14:00 och det började vankas Afterski. Sexlingen Jag, Gåre, Roland, Alteblad, Krall och Sword ställde upp för laget och gick dit. Det var ungefär samma visa som gårdagen. Ett par tillbringare med bärs beställdes in och det där töntiga Coverbandet Patricks Combo spelade. Halv fem var det slut på skiten och alla gick hem i splittrat trupp. Räkan gick sist.

 

"Bered väg! Jag har bajsat på mig!!" skrek Räkan. Detta vill jag poängtera är helt sant. Den sockersöta lilla pojken hade fått enorma tarmproblem så att hans undies hade fått ett lätt stänk av färgen brun. Detta var startskottet till kvällens schabrak. Bastun sattes på och jag, Gåre, Jorrocop och Adolf var inne så snabbt tempen hade stigit högre än 45 grader. Efter någon timme kom någon på den briljanta idén att dra på vatten på aggregatet utav bara helvete tills någon inte pallade längre. Som de unga hingstarna vi är så började testet. Hur varmt och hur hög luftfuktighet skulle vi klara. Jag har för mig att det blev dött lopp. Fast detta lilla test kom senare visa sig vara avgörande för den resterande kvällen.

 

Vi hade bokat bord på ett ställe som hette Majken. Där skulle vi se på Melodifestivalen. Vi denna tidpunkt började Adolf och Jorrocop bli rejält trimmade. Någon av dessa två svärmorsdrömmar fick för sig att rummet bredvid vårat var en korvmoj och Jorrocop passade även på att kalla servitören för "Jävla Hora". Klockan 21 blev vi nästintill utkickade från stället. Väl vid utgången blev Sword hånad av en sexåring. Jävla skåning lixom. I vår lilla skunkstuga var det glada miner. De alltid lika trevliga herrarna LillSword och Anväg tittade förbi. Något jag glömt att berätta är att Ekdonk hade tagit ett par tabletter för att lindra sin trasiga fot. Ekvationen "X antal piller * X antal bärs" började visa resultat. Ekdonk höll hov och underhöll oss andra med sina dancemoves (som bland annat innefattade fiskaren, pizzabagaren, chaffisen, pingisspelaren och David Lega) och sina små fräckheter. Någon timme innan midnatt var det äntligen dags för den mytomspunna köttfabriken HC. Nu jävlar skulle vi som inte varit där än få snön att smälta. Några överladdade herrar vid namn Adolf och Jorrocop hade vid denna tidpunkt somnat in. De följde inte med denna natt heller.

 

Inne på HC blev det ett rejält holabalola. Räkan stack iväg på de heta dansgolven där Adam Tenstas spisas. Samtliga andra tog det lite piano och körde barhäng. Sen gick vi till soffdelen. Här kom det två stycken 18-åriga tjejer från Danderyd fram till mig. Efter någon minut vifftade jag bort dem och en fullkomligt ursinnig Sword sprang fram till mig, "Vafan, är du helt dum i huvudet. Jag har lust att nita dig din dumma jävel. Man gör inte så. Passa vidare i fall om de inte duger". 10 minuter senare beger sig hela samlingen av retards ner till pissoaren för att lätta på trycket. Här fick Sword en uppenbarelse. Han stod och höll i sällskapets största kuk när han kollade i spegel. Och han gillade inte det han såg. Han var trött på sitt liv. Han ville inte längre hänga på nattklubbar och spela spelet. Han knäckte det underbara citatet "Nästa gång jag dejtar en tjej ska jag ge henne en chans.". Efter uppenbarelsen på toan gick de flesta in i schlagerbaren. Där alla töntarna hänge. Passande för oss. Efter att Ekdonk lärt oss nya shyssta moves så sparde vi inte på krutet. Fyfan. Klockan två stängde stället. För dåligt tyckte vi. Räkan ville inte med. Sword vinkade av nattlivet och vi satte oss i en taxi och åkte tillbaka till den blåa byn. Skulle vi sova? Nej. Skulle vi dricka öl? Ja.

 

Kvartetten Micke, Gåre, Krall och RockRoland bestämde sig för att bestiga backarna. Nu jävlar skulle det åkas pulka och stjärtlapp och pimplas bärs i varje litet snowboardhopp. Väl tillbaka i stugan märkte vi att Räkan var tillbaka och i sin hand hade han en micropizza som inte var hans. Nu jävlar ska den lilla pizzatjuven få. Nu kunde inte Pappa Eilif betala honom ur denna situation. Hetsiga som få sprang pulkaåkarna fram mot Räkan och sa eller snarare skrek "Den där pizzan är inte din!". Lite töntigt så här i efterhand, men just då handlade det mycket om heder. Lite verbala påhopp kom som påföljd och efter någon minut så samtliga hade lugnat ner sig kom bomben. Räkan hoppade på Samuel. Samuel svarade direkt. De två tungviktarna kollade varandra i ögonen och började le, "Jag älskar dig". Istället för blodvite blev det hela tumultet ett roligt minne. Något vi skrattade åt. Det blev pricken över i:et.

 

Söndagen bestod av packa stugan. Städning hade vi redan beställt. Vid lunch bar det tillbaka till Karlstad igen. Resan bestod av missade poliskontroller, sveda i baken och minnen för livet. Tack och hej Burton, horibellt och dyngdyng. Tack och hej dumma jävla Sälen.

 

*Givetvis finns det bilder på ALLT. Ibland till och med film*

 

Det rycktas redan om att "Retards on Tour" kommer vara på vägarna snart igen. Eller vägarna, denna gång ska vattnet få smaka hur urin från Karlstad smakar.

 

/Micke


Sagan om nio Retards i Sälen...del 2

Efter torsdagens slaneri vaknade samtliga resenärer upp med en baksmälla som dock varierade kraftigt. En rejäl huvudvärk fick vi allihop när det klockan 10:45 knackade på ytterdörren. Den annars så kavata Räkan blev snabbt som blixten from som ett lamm och stänkte genast musiken, som förövrigt varit på sedan klockan 08:00. Dörren öppnades och där stod det en gubbe från Skåne, , låt oss kalla honom för Torbjörn, och frågade efter ansvarig. Av någon vidunderlig anledning blev RockRoland vald till detta ärofyllda ämbete. Denne Torbjörn antydde att det hade gått vilt till under gårdagen (Ohh, shit Sherlock. Det var ju ändå någonstans runt 25 till 30 personer i den lortiga lilla stugan) och att de hade haft möte i byn och samtliga andra stuggäster tyckte att vi hade betett oss som svin. Torbjörn hade skapat myteri mot oss. Jävla svin. Dumt att komma ner och joina istället. Skulle vi föra ett sådant oväsen en gång till skulle polisen tillkallas, vi skulle bli vräkta och få en böteslapp på 5.000 spänn. Inte så roligt. Torbjörn ska ha credd ändå att han inte förstörde festen under gårdagen. Efter att dörren stängdes knäckte "Roten till allt ont" en öl och så var cirkusen igång igen...

 

Samtliga utom jag (Micke) och Gåre (Vi kör afterski, det räcker tänkte vi) bestämde sig för att äntra de isiga pisterna. Jag och Gåre däremot spenderade lite kvalitetstid med varandra som bland annat innefattade lunch, promenad, massage och bastu. Väl uppe i backen var det fyra hål i nacken som gällde för de modiga unga männen. Allas vår pistmaskin RockRoland åkte ett halvt åk, sen körde han in i en lift stolpe. Gubbgrinigheten personifierad tog han av sig de hyrda skidorna och lämna in skiten igen. Väl investerade 600 kronor. Runt lunchdax var det besök på McDonald`s som gällde. Sword tyckte att han skulle få billigare hamburgare eftersom han hade Burton, detta gick tyvärr inte. Istället satte han sig ner vid ett långbord och öppnade en insmugglat Spendrups i protest. Nu till dagens sista åk innan det var dags för afterski. TaekwondoEkdonk crashade i detta åk. Historierna går isär hur det egentligen var. Det ryktas om att han åkte in i en buss. Nu till afterskin.

 

Här började vissa av medlemmarna i "Retards on tour" fyllna till rejält. Konsekvenserna kan man läsa om några rader ner. Bandet som spelade hette Patricks Combo och var rent utsagt dyngdåliga (Skitmäktiga enligt Krall). 16:30 var det slut och samtliga begav sig till stugan igen. Innan gänget var hemma hann Räkan med att sno ett par nya stavar. Klockan 17:00 kom Sword hem och däckade minst sagt rejält. Under sina två timmar i dvala fick att utså massvis med obsceniteter. Här är några av dem:

  • RockRolands ådriga pung.
  • Räkans daskande lem mot ögat.
  • Tornbygge av tomma ölburkar.
  • Skällsord likt "jävla retard", "din dumma jävel" och "du är horribel".
  • Räkans lem mot sina läppar. Här vaknade Sword snabbt till och råkade nafsa lite lätt på den unga snoppen. Räkan blev efter detta livrädd och gick och la sig och sov ett par timmar.

Nu följde den rituella eftermiddagen. Bastu, micropizza och hårvård. Klockan 20:00 var det dags för På Spåret och alla bunkrade sig i soffan. Runt 23:00-snåret åkte Sword, RockRoland, Räkan, Gåre och jag till det hippa stället HC. HC ligger långt bort utav helvete, rakt upp i bergen. Väl framme var det monsterkö och ägget Gåre kom på att han var utan leg och pengar. Det var bara att åka hem igen. Jyckarna Räkan och Sword gjorde givetvis inte detta. Tillbaka i stugan var det ganska lugnt. Efter några timmar fullkomligt slocknade stora delar av sällskapet. Räkan och Sword hade ännu inte kommit hem.

 

Denna del kommer att handla om två stycken mindre populära pojkar. En som stod sitt kast och en liten kille som skyllde ifrån sig. Det är här de nya namnet Räkan och "Roten till allt ont" kommer in i bilden. Alteblad skyllde allt på den där dumma jävla Sword. Burtonfittan.På natten hade två hungriga och något överförfriskade herrarna bestämt sig att käka lite. Ett par mackor, lite räkost och Jorrocops och Adolfs frukostpizza. Grejen var att de inte käkade på ett och samma ställe som vanligt folk, utan i hela stugan. Och då menar jag hela stugan. På golv, i soffan, på toan, vid köksbordet. Jag missade hela detta holabandolat utan log troligen och drömde om någon vacker tös. På lördagsmorgonen hörde jag en minst sagt lätt irriterad Jorrocop svära och drog på dammsugaren och tvingade iväg pizzatjuvarna till ICA för att köpa en ny. "Roten till allt ont" var ångerfull och bad om ursäkt. Räkan som skyllde allt på Sword förstod inte alls varför alla var sura. Han hade inte gjort någonting.

 

Resterande berättelse om lördagen den 23/2 kommer antingen i morgon eller i övermorgon. Den historian kommer bland annat handla om händelsen som fick bägaren att rinna över och Sword nya liv.

 

/Micke


Sagan om nio Retards i Sälen...del 1

Det var en gång nio unga män som begav sig ut på en resa. Målet var att de skulle upptäcka nya delar av världen. Varje steg man tar - hur litet det än må vara - är ett steg längre fram. Vald geografisk plats blev Dalarna och det dumma jävla Sälen. De tappra unga männen som packade sina väskor var:

Micke
RockRoland
Gåre

Atleblad aka Räkan
Sword aka "Roten till allt ont"
Ekdonk
Jorrocop
Krall
Adolf


Här följer en någorlunda detaljrik packlista:

120 stycken Falconburkar.
120 stycken Ölburkar av annat märke.
2 Flaskor Kir.
2 liter hembränt.
7 uppsättningar av sängkläder.
1 Sovsäck.
1 Snowboard.
0 egna ägna Burtonbrallor.
1 par Warpedbrallor eller fejkBurton om man så vill.
3 stycken platttänger.
1 Hårfön.
Kläder.

Torsdag 21/2:
Dagen D, då hela spektaklet började. Klockan 14:00 lämnade två bilar Ulvsbygatan, Karlstad. I Saaben med baslåda åkte ungtupparna Sword, Gåre, Räkan och Adolf. I Volvon åkte det rutinerade gardet Micke, Jorrocop, Krall, Ekdonk och RockRoland. Då den som skriver detta åkte i Volvon kan det bara redogöras vad som hände i den bilen. När bilen susade förbi Skåre hade hela 10 burkar redan förtärts och stämningen var därför jävligt god. Fyra kisspauser senare och en öllåda fattigare så var alla framme vid slutpunkten, Sälen. Det checkades in, bastun värmdes upp och helvetet började ta fart...

...Efter ett par bärs i bastun var det dax att välkomna "några" av LillSwords polare. Den enda jag kände igen var herr Anväg. Jag kommer tyvärr inte ihåg namnen på alla men ett svagt minne säger att någon hette Carro och "trelleborgaren". Till RockRolands stora lycka kom det en brud med Kir. En timme senare och en tom flaska med just Kir så var RockRoland minst sagt påtaligt berusad. Sängen väntade för honom. Jag som den trogne vapendragare jag är stannade kvar hemma hos honom. Även Gåre, Adolf och Jorrocop stannade hemma. Jorrocop hade självförtroende och trodde att han skulle följa med i någon av de bokade taxibilarna. En dyngfull 25-åring gick därför ut till taxin i sweatshirt och sneakers. En minut senare kom han tillbaka in i stugan och cirka 30 sekunder senare sov han som en liten flicka. Timmarna gick och de som stannade kvar i stugan hade det gemytligt och trevligt. Någongång runt tre gick alla och la sig. Alla utom Räkan och "Roten till allt ont" förstås. De hade kommit på den förträffliga idén att ta springnota från taxin och hamnade på olika platser i Sälenbyn. Det regnade och blåste ute. "Roten till allt ont" ringde till pappa Micke och ville bli uppletad. Med mig följde Krall och RockRoland. Efter sisådär 10 minuter hittade vi "Roten till allt ont". En lyckligare kille har jag sällan träffat och han kom springade mot oss med gråten i halsen. Ett vackert ögonblick. Nu var det bara den jävla Räkan kvar. Vi fick ganska snabbt telefonkontakt med honom och frågade vart han var. Han svarade "I backen vid den där jävla dreten". Detta kommer bli svårt tänkte vi. En timme senare och många svårdommar från sökpatrullen lyckades det få fram en taxi till Räkan. Han tyckte vi skulle betala för honom, men vi vägrade. Detta ledde till att taxichaffisen följde med in i stugan och vi visade hur nio slan bor.

Historien om fredagen den 22/2 kommer i morgon.

/Micke

Snacket går...

Större delen av SH har bekant vart i sälen och har nu vart hemma i Karlstad i lite mer än 24 timmar och redan går snacket på stan.

Det ryktas...

... Att Skånska barnfamiljer (notera "familjer") inte uppskattar sena nätter med vad dom kallar "ett jävla liv"

...Att vissa 40 åriga singel mammor tydligen gillar att visa leg i baren och beter sig som fjortisar på afterskin

...Att Burton byxor är det hetaste man kan bära vare sig man vill ha rabatt på donkan, charma damer eller ha fri sprit i baren

...Att 2 av resenärerna inte var ute på krogen en enda kväll

... Att sångaren i Afterski bandet är utvecklingsstörd

...Att 2 av resenärerna var ute på krogen varje kväll

...Om intern box när en medlem "av misstag" tar fel grandiosa ur frysen, 3 övertända SH:are är snabbt  där och de slutar i ett kortare handgämäng men de hela löser sig snabt och den obligatoriska "förlåt kompis" kramen kommer inte mindre än ca 10 sek efter första "slaget"

... Att 2 resenärer är sjukskrivna efter resan, en efter att ha dragit sig i pisten (sista åket för övrigt) och den andre för han är lat och känner för ledigt så han kan måla klart det förbannade sovrummet.

... Att det var ca 25+ pers i stugan första förfesten

...Att skåne och småland har sportlov v.8

... En medlem däckade innan kl 18 efter afterskin

...Att han hade burton byxor på sig

...Att en medlem hyrt skidor köpt liftkort för 600 för att sedan efter halva backen åka in i en liftstolpe, ta av sig skidorna och gå ner och lämna in skidorna

...Att nånstans i den glamorösa resturangen Majkens Sylta ligger en korvmoj tydligen

...Att dom faktiskt har en korvmoj inne på Nattklubben HC

...Att Nattklubben HC och Kung öl blev totalsågade av en resenär med kryckor


Detta är ett endel som sägs ha hänt  sälen, kanske kommer det fram vem som gjorde vad och fler godsaker.

En trevlig vistelse...

I tisdags såg jag fram emot fem dagars ledighet och en efterlängtad resa till min före detta hemstad: Karlstad.
Sedan dess har följande hänt;

-> Jag har varit på ett gemytligt onsdagsfika, någonstans i Norrstrands infrastruktur. Närvarande var: Marta, Svärd, Rolle, Svana, Gåre, Chrille och så jag själv då.

-> Jag har varit på Tingvalla isstadion tillsammans med Joe Hill och min lillebror Adam och sett Boltic krossa Katrineholm med 22-2. (stack dock i halvtid)

-> Jag har druckit ponk hemma hos Joe och plöjt igenom två sällskapsresan- filmer.

-> Jag har drucklit "afterwork-öl" tillsammans med knugarna Svana, Gåre, Nicke Krut och allas vår Rolle. Detta ledde senare till en hastig taxifärd till U-gatan där det var stordåd på G, med stort G. De ovansagda förutom Gåre slipade och spacklade väggaran i Kruts lya som ligger vägg i vägg med Gåres. Jag fick ta hand om kärringgörat och vika kläder (vilket jag i och för sig gör varje dag på jobbet). Svana klagade över sina linser och allt irriterande damm. Däremot gick det tydligen oerhört bra att dricka bärs och hänga med mig ute i salongen. "Afterwork-ölen" hade nu smälts för längesen och nu var det förkrök och spackel-session hos Nicke Krut.

Jag och Svana (eller snarare Svana) hade fått i uppgift av Gåre att förvandla hans lägenhet till MYSFAKTOR 12 (schysst uppdrag, rätt lätt -> ärre nog). Svana involverade mig i detta uppdrag då jag var den enda med en tändare i bakfickan. Jag tände ljus och Svana tog hand om isen som skumpan skulle vila i. Sedan konfererade vi en stund om det skulle vara Bruce S eller Johnny C i högtalarna.
När Svana precis släckt ljuset öppnas ytterdörren och Svana ställde sig slickad mot väggen, samtidigt som jag inte märker att Gåre och hans mö står i dörren, beredda att verkligen inte hålla händerna på täcket i denna kärleksdjungel Gåres lägenhet nu förvandlats till.

Förutom att två klappträn, klöbbskaft, ja vad ni vill var kvar där inne, småfulla och skadade.
Ja, Svana skar sig på något outgrundligt sätt när han tömde upp isen och jag brände mig på tändaren.

Ni vet ju hur brudar kan bli sådär fruktansvärt snygga när man fått i sig några bärka. Så tyckte förmodligen jag och Svana om Gåres lya när vi skämdes som fan, stirrade ner i golvet och passerade herrskapet vars kväll förmodligen varit helt fantastisk och nu skulle nå sitt klimax. Istället för klimax stannade nog allt upp. Musiken i skallen dör och den där mysiga lite småkåta stämningen blir helt plötsligt... Ja, ni vet. Som när morsan kommer in i sovrummet när man fingrar på sin lille tingeling, eller big boy, vad vet jag, ni fattar hur som helst.

Här har vi en lista på vad jag och Svana glömde:
- Ställa fram glas till skumpan
- Tända alla ljus (var dock bara ett fåtal som inte brann)
- Sätta på musiken (vilket jag lite smidigt gjorde ungefär 30 sek efter att dörren gått upp)
- Gå ut ur lägenheten i tid
- En öl under soffbordet
- Samt vårt samvete och tidsuppfattning, men den glömde vi långt tidigare


Senare blev det bulle till krogen och bärka på krogen. Jag brydde mig mer om Rökmaskinen som jag hade ett litet huvudansvar för inne på Koriander. Johan E styrde muiken och jag styrde röken. Jag tipsade även om en del schyssta beat som fick golvet att gunga.

-> Lördagen känns som en stor fet dimma. Det var någon ovärd fotbollsmatch på tv. Skit samma...

/Bakken

liten update...

Ja de har hänt en del sedan mitt senaste inlägg jag har köpt ny säng som jag skruvat ihop och typ fått usse ryck på mm, jävla ikea skit, får ju ryck liksom, massa pill bara, jaja skitsamma...Har firat kvinnans födelsedag, vilket var en lyckat tillställning, som hade vart ännu mer lyckad om inte micke och bakken hade stått i min lya när vi kom hem....haha..herregud...vilken buskis alltså...

Men om vi ska se framåt i veckan så är det ju århundradetshändelse som kommer att ske den 21-2/2-08....Ett helt sjukt gäng med goabönner ska bege sig til sälenstoppar och skämma ut sig lite...Känner på mig att de kommer bli mycket alkoholhaltiga drycker och fuktiga sköten och annat smått å gött..och härlig testosteron stämning i bastun....Så skulle vilja utbringa en varning till de sportlovssemestrande familjerna att di får hålla i hattarna för nu kommer vi snart....Och om ni ser en kille som är väldigt lost och har en los angeles kings mössa, skicka han till en taxi i blåbyn, lindvallen så ska de nog ordna sig...tack å hejj.....
///Gåre

Låna mig ditt öra

Jag kommer inte från Hiphop-Skåne eller Emo-Gbg. Jag kommer från Värmland och saknar allt vad rim och ranson heter...

Jag känner mina vänner, men känner jag mig själv? Bakken är i stan, inget ont om honom, eller som han själv sa; "Jag är inte Guds bästa barn". Men vem fan är det?

  • Egentligen borde jag tvätta mig, eftersom jag inte har duschat än efter gårdagens träning. Lortgris tänker ni, men Ni ska se, en kvart på dansgolovet räcker för mig. Hur svettig jag än är...
  • .Ett problem som jag har är att gör som ni vill för ett par tjugor till.
  • Lika värdelös som innan lika, värdelös är jag nu. Man är jävligt tyst när en raggare frågar; "Vem fan är du"?
  • En dag går solen ner. Det kommer bli mörk toch kallt. Egentligen vill jag inte vara med. Är jag sämre på grund av det? Vad ska ma göra, när det gäller att vara bäst?

Skogsvallens syndiga leverne har fått konkurrenss. Stureplansfjantarna Schulmans har hittat till Värmlandsskogarna. En kille som heter Kalle och lillebrorsan Axel ska ta över Världen igen. Bra mål kan tyckas. Det låter som en saga. Men ett klavertarmp kan förstöra allt. Ni vet vad ni har men inte vad ni får.

Axel, ge mig Katrin så ska allt gå bra..

Det finns en risk att allt jag skriver är glömt imorgon. Inte bara utav er, utan även av mig;-)

Peace,

/Micke

Folköl och chokladbollar

Jag är enligt mig själv en ganska enkel person. Jag tycker att jag har det rätt bra, är relativt frisk och umgås i en omgivning där jag trivs. Jag är en fri man och jag gör som jag vill. I dag ställde jag detta på sin yttersta spets. Jag bakade chokladbollar. Och åt upp alla själv!

Vad drack jag till. Folköl givetvis. Passande? Kanske inte. Gott? Självklart.

Snart är det helg och fan om Kicki ändrar matchtid nu igen!

/Micke

Fjorton dagar kvar?

Om nästan exakt två veckor kommer stora delar av Skogsvallen att komma hem efter en wekeend i Sälen. Nio miffon kommer att bege sig vid lunchtid den 21:e februari  till Blå Byn. Vilken färg den har när vi lämnar den, vågar jag knappt tänka på. Är den svart av sorg efter att någon har åkt offpist och orsakat en jättelavin, är den röd efter att någon av Skogsvallens välhängda herrar har släpat hem alltför många unga nollåttor eller är gräset grönt på grund av all värme som vi ger?

Förhoppningsvis har alla inblandade mer än 14 dagar kvar att leva;-)

Till sist vill jag skänka en tanke till Krall som hade en skön form igår, som bland annat innefattade utspilld GT, bråk i kön och stöld av rekvisita från Statoil. Skön kille den där Krall...

/Micke

Shoppinglista...

Hola Comrades...

Igår var jag bakfull så in i helvete... Förmodligen trodde jag mig vara så bakfull på grund av febern och förkylningen som kastat sig över min kropp..

Så jag satte mig på bussen in till city för att åka och shoppa förnödenheter.


Följande saker låg i min röda shopping-korg:


-> En liter mjölk


-> En och en halv liter bordsvatten, med citronsmak


-> Två st, en och en halv liters, ICA Passionsfrukt


-> Två st, Dr.Oetker- Pizzor (Mozarella)


-> En liter juice, ananas-apelsin


-> Ett trepack micropopcorn, med smörsmak


-> En Sourcream and onion, chipspåse


Jag tänker dock ej avslöja hur mycket av dessa produkter som jag förtärt, men jag kan avslöja att det är mer än hälften.

Idag sitter jag och kollar på skidåkning. synd att det är längd nu, jag väntar på skidskyttet. För jävla skönt att på helgen sitta och titta på längdskidåkning. Man har inga tvång liksom. Man bara sitter och tittar.

Nej nu skall här förtäras resten av gårdagens inhandlade skit...



/Bakken


På tiden..

Ja från att på en vecka gått från matförgiftning till halsont, feber och värk i kroppen så känner jag mig äntligen frisk "peppa peppa....."Mitt inköp av te och kralls mäster honung gjorde succe igår kväll, när jag hör och häpna var hemma...Jag ska antagligen vara hemma ikväll också, men bli inte allt förvånade om ni skulle se mig på något av de lokala haken i byn....Vill ju inte att ni ska sätta GT:n i halsen......hade...
//Gåre

Fula hundar i bloggosfären

Talkör:

- E ni manschauvinister?!

Jaaa! Jaaa!

- E ni broderliga?!

Jaaa! Jaaa!


...Bra, stå inte där och slakna då utan glid in på denna flämtade wermländska rottweilers sfär, och ta reda på hur man hittar "1-procentarn" bland de salta katterna.

Å ja Gåre, jag vet att du e stadgad. Men sanningen har väl ingen mått kass av?

Läs här, Mordbrännarens profetia.

Om ni inte kan hålla er för skratt uppmuntras ni att syna sömmarna i bloggen för mer underhållning, skulle den förmodat uppriktiga tonen ipublicerade konversationer verka besk och att linjen mellan uppriktighet och humor är tunn, så låter upphovsmannen hälsa att;

"det är fifthy-fifthy, eller kanske äkta manschauvinism gjord av påhitt.... alternativt påhitt gjorda av manschauvinism"

Hur som haver, fula hundar tillhör vårt släkte, så varför ens ifrågasätta? Läs och njut!

/Joe Hill


En kort historia som handlar om lördagsnatten

Efter stängningdax på Nöjesfabriken i lördags stod jag vid cykelbron mittemot ingången. Jag väntade på Gåre och hans tjej. Jag var kissnödig och bestämde mig för att lätta på trycket. Jag stod där och visade snoppen när en tjej kom förbi.

"Vad gör du", frågade hon.
"Ingen aning", svarade jag.

/Micke


Lite musik såhär på eftermeddan!!!



För jävvla bra!!!

/Bakken

Hjälp från ovan igen!

Den som lägger till reklamen på vår blogg har uppenbarligen roligt åt dina inlägg gåre :)

image62

Man Utd spetsar till truppen

Känd amerikan satsar på att ta en plats i Man Utd.

/Micke

Svana, nu förstår jag....

Det var söndag kväll, en gammal kebabpizza låg i kylen, täkte faan vad gött, ska jagvärma den, nej jag tar den som den är....DE SKULLE JAG INTE GJORT!!!!!!Min natt har bestått av ett ständigt rännande till toan, toan och handfatatet hade fullt upp, och ja svana nu vet jag hur förnedringen känns att sitta så, fyy faan....var mag förgiftningen ett faktum, jag tror de va....
//GÅRE

RSS 2.0