Östersjötripp, del 2.

Jag får ursäkta mig att det har tagit ett par dagar extra. Det hela är Gåres fel, eftersom han har hållit inne på filmen som innehåller Rolles fria tolkning av "34:an". Hursomhelst är videon i min ägo nu och framförallt hela eterns ägodel.

Innan natten blev till dag så hann den lilla skvättande hunden att råka upptäcka ett älskande par i ett trapphus. Detta blev han tipsad om av en av båtvakterna och givevis var han ju tvungen att kolla läget. Medfluktare var de två tjejerna i gula tröjor. Samtliga tre sparkade in dörren och vips, framför våra ögon stod det en kille och tjej i en minst sagt tvivelaktig ställning och körde på för kung av fosterland. Fluktarna ursäktade sig, tackade för titten och stängde dörren.

Nu är det dags för en liten snabbspolning. Klockan är runt klockan sex på morgonen och vår kära vän RockRoland vaknar upp på den lite finare sjättevåningen. Han upptäcker att någon har spytt ner en säng. Han tror att det är draken som han sussade så sött med. Sanningen kommer att komma lite längre ner..

RockRoland staplar ner till hytten och väcker en däckad Lenny. Lenny frågar vad som har hänt på Rolles arm. Det liknar vomering. Här kommer idén upp att skylla på tjejen.Hon är ju ändå inte i närheten. Planen går i lås. Rolle och Lenny börjar vid denna tidpunkt att öppna återstående fynd från taxfreen. De tar sig ett par stadiga grogg och går ut i foajen och upptäcker att det är kalas några dörrar ifrån. Enligt deras utsago var det en fest med lesbiska hockeybrudar. Sant eller falsk kanske inte spelar roll, men majoriteten av hockeybrudar är läbbar eller?

Klockan tickar och det är dags för att väcka de tre tenorerna Gåre, Micke och Krall. Jag (Micke) och Gåre får panik när vi får veta och klockan är 11:15 och slänger i oss närmsta burk. I mitt fall blev det en rumstempererad Ginburk. Vi drog på oss solglasögonen för att dölja de blodröda ögonen och drog upp till kareokebaren. På vägen upp log samtliga vi mötte och frågade trevligt om vi verkligen levde idag. Väl framme i baren beställdes det in gårdagens succédrink Strawberry Daquiri och Rolle passade även på att köpa en cigarr. Fint ska det vara. Det verkar som om Rolle hade lite dåligt samvete efter att ha stuckit iväg tidigt med gårdagens drake och satsade på att göra dagen för oss andra oförglömlig. Han tyckte att nu är det dags för kareoke. Han beställde in "34:an" och det blev en succé. På värsta rockstjärnemanéret fick han båten i gungning.




Klockan 15 anlände båten till huvudstaden och vi snubblade ut och gickmot bussen. Vi satte oss givetvis längst bak och gick in i dimman. På dit vägen "fick" man inte dricka rusdrycker på bussen, vi löste detta som bekant genom att hälla hembränt i Spriteflaskor. På hemvägen sket vi i denna regel totalt. Öl, Gin, Jägermeister, Mintuu och färdiga groggburkar bärdes ombord på bussen. En rolig grej var att Rolles ragg skulle med samma buss. Tjejen som spydde på honom eller om det var viceversa. Någonstans på vägen, troligen Arboga, var det dags för matstopp. En del köpte hamburgare med strips, andra pyttipanna. Jag köpte en mellanöl och en kaka. Som efterrätt köpte jag en påse OLW:s ostbågar för att smaska på bussen med. Denna påse fick jag njuta av innan soptunnan Gåre hade käkat upp varenda båge. Klockan 21 anlände busslasten till Karlstad. Alla utom Lenny drog vidare till ett annat kalas, Skattkärrs IK:s säsongsavslutning.

Väl framme i idyllen Skattkärr råkade vi komma in mitt under tal och gratulationer. Som de väluppfostrade gossar vi är satte vi oss lugnt och väntade till prisutdelningen var över. Det tog cirka 10 minuter. Sen fick även vi ta del av kalaset och blev visade till våra platser och fick både för- och varmrätt. Efter det var det dags för lite kaffe. Rolle tog fram sin Mintuuflaska och spetsade härligheten*mums*. När vi käkade blev det en till liten prisutdelning. Det visade sig att Rolle hade blivit årets nykomling och blev så het på gröten att även han körde ett tacktal. Nu var vi mätta och belåtna och vi insåg att nu jävlar ska det dansas. Eftersom jag och Bjureld har tränat in massor av moves var detta inga bekymmer för oss. På ungefär detta sätt fortskred hela kvällen.

Väl mött alla inblandade och jag hoppas att fler simmar med nästa gång det är dags för Sverigeturné.

/Micke

Sword har börjat på gym...

Efter att ha bestämt att börja ett nytt och mycket sundare liv har allas vår Sword börjat att gymma lite. Han kör alla dessa övningar minst två gånger per vecka:-).

image76
/Micke

Bra drag igår...

Trevlig dag igår. Den började med lite huvudvärk från fredagens kalas. För att råda bot på den bestämmde jag och RockRoland för att dra till I2-marten. Väl där köpte vi ett par korvar och drog hem till Krall och såg på fotboll. Efter ett par timmar drog vi till Marta, som styrde kvällens förfest. Det var ett jäkla gäng. Ett trevligt gäng. Vi han med att göra det  man brukar göra på förfester:
  • Visa bilder på nakna tjejer som man fått på MMS.
  • Spelat in en låt. Eller snarare slaktat en gammal.
  • Haft en hetsig diskussion om vilken som är bäst mellan Roanldo och Messi. Jag och Sword var inte med i den...
Runt midnatt drog vi iväg till Nöjesfabriken. Det var många som hade dragit till Nöjesfabriken denna kväll. Väl här inne hände det väl inte speciellt mycket att höja ögonbrynen för, mer än att jag och Bjurra börjar bli rejält synkade på dansgolvet. Trots de uteblivna prickarna över "i:na" så var det en väldigt trevlig kväll.

Nu ska jag betala räkningar. Det är ett roligt söndagsnöje...

/Micke


Köptips

Jag tycker att alla som läser denna blogg ska köpa Plura Jonsons bok "En resa genom ensamheten". Eftersom det snart är lön för er knegare tycker jag även att ni ska klicka hem "En dramatikers dagbok" av Lars Norén. Addera dessa två böcker med en chokladkaka och en låda rödtjut så är helgen fixad.

/Micke

Östersjötripp, del 1.

Såhär dygnen efter Österjötrippen har minnet kommit tillbaka och kroppen slutat skaka. Det här är den sanna historien om fem stycken okopplade jyckar på en färja och en fritidsgård.

Historien tar sin början eller snarare får den sitt första utropstecken när duon Krall och RockRoland kliver ur en bil som var mer anpassad för handikappade än för ett par unga män. Dock passande då RockRoland hade startat morgonen med Kask. Kask är lika delar Kaffe och hembränt. Det resterande månskenet hade RockRoland tagit med till mig (Micke) och Gåre, vilket vi genast gick in på Bussstationens toalett och hällde ut en varsin spriteflaska och blandade till ett par rejäla groggar. Sen gick vi och satte oss längst bak i bussen..

När vi åkte förbi Kristinehamn var stämningen skyhög i bussen. Dock började färdmedlen att tryta. Efter ett depåstopp i Karlskoga var vi med på banan igen. RockRoland tyckte att  den numera nikotinfria Lenny skulle ta en snus eftersom hans liv ändå snart var slut. Strax efter klockan tre äntrade vi huvudstaden och sprang till närmsta bar. Vi hittade ett hak där bärsen kostade 25 spänn. Vi var inte ensamma kan man säga. Arbetslösa söderbröder hade tryckt in sig i varje hörn så vi fick helt enkelt sätta oss utomhus. Efter ett tag kom det två söta 10-åriga tjejer förbi och sålde majblommor. Vi köpte ett par och började gå mot båten.

Hytterna vi hade pröjsat för låg under bildäck. Eller som jag och Gåre sa till ett par Lidingötjejer i hissen som skulle till våning sju, "Vi har iaf sjöutsikt", "Men gud, dåså vad trevligt, vi ses lite senare då" blev deras svar. Hursomhelst slängde vi in vår packning och sprang upp på soldäck. Jag trodde att det var steckardax och gick upp i t-shirt. Det var svinkallt. En bärs fick räcka och vi drog in i taxfreen. Valfri dryck inhandlades och vi begav oss ner mot hytten.

Nu börjar skribenten i fråga komma i form så om någon annan av resenärerna saknar vissa delar eller vill tillägga något så får ni göra det. Hursomhaver var det dags för samtliga, förutom mig, att piffa till sig. Eftersom jag duschade på morgonen tyckte jag att detta var onödigt. Vad som hände mellan klockan 18 och 22 kommer jag inte riktigt ihåg. Säkerligen inget viktigt. Runt 22-snåret fick i alla fall resenärerna en rejäl vitamininjektion. I dubbel bemärkelse. Jag och Gåre gick till drinkbaren för att avnjuta en drink. Fem minuter senare av glåpord från homofobiska resenärer gick vi ner med en varsin Strawberry Daquiri. Ett glas slicead njutning. "Det bästa jag någonsin köpt", blev någons kommentar.Säkert Gåres...

Efter denna skatt började ett drinkrejs utan dess like och den fattiga studenten brände mer än halva sin reskassa på denna rosa härlighet. En som var frånvarande vid denna tidpunkt var RockRoland. Han hade något bättre för sig och hängde med en tjej från Skoghall. Värmlands flickor är alltid bäst. Den återstående fyrlingen körde med mantrat alla klackar i tacket och drog ner till dansgolvet. Inte discogolvet utan schlagergolvet där kåta kärringar och feta tjejer finns. Som de karaktärsfyllda män vi är fick alla den kalla handen som klämde på våra rumpor och smekte oss i håret. Här behövde ingen som inte ville gå hem ensam. Vi såg hellre kärleken i de rosa drinkarna och vi beställde in en runda till. Eller som Lenny sa "Allt finns i baren..."

Nu började folk att trilla av pinn. Två av sällskapet gick och la sig medan de två andra gick till discobaren. Där påträffades en annan soldat, den borttappade. Han hade full sjå med sitt så han lämnades därhän. Här hittade två tappra soldater två tjejer från huvudstaden och båda hade gula tröjor. Den ena hette "Gnu", eller hon hette egentligen något mer svåruttalat men eftersom dauquirin hade satt sina spår fick hon ett nickname. "Gnu:s" riktiga namn betydde vackerbulgariska och detta var ju redan ett guldläge. En stackars resenär fattade inte detta och gick och la sig. Kvar var en. En kille som fattade att denna Gnu var relativt svårflörtad och vände därför henne ryggen och började limma på hennes mindre snygga kompis. Enligt utsago gick det bra.

Detta var alltså fredagens historia och den sträcker sig till cirka 03:00 på lördagsnatten. Det betyder alltså att det finns en del till. Den kommer att kantas av:
  • Tjejspya.
  • När ett par hade sex i trappuppgången. Ingen skogsvallare kan dock tilläggas.
  • RockRolands förfest med lesbiska brudar.
  • Kareoke.
  • Bussresa.
  • Vårfest.
  • Turkisk peppar, den flytande sorten.
  • Vårfest.
/Micke

Gammal favorit i repris!

Hehe...Vem minns inte denna gamla goding!?



/Svärd

Ingen trilla i....

Vare sig ni vill eller inte trilla ingen av oss i vattnet. Alla resenärer är tillbaka på fastlandet...

Givetvis kommer det en fullängdare på denna resa. För att teasa upp allihop kan jag säga att den historien kommer att innehålla:
  • Strawberry.
  • Spya på Skjortan.
  • Ligga utan kodis.
  • Kareoke.
  • "Jag är kkklllllaaaaaarrrrrrrrr!"
  • Bra drag.
  • Bra sol.
  • Lesbiska hockeybrudar.
  • Dyng.
  • Strawberry.
  • "Gnu, du är det snyggaste jag sett"
  • Andra deck.
  • "Allt finns i baren..."
  • Strawberry.
  • Torrjuck.
  • Sömnlöshet
  • Håneri.
  • Dyngfylla.
  • Dauquiri.
  • Micke
  • Lennie.
  • Rolle.
  • Krall
  • Gåre
Ja, helt enkelt. Det blir en jävla story. Som pricken över i:et så var det en TV-inspening ombord. Givetvis skulle jag vara med i den...

/Micke

Nåt för alla slan i Skogsvallen!

Gör manlighetstestet. Kan ju bara gissa vad Bakken får;)

http://www.environstudios.com/quiz/manlighet.php

/Svärd

Mäktigt

Om man söker på Skogsvallen på Google så hamnar vår blogg högst upp. Långt före Wikipedia och Bandybanor i Nässjö.

Nummer 1. Det är vi det. Bäst i klassen.

/Micke

Set Sail, Sailors...

Det är dags för ett par sunkiga Skogsvallare att äntra Östersjön. Imorgon runt klockan 10-tiden går bussen som kommer att ta mig, Gåre, RockRoland och Krall till en såndär Svennebananfärja. Med på resan har vi även ett par rutinerade rävar...

Givetvis så kommer det att komma en utförlig dokumenation som behandlar båtrippen, förhoppningsvis även med opassande bilder. Som en extra krydda på moset ska samtliga inblandade infinna sig på Skattkärrs IK:s innebandyfest dagen efter. Givetvis kommer även att den dokumenteras.

Det verkar som att stora delar av resenärerna ska ta ett par bärs redan ikväll, och man kan väl ana hur det kommer sluta...

Jag tror förövrigt att det finns en plats över, om någon är sugen. Klockan 9:50 imorgon alltså.

Skepp o´hoj!

Brothers in arms...

Jag har en liten såhär skön lista på g.. Jag kollade på reprisen av så ska det låta i förmiddags..

Då kom jag på att jag alla program jag skulle kunna tänka mig att vara med i, tillsammans med olika individer av mina vänner..

  • Så ska det låta: Thorén och jag skulle ju skuta tittarsiffrorna i höjden samtidigt som vi lite porrigt åmar mot varandra sjungades "hot for teacher"...
  • På Spåret: Här skulle jag kunna tänka mig att dela dressinen med Micke... Micke sitter precis som jag inne med mycket kunskap och vi skulle fan äga Stefan Holm med hästlängder... Ses på SVT Micke..
  • Kommentera Champions leaguefinalen: Min bisittare och expert skulle få bli Sarre... Tänk er hans natursköna värmländska istället för Hyséns svettiga göteborska...
  • Papas Kappsäck: Gåre och jag har ju vart iväg på våra rutter och mer perfekt än en febersjuk bakken tillsammans med en ettrig, lång man...
  • Debatt: Jag skulle vilja leda programmet med Joe Hill och sätta Ebba von Sydow på plats.. Eller är det en trend?
  • Big Brother: Om jag Alicia Keys blev inlåsta i ett sånt hus tillsammans skulle jag inte dra mig för någonting in front of the cam..
Jag är ledsen om jag inte delat in er i era favvoprogram, men det var en ganska spontan grej som blev av här framför datorn...

Nu har det inte regnat här på tre dagar vilket måste vara något slags rekord.. Ikväll blir det pannkakor och folköl..

Ta hand om er och tänk positivt...

Alla moderater kommer nämligen dom också att dö en jävligt vacker dag...

Money for nothing, and chicks for free...

Jag kanske borde va död?!

Blåste nyss i en sån där alkohol promillemätare för skojs skull bara. grejen är att de var en ganska satsad och seriös maskin så att säga, inget man köpe på teknikmagasinet direkt.. Men de måste varit nåt fel på denna maskin i alla fall för jag blåste nämligen 4,0!!!! Jag vet att ja iofs tål rätt mkt men 4,0 ä inte de sjukt mkt för en (förmodligen) inte alkolist eller?? eller ja har ingen aning egentligen men är de nån som har blåst i nåt riktigt seriös (typ polisens) promillemätare som vet vad man borde blåsa på en normal fylla?? tror inte de kan stämma men blir jue lite orolig iaf :P

//SebbeS

Sexchat!

Jag har spenderat förmiddagen framför datorn och msn. Chattat och socialiserat virtuellt.

johanna säger: carro har erbjudit sig att diska och nu hoppas hon på att få ett ligg också.. intresserad??
Skogsvallen säger: haha, nu börjar det att likna nåt
johanna säger: DET ÄR SANT!!
Skogsvallenl säger: mmm
johanna säger: men det är det
johanna säger: men herregud det var över tre mån sen och jag orkar inte att hon kommer till jobbet varje morgon och berättar att hon hade en ny inatt igen i drömmen stackars lilla flicka
Skogsvallen säger: Jaha, och då ska man ställa upp då eller
johanna säger: japp, tänkte det
Skogsvallen säger: Min hjältegloria skulle verkligen stiga då, har inte duschat än, så en annan gång...
johanna säger: mäh, hon slutar juh inte förens kl 5 du hinner nog duscha på några timmar.

Vad ska man säga. Dagens ungdom, vänner säljer ut sina vänner. Det var bättre förr...

Lette nervös.....

Idag skulle vi på hemlig aktivitet med fotbollslaget, vi begav oss lördag morgon i en fullpackad skoda och körde mot sunnekommuns gräns utan att veta vad som vänta oss....Och ingen hade nog väntat sig detta....
VI SKULLE RIDA ISLANDSHÄST!....

Blev nervös direkt jag läste skylten, faan är dyng rädd för hästar...Vackra men ack så opålitliga...Nervös som jag var skulle jag självklart vara med i den första gruppen av tre...satte på sig hjälmen och gick in mot stallet...Där kvinnan sade, du långeman tar den hästen, självklart var den störst av alla, blev mer och mer nervös....

Jag ställde mig vid hästen, han vände sig om och sirrade ner mig de första han gjorde, han tänkte nog att den där jäveln ska få sig en jävla tur. Inte nog med att han stirra ner mig så gjorde han läten och halv hota mig med att vara redo att kicka bakåt....Hästar känner tydligen av att man är nervös och så, de kan ja lova att denna hästen inte hade problem med....Men hamna tillslut på ryggen av hästen och lugnade mig och vi drog iväg.....

Ni ska inte tro att resan gick smärtfritt. Vi stannade på ett järde för att köra lite styrövningar,då började  de balla ur.....En lagkamrats sadel förjade glida åt sidan och han tvingas slängas av, hästen får ryck och drar med sadeln under magen och hoppar som en dåre, och tar sedan sats mot min lagkamrat och för att recensera honom:Jag såg fotbollssäsongen passera i revy....Di andra hästarna blev också oroliga av den hästen och ryckte, men jag lyckades lugna ner min hingt, medans en annan lagkamrat hunnit slängt sig av sin häst som med fullfart tog följe med den andra hästen tillbaka mot stallet....

Nu blir de lagfest...hade hejj!!

Gåre

Vafan....

Vad är detta lixom?

Jag kommer hem till en totalt kliniskt ren lägenhet!! Min första fundering är om Gåre har vart här...
Sen tänker jag på vilka as som var här, dvs mig, jorrocop, chrille och sword som toppen över "i":et.

Min tredje tanke är om Chrille har vart här och hyperstädat medans jag vart på bättre ställen. Då kommer jag på mig själv, givetvis har ha inte varit det. Han har varit på Arena. Det är således jag som har plockat bort alla glas samtidigt som de andra har spelat TV-spel...

Dax att vakna ur drömmen lixom;-)....

/Micke

Jag såg en munk igår...

Jag har fan i mig inte vart i Karlstad ett dygn, men redan råkat ihop med tre före detta flickvänner. En av ren vilja, en av en ren tillfällighet och en ofrivillig som ångestfyllt kändes tvunget att prata med...

Kan det inte hända något coolare...

Typ, jag har börjat skatea lite smått, va ju ett tag sen om en säger en ack så kul det är. Kör ju mest longboard, så inne på Stadium idag hade jag mer än gärna ramlat in i ett ställ eller något dylikt för att förgylla några vilsna själars annars så gråa, men ändå soliga fredag.. men jag höll mig givetvis stabilt som fan på benen och gled runt där inne som självaste Tony Hawk, eller va fan han heter...

Jag har rakat av min farfars hår, så tillsammans såg vi ut att vara hämtade ur "This is England", Jag och min skin-farfar Sune, som för övrigt får färg i ansiktet när han träffar mig.. Helt underbart att beskåda.. Vill ni se detta med egna ögon. Kontakta redaktionen så skall vi bifoga adress, mm. En entréavgift på runt SELMA, som går till välgörande ändamål i tredje världen bör medtagas...

Annars händer inte mycket.. Ikväll ska jag åka ut och läxa upp min bror inför det kommande tonårslivet, som givetvis kommer förändra honom något så gruvligt.. Han är ju redan ett modefreak så där har jag, som jeansansvarig på Carlings inte speciellt mycket att säga till om. Han trackar nämligen ner på min stil och tycker att jag ser ut som en hiphopare ibland. Det känns skönt att veta att han vet så otroligt mycket om kulturer min bror... Han är för jävla skön.. Glad för ingenting..

hur är det i Borås då???
Jo fan, det är asbra. Nu när Pinochio-statyn snart skal resas (fråga mig inte varför kommunen valt mr.P som symbol för Borås) så är det ett jävla hålligång i stan och snart bankar sommartorsdagarna på dörren, vilket innebär...

Alldeles för billig öl för att man ska hålla i pengarna.
Alldeles för mycket vackra daaamer, för att man ska hålla sig i pecken.
Alldeles för mycket dåliga artister som man ger blanka fan i.
Alldeles för mycket allsvensk hysteri och snack om huruvida A.Svensson skall vara defensiv eller offensiv mittfältare.
Alldeles för mycket jag... Just det! Jag kommer synas och höras överallt eftersom jag med god självinsikt kan säga att jag är stans coolaste människa utan tvekan och jag vägrar givetvis hålla tyst om detta fenomen.


Kort och Gott från en alldeles för cool männsika för resten av världen, men vad gör man inte.. Man kan ju inte vara mer än sig själv...
Någon som skall ut och parta eller som bara vill kramas... Slå upp mitt namn på någon såndär site där man kan hitta personer.. och ring.

// Michael Bakken

FREDAG!

Ja äntligen är den här, den alltid så välkomna fredagen.....Men vilken fredag då....har inget annat än fått en massa topp besked idag och efter en tung vecka känns de som jag kan slappna av och unna mig en kall ur kylen....

De ska också unnas sig några kalla under kvällen då rockroland och gåre ska med deras far ut för räkmacka och öl, kvällen avslutas med bowling på höjnes..Efter de kan ja tänka mig den äldre herren drar sig hemmåt medans de yngre drar till stanför några mer kalla...Mor är bortrest, då måste ju sönerna passa på och göra stan med far, så han får komma ihåg hur de är, eftersom de sällan händer. Men som man äger:
"när katten är borta ,dansar råttorna på bordet"......

Förhoppningsvis slutas kvällen med en far som går hem "göbbfull" och med ett eende på läpparna från alla tre inblandade ikväll.....Ibland måste man ha lite father to son´s time...Glöm inte de....
Peace...
///Gåre

Chrille -en förebild

Den senaste tiden har vår kära vän Chrille a.k.a Räkan och Hajjen varit den mest frekventa besökaren bland kommentarerna. Det tycker jag är värt priset som veckans förebild!

Grattis Räkan!

/Micke

E-15, vad betyder det?

Eftersom varenda jävel inom Skogsvallen Hellraisers är singel - förutom toffelGåre - så borde någon i detta grabbgäng kunna berätta för mig vad torktummlaren menar med att stänga av sig och blinka E-15. Tvätten torkar ju inte då! Vad är det för dum jävel som har uppfunnit en torktumlare som inte kan torka utan signalerar ut konstiga koder istället? Vad menar herr Tumlare med detta?
  • Är det en bra dag för terroristattacker?
  • Kommer Gud att trilla ner från skyn?
  • Har RockRoland testat sin Honey Pot for Travellers än?
  • Att det finns liv på en annan planet?
  • Att ölen kostar 15 spänn på krogen och att brudarna är ännu billigare?
Hursomhelst vad som än kommer att hända så är jag tacksam om någon kan komma på denna gåta...

Tur att min snälla mamma kom och hämtade en blöt påse tvätt för att hänga upp hemma hos sig.

/Micke

En icke läsare intervjuas

Micke: Hej Lasse, vem är du?

Lasse: Jag heter Lasse. Jag är 62 år gammal. Mitt hår skiftar mellan att vara grått och uringult. Jag är en av Sveriges rikaste människor. Denna förmögenhet har jag byggt upp på att sälja litografier. Jag har sålt 800 000 litografier till smaklösa svenskar. Mycket Musse Pigg och så.

Micke: Läser du Skogsvallen?

Lasse: Skämt som inte fanns med på Spermaharen, men som borde funnits med: "Jag läser mycket litteratur om andra världskriget och det beror på att min farfar dog i ett koncentrationsläger. Skitjobbigt och väldigt hemskt. Han var full och föll ned från ett vakttorn." He he.

Micke: Men inte om oss på Skogsvallen?

Lasse: Vad i helvete är det du skriver?!

Micke: Fattar du trögt, är det åldern?

Lasse: Jag fattar väl det mesta. Men ibland vill jag "skoja till det". Säga dumheter. Det här med "nonsens" som underhållningsform höll man ju på med redan på Monthy Pythons tid. Det är roligt att säga en massa dumheter.

Micke: Är du paranoid?

Lasse: Kan du vara själv.

Micke: Ditt jävla retard!

Lasse: Retard är ett starkt ord. Jag tycker bättre om att säga fnask när jag handlar med den typen av tjänster.

Micke: Älskar du Musse Pigg?

Lasse: Det finns något med Musse pigg som jag älskar. Det finns en enkelhet i hans kroppsliga drag som skapar en antites till komplexiteten i hans person. Han är, inte bara för mig, sinnebilden av den gode fadern, den snälle hussen och den älskansvärda maken. Dessutom är han av manligt kön, men saknar fallos. Där penis ska vara finns istället en snippa och denna snippa är ständigt pulserande och vidgande och fuktig. Den kommer för att äta opp dig, hör du det!

Micke: Oj, kan man låna Musse?

Lasse: Äsch. Skit i det. Vi kan väl prata lite om mitt hår istället. När jag var liten blev jag alltid kallad Nigger-Lars. Varför? För att mitt hår aldrig blev blött. Vattnet liksom pärlade sig på mitt huvud. Ville inte tränga in. Som könshår. Strävt och krulligt.

Micke: Jag hade en kompis som hette Ali. Han hade ungefär samma problem. Vill du ha hans nummer?

Lasse: Nej, det är inte meningsfullt.

Micke: Dags att kila vidare. Hejdå Lasse!

Lasse: Hejdå!

Säga vad man vill om bröderna Schulman, men deras nya humorsatsning är väldigt rolig. Bland annat har de ett virtuell ?Fråga Lasse-pryl?. Likt en sådan som IKEA har.

/Micke

RSS 2.0