Ålrajtan tajtan och ut i vägrenen!!!

Rock n Rolle och Bakken tog en one way ticket to hell and back igår!!!

YOUNG HEARTS BE FREE TONIGHT

Cheers lads! Här sitter man ensam, med en svettig bacon ost burgare, och endast Rod Stewart som stöd i mörkret. Som brukligt efter en late night out wiht the boys. Men kvällen var ändå en fin kväll, herr bakken gjorde ett kärt besök hos sina vänner från skatekärr. Efter lite afterwork och bilåking, med hjärtat i halsgropen(jag o bakken gjorde kors tecknet på europa väg 18 och hoppades på att få återse varandra) så hamna vi hemma hos svana.  Rolle, Svana, Gåre, Bakken, Nicke Krut och allas våran Sköld, hade en gemytlig kväll i U gatan land. Rödvin salta pinnar, och tvivelaktig punk utgjorde en utmärkt kväll. En Taxi tur till ett lokalt nöjeshak, där framkomligheten till baren var begränsad! Efter lite ordväxling med chefen, gick bena mot den lokala och ack så trogna krogen Harrys. Lite manfall på vägen, men kvällen fortskridde i glad och lycklig anda, tills stängningsdax. Sen bar det av till våran hamburgerbar, för lite fylle mat. Mitt bland alla kära och lyckliga människor, försökte man få sej en munsbit. Som vanligt sätter man sej på sin dubbdäckade cyckel, och far ensam hem. Och här sitter man likt förbannad ENSAM, vid datorn och lyssnar till musiken, som enda vän. Ser ifram emot en ny dag, som snart gror och allt SH har att erbjuda mej. Nu blir det soffan, och flykten från New York samtidigt som young hearts be free tonight tonar ut i högtalarna. Kurt Russel alias Snake Plissken, får avsluta kvällen på ett sånt värdigt sätt det kan bli. Krut ringer 14:00 idag. Jag är klaar. YNWA                     Rock n Rolle


Jorå så att.....

Hallå alla bullkamrater, äntligen fredag å morgondagens bestyr närmar sig med stormsteg. De ska bli styggt mäkta....kära sh are sitter här och är lite sorgsen faktiskt...om en vecka dra min vapendragare chrille och sh aren sebbe s till varmare breddgrader... De vill  säga  ASIEN. De kommer bli styggt tomt...speciellt utan min chrille hahaha...Ne för faan gör de rätta stanna här hemma. Vad faan har kambodja, thailand och alla andra polski stäellen som inte Karlstad har:)

Skulle också vilja lägga in en parantes att ni vet att jag har en förmåga att kunna bli lite stressad(no shit) och kan bli lite hetsig. Men bry er inte om mig då...Ska dock jobba på detta  så att ni vet...Men jobbar man där man jobbar så e de så....


Ne i morgon smäller de gömm aldri de mina vänner...
//Gåre

Vi är på G.. sa jag att vi var på G???

Nu jäklar är en av administratörerna hemma tillsammans med den andre!

Och vi kör hårt på en gång!!!

Ikväll blir de supa av.... men imorgon kör vin ännu mer!!!

Det var väl typ det jag hade att säga!!!


******Vi måste ha CASH med imorn******


+
Karlstad - Skönt att komma tillbaka.. speciellt till SH!!!
Arsenal - Det vet ni ju redan, att fabregas är bäst i världen'
MAURO - VIlket otroligt prisvärt vin!

-
Lyle and Scott - Inte just själva märket men de som  "tror"  att de klär i det!
Regeringen - /MRsister a.k.a BAKKEN
Vi kommer göra av med tusenlappar imorgon!!!!

Lokalen kirrad och jävlar vad kul vi ska ha.

Snart är det dags. Skogsvallen äntrar Karlstads gator och ingenting kommer troligen bli som förut. Lokalen är spikad och förhoppningsvis kommer alla att vara nöjda med valet. Det går givetvis att beställa mat, men det kanske viktigaste, de har alkoholrättigheter. Bordet är uppdukat och det är bara att norpa åt sig godbitarna. För att göra det lite smidigare för oss och personalen som kommer att servera sällskapet Skogsvallen så kan det vara fördel att ta med sig sedlar. Ni kommer väl ihåg spektaklet på Arena i somras? På denna hemliga ort kommer vi att stanna över mötet. Sen tar två stycken taxibilar oss till den andra festlokalen , Fort Svanadona.

 

Jag tänkte även ta tillfället i akt och kasta ut en liten lina med den allra finaste daggmasken, president Mikael har en liten överraskning.

 

Ha en trevlig kväll!

 

/Micke


Mitt i ett äventyr!

Hur svårt kan det egentligen vara att komma över ett paket cigg i Borås då klockan passerat 23.00???

Efter: Det är med ren tur inga kläder fläckats eller gått sönder.

Före: Hmm.. Om jag skulle ta och gå iväg till Statoil och köpa mig ett paket Marlboro?

Jag tänkte helt enkelt ta en lätt aftonpromenad ner till min "lokala" mack och köpa ett paket cigg. Efter att ha gått en sväng så förstår jag med fasa i blick att jag borde svängt höger in mot netonnet-lagret för ca fem minuter sedan. Bara att vända kappan efter vinden och spatsera tillbaka (med lagomt stolta steg).
Jag passerar netonnet som för övrigt omges av staket och funderar på hur i herrans namn jag skall ta mig till andra sidan.. Jaja.. Man måste ju kunna gå runt.. eller?
Jag går vidare, kommer ner till någon slags återvändsgränd och ser en lite skogsstig.
Jag som inte är sådär överdrivet kaxig i skogen när det är kolsvart tänder min lilla ficklampa på min multifunktionella mobiltelefon (leve 2000-talet) - den innehåller även kompass om jag skulle traska fel.

hur som helst så tänder jag då denna fcklampa och småjoggar genom skogen skrikandes av fasa och i förebyggande syfte om någon konstig liten varelse fått för sig att attackra mig.
När jag kommer ut på andra sidan, pustat ut och återfår mitt normala medvetande ser jag återigen med fasa i blick att jag är instängd mellan massa staket..
Jaja. jag får väl klättra över det??
Jag klättrar över staketet, går ner på en järnväg, kryper under ett tåg, klättrar över ett nytt staket och vips så är jag.... nästan framme.. Hur som helst så efter all möda och besvär kom jag fram.. Tillbakavägen ska vi inte prata på.. Den var ännu värre..

Dagens +
Skogsvallen Hellraisers - De finns alltid där i mörkret, titta ut bara. det ni tror är fullmånen.. det är SH!
Karlstad Imorn - Skall bli skönt med lite semester
En fyra för tre - Jag håller fast vid att det är en totallyckad sit-com!

Dagens -
Jag har inte så mycket att klaga på.. SKulle väl vara räkningar då.. och kanske att mina nya jeans är centimetern för långa!

/BAKKEN

Tore om att misslyckas i dagen och hans idé om fest som Intervjusubstitut.

Idag gick jag upp.
Den första tanken som slog mig var hur jag skulle kunna misslyckas med den här dagen.
Intervju vid klockan ett. Egentligen så kunde den ju ha varit närsomhelst.
Jag hade redan misslyckats med allt som stod på listan att göra:
Gå upp vid nio.
Hämta posten.
Tvätta kläderna så att jag kunde vara snygg för intervjun eller i alla fall så gått det går.
Äta en sund frukost med fibrer och allt annat nyttigt som ska göra underverk för kropp och välbefinnande.
Duscha...
Tala med körskolan istället för att ignorera deras samtal om att mitt körkortstillstånd går ut snart (ringde vid nio).
Ringa till Länsstyrelsen och be om papper för att förlänga körkortstilståndet då mitt snart går ut.

Listan skulle kunna göras lång och inte nog med det.
 Jag hade äntligen fått en finne som gjorde ont, så ont att den höll mig uppe hela natten så att jag såg dödare ut vaken än som sovande.
Tror ni jag var redo för intervju?
Det kan ni ju ge er fan på att jag var. Klockan 15.30 stod jag på Bertoni och grillades med frågor som egentligen borde tas över några glas på en lunchsylta. Varför gör man inte det för? Kombinera trevligheter med seriositet, lite som ett kärleksförhållande liksom.
(Ett förhållande är inte ett bra förhållande utan sex och sex i sin tur är sällan så bra som i ett förhållande.
Jag menar att man har ju trevligt på ett bra jobb och du kan inte ha ett trevligt liv utan ett bra jobb.)

På det viset lär dom ju få veta vilken lustig uv man är på riktigt, dessutom skulle man ju ha en grym Ice-Breaker
på första kaffererasten. Istället för att prata en massa kallt bara gå rakt på pudelns kärna och säga: "Faen ,Chefen, vad full du var sist!" och han liksom kan svara: "Jae, så kul har jag inte haft det på flera år!".
Pang! helt plötsligt har du ett jobb du trivs på, din chef tycker att du är en schysst partyprisse.

Funderar ni på om jag fick tjänsten? ja, kanske är det så...
Imorn ska man undervisa i Franska, ska lära dom allt jag och Bakken kan:
"Manon! Je t'aime!"

Över och Ut.
/ Tore


Söliga kärringar, barnvagnsmaffian och högstadieungar.

Dessa tre ting måste vara de mest störande objekten vid lunchruset: Söliga kärringar, barnvagnsmaffian samt högstadieungar. Ni ger mej tvångstankar! För att ni ska känna igen dessa ting följer här en kortare förklaring:

Söliga kärringar
: Är oftast gråhåriga, de går med krokig rygg och äger troligen en käpp(som de kan vifta med.). Varför handlar ni inte på dagen när alla andra är och knegar!

Barnvagnsmaffian:
Dessa barnvagnspatrioter går alltid i bredd. Barnvagnarsmaffian är också alltid minst 2 till antalet och blir alltid transporterad av minst EN person. Större delen av befolkningen kan få barn, det är ingen stor grej. Rätta in er i ledet och framförallt, försvinn från Cafét när ungen grinar!!

Högstadieungar:
Finnar överallt är ett kännetecken. Pratar högt och mycket och har nästan lika nästan lika isande ljudvolym som dom grinande ungarna.

Åhh vad trött jag blir, JAG SKULLE OXÅ VILJA ÄGA HELA VÄRLDEN!!

EN DAG SKULLE RÄCKA, EN DAG!!

/ Micke

Skillnad/ Nanne vs. Motörhead

Här kan man se en viss skillnad. Jag hänvisar först och främst till Gåre's senaste inlägg Göbber!!

Jag skall snart iväg på en liknande tripp med mitt jobb till hufvudstaden stockholm.
Man kan se en viss skillnad.
Visst allt kommer vara gratis och en natt på hotell och day-off på jobbet och allt detta.

Givetvis kommer vi vara lite fler, antar jag. cirkus 160 pers.
Vi skall allesammans supa, diskutera senaste jeansinköpet och Rocka Zatan!

Däremot så kommer antagligen något av våra sponsorband spela vilket kommer bli förbannat skoj..
Detta är band som Hellacopters, Turbonegro m fl.

Men Robin misströsta ej. Det händer ju åtminstone något på ditt jobb och jag tycker det låter som en jäkligt charmig tripp... Den går ju inte till Arboga i alla fall...
 
På tal om och supa.. Fan va de ska sänkas till helgen!!! WOHOOO!!!!

/BAKKEN

Göbber

Jag måste dela med mig av detta till omvärlden. Idag kom chefen in på lunchen, han hade något och berätta. De var att vi skulle åka iväg på en resa med jobbet till sthlm. man blev ju lycklig såklart när han sa att de blev fredag till lördag å fredan var off. Vi var lediga alltså. Han fortsätta beskriva vad vi skulle göra och sade att vi skulle gå på hamburgerbörs som tydligen ska var nåt flådigt ställe. Men nu kommer vi till saken, där ska vi då se Nanne Grönvall. Inge ont om henne. Men jag på mina 20 vårar här i livet så är väl inte hon någon större idol. Men där märks de också att snitt åldern på mitt jobb är 50. Alla är typ göbber och de blev lyckliga som om de vunnit miljonen på lotto. Men positivt med detta ändå är att ja får åka iväg till sthlm, dricka äta god mat, bo på hotell och åter igen dricka på något hak i sthlms slumområden. Men de bästa av allt det är GRATIS!

Men bisarr som jag är så tycker jag ändå att de hela är lite mäktigt. Se Nanne är de inte alla som får göra.....

//Gåre

Utsikt.

Fan vad nice det är när löven börjar på att bli lite färgglada.. synd bara att de är det i typ två veckor för sen ligger ju alla på marken.. Det jag menar är bara. njut av just de två veckorna färgerna fortfarande sitter på träden.

Shit alltså vad pengar det går. Räkningar och skit bara hela tiden.. Sen, ej att förglömma. jag har köpt mig mina första bootcut-jeans på typ fem eller sex år. Det är stort.

Sen måste jag också säga att "EN FYRA FÖR TRE" måste vara den bästa humorserien som gått på tv4 ideras historia.. Bara det faktum att Göran Gillinger är med. Han måste vara en av sveriges mest missförstådda skådisar. Jag menar, han är ju ändå rätt bra. Men det är klart att med den svansen a la den där skådisen som alltid har det men som jag alltid glömmer namnet på.. Hanär hur som helst söt Göran Gillinger. Sist jag såg han var han med i kommissionen eller vad det hette.. Misslyckad television heter det.

Nu börjar det dra ihop sig pågar. Det kommer bli ett jäkla hoolabaloo i helgen. Ska bli så jäkla gött!!!
Operation Tarrantino närmar sig!

KARLSTAD - se upp. Skogsvallen Hellraisers bunkrar upp!!!

Peace out guys /BAKKEN

Aftonbladet söker nya bloggare!

Glömde skriva de nyss;

Aftonbladet söker ny bloggare i Karlstad

SH kanske ska försöka ta platsen så det blir lite kvalitétsbloggning på en av sveriges största sajter ;)

//SebbeS

10 dagar från Thailand och jag tänker på..........

SNÖ!

Det är väl det sista jag borde tänka på nu egentligen. Känns som om jag borde fundera i banorna kring, har jag tillräckligt många shorts?, hur hög solskyddsfaktor behöver jag?, vad kostar ett dykcert? Men nej istället tänker jag mest på vintern, vad ska jag ha för jacka i år?, vilka nya trick ska jag lära mig?, undarar om de blir mer snö denna vinter än förra?

Kanske är så att jag börjar få lite resfeber ändå men vill ha annat att tänka på bara. Sen kan de kanske bero på att ja hitta en film för ett par dagar sen som nårga polare gjorde i vintras, vilket gjorde mig rätt sugen på att åka snowboard också. Slänger in den här ifall nån skulle va intresserad av vad som drar mig till sälen varje vinter.



Nej nu måste ja sova, ska upp tidigt och vaccinera mig imorrn så kanske börjar tänka "rätt" igen efter de.

//SebbeS

same old story

Det är den 25:e varje man och kvinnas våta dröm. DET ÄR LÖNING! Alla är lika glada den 25:e varje månad när pengarna slinker in på kontot och man känner sig som en adelsman en kung, ja man har äntligen pengar.
Sedan sätter man sig ner och tittar igenom sina räkningar och då börjar man landa lite. När alla räkningar är betalda så har man helt plötsligtsjunkit ner till att vara präst. Och man ber om att nästa månad de inte ska vara lika mycket räkningar.

Man drar iväg och stor handlar så att man ska ha mat till hela veckan. man köper på sig och pengarna går. Man kommer hem tittar på konto ännu flera tusen har gått och man har blivit borgare.

De är ju inte bara mat som ska köpas utan en massa andra små saker som jag idag har spenderat ca 1500 på grejer til min lägenhet. Då sjunker man helt plötslig längst ner i samhällsklassen och blir bonde och lever på sina besparingar. Sitter med sina vänner å spenderar de sista örena på brännjak.

Och runt den 20 så är man en fattigjon och man äter de smuler man kan hitta längst inne i kylen å skafferiet.

Sedan den 25 så blir man adelsman igen.

De är så mitt liv ser ut tragiskt eller inte. Men de är så man går igenom att kännas sig vara toppen av societeten till att slinka ner till botten av den. efter de gamla samhällsinordningen av adel,präst borgare och bönder...

///Gåre

Lene Alexandra - Hot Boy Hot Girl



Sebbe, här snackar vi RIKTIG talang.

/Micke

Ägglookalike

Sveriges största ägghuvud Fredrik Reinfeldt är jäkligt lik Alfons Åbergs farsa och Uncle Fester från familjen Addams.

Lika som ägg:

image3

/Micke

Uppföljning på förslag

Om denna finns med på länken du skrev där så ska jag nog fundera på att registrera mig.
För denna tjejen har Talang!!!



//SebbeS

ny sh text till Giftig

Här kommer en egen kompinerad text från en av våra bröder Samuel "larsen" Larsson av låten giftig. Läs och njut:

det här är rock n rolle, från skattkärr strand. Hänger på kungsnäs ibland, men är samma man. Fortfarande king över silon land, fortfarande chef över lantmännen. Jag det coolt, och jag rullar på en bike med dubb däck fram. Vi har inga problem, jorro e dyng och eklöv e sen. Jag styr hela brogatan, fortfarande lika rakt fram. Vi tar dej upp til en ny nivå, det här är rock n rolle å jorro ni lyssnar på. Den är giftig och den smittar ner dej, du har hört den förut så du visslar med mej bah ha ha hih hi

(jag till lägger att rock n rolle var ej nykter vid detta skapande. Hade efterfestat till 8 där en liter smirnoff sögs)


//Gåre



Förslag.

Jag var inne och surfade lite på supportersajten SvenskaFans förut. Där så jag en tvivelaktig reklam som kan vara något för Skogsvallens singelhundar.



Robin, detta är ju perfekt för dig. Bara en knapptryckning ifrån napp varje gång...*moahahaha*

Adressen kan vara svår att se, så jag fixar en länk för den som är sugen...

/Micke

Fakta om Skogsvallen.

Skogsvallen Hellraisers är ett sällskap från Värmlands gröna skogar. Sällskapet består uteslutande av män i varierande åldrar. Ingen i sällskapet är den andra lik. Man skulle kunna jämföra oss med en mångkulturell maträtt. Som synes så handlar bloggen om ett gäng unga män och deras närhet. Lite egoistiskt kan tyckas, och troligen ack så rätt. Tanken är att ge en unik inblick i unga mäns liv. Vi kommer att skriva om allt från musik till fotboll. Det troligaste är dock att det blir dekadens av sällan skådad sort, vilket leder till smaskiga sagor som får våra mammor och pappor att kräkas av obehag.

*******************************

Här följer lite snabbfakta angående sidan rakt över disk.

  • Texterna i skrivna med sanningsserum. Dock kan vissa namn vara figurerade, exempelvis heter Jorrocop egentligen Jonas.
  • Recensioner av musik, böcker m.m är troligen vinklat av recensenten i fråga. Högt betyg betyder inte att du/ni/vi/jag tycker saken i fråga är bra. Smaken är som bekant delad.
  • Hatmail och liknande av anonyma skalbaggar undanbedes. När vi skriver blogginlägg som liknar krönikor eller dåliga och missvisande recensioner är det vi som tycker till. Vad du/ni tycker skiter vi egentligen fullständigt i.
  • Bilderna är tagna av någon i den innersta kretsen om inget annat anges.
  • För att få kontakt eller liknande, kontakta oss antingen på mail eller i bloggen.
  • Allt på bloggen är givetvis vårat och det är inte tillåtet att sno utan vår vetskap.

*******************************

Vi är det som ligger bakom?

Micke:
Är den ene av de båda Mikkos. Han studerar och lever tillsammans med hunden Hugo. Att ha återkommande sängkamrat är ovanligt i denna socitet vilket gör honom smått unik, men även kanske lite tråkigare. På sin fritid försöker han att leva som en livsnjutare och är en av grundarna till before-work ölen på torsdagarna.

Bakken: Är den andre av två Mikkos. Han försöker leva sitt liv i Borås (den ende utanför Karlstads kommungräns). Väl i Borås bor hans flickvän vilket inte gör honom till en fem-i-två raggare som många av de andra i sällskapet. Till vardags arbetar han på Carlings som jeansansvarig och står alltså för den här gruppens modevetskap. På fritiden hänger han i Borås subculture eller i Bollebygd och super gärna till på firmafesterna!

Gåre: I särklass den längsta i sällskapet, om inte den längsta i hela Karlstad med sina "2,70". En riktig arbetar hjälte i sina bästa år. Ständigt på jakt efter den goda kakan här i livet, utan vidare resultat vill säga. Lever livet efter jobb, göra matlåda, sova och dricka med SH.

Tore: Yngst av två Sebastians och blir därför alltså "den andre Sebastian". Singel sen jul, påstår sig gilla friheten men vet egentligen om att det bara är skitsnack. Spelar i ett husband och trots för mycket dödtid i livet smygkallar han sig musiker för damerna på krogen dock utan större resultat. Lögnen kanske skiner igenom för starkt...

Krall: Il Capitano är Skogsvallens förlängda arm i Oslo. Krall står för Gin och Tonic om vi andra fixar resten. Håller på ett lag som kallas för röda djävlarna och gillar att tracka andra som håller på sämre lag.

Sebbe S: Är då den äldre av de 2 Sebastian'arna som spenderar alldeles för mkt av sin dyrbara tid till av jobba för slavlöner, kör antingen truck eller kränger skidor och brädor till rika Stockholmare beronde på årstid. De få timmar som han inte jobbar spenderas gärna i Snowboardbacken eller tillsammans med vännerna och en kall öl i handen. Huruvida han är singel eller ej är i skrivande stund lite oklart.

Sword: Tillhör ett av brödraparen i sällskapet. Brukar få höra kvädord från de röda arbetarna i gänget, bryr sig dock inte nämnvärt om det. Säger aldrig nej till en vitryss, satsar på fotboll och fullkomligt älskar rävar, stora som små...

RockRoland: Lever upp till epiteten "festa som en rockstjärna", "pippa som en porrstjärna" och "jobba som en dödgrävare". RockRoland är en nattmänniska och tackar därför aldrig nej till en efterfest.

Joe Hill: Somliga påstår att detta är en pseudonym alternativt en så kallad "bot". De som vet de vet. Och det räcker bra så. Fungerar i teorin som politisk rådgivare i organisationen, i praktiken som en skön snubbe med en viss dragning åt det naturliga här i livet. Vad allt ovanstående har med någonting att göra är fortfarande ett för de flesta okänt begrepp. Surrealistiskt? mmm, lite...


**************************


För kontakt:
[email protected]

Loosefit och fakeråttor

Angående loosefit så finns det en hel del snygga brallor ute på marknaden..
Levis Engineered Jeans kom med en ny tvätt till höstens kollektion 00.08 vilken är en näst intill helt otvättad historia av den numera klassiska twisted- designen.

Wrangler har även dom någon slags antifit byxa som är urläcker för de som gillar att trä på sig lite lösare runt livet.

Annars finns typ levis 504 som alternativ.. gå upp någon storlek så har du en klockren bralla som inte tvingar någon att prata i falsett.

Annars skall också tilläggas att norrlandsguld byxan från cheap monday skall vara ganska kool!

ANGÅENDE SKOGSVALLEN!
Som det ser ut idag är skogsvallen kommunägd mark och våra smärre försök att stoppa detta tyranni för att få överlåtelse av vår namne är dessvärre mindre framgångsrika. Björn Landegren på KarlstadKommun sitter dock på en del intressant info om ovanstående. Björn är för övrigt Arsenal-supporter och är god vän till vår familj.. Och i vanlig ordning kan  jag slingra ut mina trådar för att se vad som kan hända!

FAKERÅTTOR
Jag menar i första hand inte folk som bär byxorna. Jag menar snarare att märken som t ex JL kanske skippar konceptet tight, stuprör och hoppar på loosefit- tåget.. Det är något jag skulle uppskatta.. Tyvärr kan jag med viss insiderinfo också meddela att det förmodligen kommer att bli ett produktionsstopp på vår kära FUZZY- byxa.. Det har dock inget att göra med vårens kommande mode.. Det har varit på tavlan en längre tid.

MEJL
Hoppas alla förstått att information ang. vår kommande aktion på lördagen kommer att dimpa in i era mejl-inboxar.. Här syftar jag då på HOTMAIL eller vad det nu är ni har.. Inte facebook.. kom också ihåg att mejlen är personliga och inte skall delas med någon annan än mig och Micke!

Jag kommer öppna en ny tråd på SH där ni skall bekräfta att ni motttagit er info och att ni bekräftar informationen. mer info i mejlen!

LEV VÄL KAMRATER
//BAKKEN

Tore goes spy i Karlskoga, men gick det så bra..?

Den strålande idén om att resa till Karlskoga för att spionera på Skattkärrs IFs rivaler i Div. 5 Södra var inte den primära anledningen till att jag reste till Sveriges svar på Dallas den där vackra lördagseftermiddagen.
Mina intentioner med visiten var några helt andra:
Ölet skulle drickas och vinet skulle smakas. Detta skulle jag göra med min gode vän Linus Ljungström som läser till ljudproducent på den redan på tok för många gånger nämnda platsen.

Jag hade mina anledningar till att dricka. Efter fredagens, enligt min mening, lyckade utgång tillkom:

1. En saftig viktminskining på kontot efter en minst sagt intressant och lärorik taxiresa. Vi (Tore och Chaufförren med utländsk påbrå) pratade om allt: nattjobb, utbildning (lokförare är tydligen nåt att rekomendera), resor, alkohol, damer, ja, faktum var att jag hade så trevligt att jag glömde bort vägen hem till mig och även taxametern jag hade mitt framför näsan som tickade snabbare än den nånsin gjort.


2. Fyllans svar på Yoko Ono; baksmällan. En enorm sådan dessutom (kan ha varit Sarres två monstergroggar på efterfesten som gjorde det där lilla extra som får en att nästan tillta suicidala handlingar). 
   
På tok för stolt för att erkänna att jag mådde som en kalkon på Thanksgiving körde jag med min far in till stan trots att det forttfarande cirkulerade giftdemoner i skallen på mig.
Hoppade på buss 500 kl.nånting.nån gång och äventyret var i full rullning. Precis enligt tidtabellen var jag mycket riktigt framme 17.30.
Två flaskor vin och två kannor öl senare var jag kl. 19.30 återigen packad och kände inte längre några men från fredagen. Vid det här laget var mitt andra syfte som skulle ge mig fritt inträde på Statt helt bortblåst, jag glömde totalt bort KSK matchen och för en stund glömmer jag även vem jag är.
      Jag finner mig själv återigen nån gång kl.04.00 i en soffa med en hiphoppare från MiddleSex som förklarar att nån i sällskapet väckt en ilsken paranoid maja-langare för att handla loss för 400:- men sedan fått kalla fötter p.g.a penga & meningsbrist och flytt i sista minuten i den fjärde taxin han bestätt för natten.

Samtalet pågår ytterligare en timme. Jag tackar därmed för mig för natten, väcker Linus som däckat i soffan bredvid varpå han plockar upp pizzabitar från golvet och äter dem innan han lunsar in i rummet och däckar med kläderna på i sin säng.
Själv ligger jag och tänker vilken skithåla Sveriges svar på Dallas är.
Visserligen en skithåla med en del vackra damer men det är också damer som hellre visar tuttar än IQ.

Jag ser fram emot att bevittna KSKs nederlag mot Skattkärr den 30/9.
Över och ut.

/ Sebastian "Tore"  Thorén


Jävla fattiglapp.

Som student så här i slutet av månaden är det väldigt knapert på pengafronten. Igår blev middagen ett par nävar dillchips hos Chrille. 350 spänn var allt jag hade kvar igår, och eftersom det var krogkväll igår så är budgeten inte speciellt mycket muntrare idag. Jag var i alla fall på Wallinders för att köpa en Trocadero när en tanke slog mig, "tänk om man skulle bli inlåst i affären, vad skulle jag gå lös på först??

  • Färskpressad apelsinjuice.
  • Ostdisken. Mozzarella, fetaost, peppar och nötostar, bredbara ostar, you name it. Jag ger er finnar om ni ger mig ostar!!
  • Glass i stora lass. Och då menar jag inte "Icas egna varor". Allt som det står Ben and Jerry på åker ner i ryggsäcken.
  • Hummer!!
  • Ölkorvar. Jag skulle duka upp en buffé med olika ölkorvar och folköl.

Om ni har pengar över så kan ni föra över lite kosing till följande bankgiro nummer: 902-0900.

Tur att man får studiemedel snart.


Vad skulle ni plocka på er? Förutom folköl och porrtidningar...


/Micke

Rapport från sista tredjedelen!

Efter att Gåre, Svana och Nicole lämnat grillchrille fortsatte det precis som tidigare ett litet tag till där, ganska lungt förutom strorebroder Svärd som spillde öl och sprit lite här å där å härjade rent allmänt.. taxi beställdes till slut för att åka bort till axel och fortsätta förfestandet där men taxin dök aldrig upp och vi fick snällt ta en promenad istället..

Väl borta hos axel började den tidigare så pigga och glada storsvärd få slut på energi och lugnade ner sig betydligt, så mkt att han tillslut beslutade sig för att ta en liten powernap på golvet.. Axel kom då med den brilljanta idén att han borde ta en dusch för att piggna till lite och orka med ut på krogen, och som den föredetta sambo han är ställde Adolf snällt upp på att hjälpa honom av med byxor och strumpor.. Storsvärd själv var dock inte så pigg på idén med att ta en dusch utan valde att ligga kvar på golvet istället, och det var just den synen av mr.svärd liggandes mitt på vardagsrumsgolvet iklädd endast kallingar och linne som först också mötte Martin, Ia och Reneé när de senare ramlade in hos Axel.. Bildbevis finns självklart på detta spektakel :) Senare spenderade han även en del tid med att krama toaletten och när vi lämnade axel för nöjes strax efter midnatt fick han ligga kvar helt utslagen i Axels säng...

Nöjes var som vanligt, hyfsat med folk, hyfsat trevligt, men inget speciellt heller.. nästa höjdpunkt på kvällen blev istället burger king där vi mötte upp med Chrilles bror och Chrille själv lyckades börja tjafsa med nån kille fast han stod utanför och det fanns en glasruta emellan.. Efter en stund kommer killen in och tjafset fortsätter inne på burger king, hårda slagord så som tönt, idiot och jävla kilsbo uttalades (hurvida killen i fråga verkligen var från kil är ännu inte bekräftat), och såsmåningom utartar det hela i handgemäng där bröderna Alteblad vevar som vildar medans jag själv och lite frivillaga matgäster försöker dra isär alla.. slutar iaf med att polisen rusar in och sliter ut den andra killen och hans vänner och alla lugnar ner sig..

Efter detta fortsätter jag och Chrille runt på stan lite, ja va inne och diskuterade olika vattenpipor och dess användningsområden med mannen på dekans och en något överförfriskad äldre dam, och Chrille försöker hitta killen han bråka med för han vill slåss mer... beslutar oss efter att tag iaf för att åka och våldgästa Gåre istället och tar en taxi till Ulvsbygatan.. väl där ringer vi gåre och ber honom komma ner och öppna och de säger han att han är på väg, vi väntar ett tag men ingen gåre dyker upp så vi provar att ringa igen men denna gång var hans mobil avstängd... snacka om dissade :P vi får snällt kliva hem till Chrille istället ock konstatera att de inte blir några mer äventyr denna kväll...

En helt vanlig lördag me andra ord, nu ska ja ringa min käre bror å se om han lever :)

//Sebbe S

Edit: Stavfel korrigerade och detaljer adderade.

Solen skiner i Båras!

Härligt att höra om era fräscha helgsysslor pojkar.. men är det inte dags att vi tar och diskuterar vad i helvete vårat ärade skattkärrs IF håller på med.. Det är ju trots allt vårt namn dom spelar på .. Vilket vi givetvis kom på generationer innan namnet ens var på tal som en idrottsplats..

Men allvarligt.. ska dom sumpa det igen???

Vad beträffar det bortgående jeansmodet Micke så tror jag inte riktigt på dig.. men jag hade gärna fått in en fot i branschen där nedanför.. eller någon annan kroppsdel! men det låte jag vara osagt..

När vi ändå snackar om jeans så kommer vårmodet 08 bestå av mycket loosefit jeans.. Det är väl ändå helt underbart.. Då försvinner förhoppningsvis alla små fakeråtor som köper stuprör bara för at det är inne. Då ska dom ha cirkustält på benen i stället!!!

LIVE STRONG

/BAKKEN


Det senaste från Paris.

image1


Du ser Bakken. Jeanskulturen är på väg att dö ut. Lika bra att byta kneg.

/Micke

Saturday night out

Ja då var en igång igen igår då. Öl, vin och pizzza som nu mera bestämmer över mina helger.
För parre hos grill chrille som sedan förde trion micke, nicole å 2,70 lång vidare till Jonas C s pensionärs lya där de var rullator race i fullgång när vi kom igenom entren. Ägde ju lite gituar hero så svana ble knäckt.

Vi slutade på ankan där man som vanligt tragiskt sökte efter ragg utan vidare resultat. Men  en e ju modig och dansar i några sekunder ialafall...Jag och jonas var i toppform på dansgolvet(jo ni ser rätt jonas hade klarat sig med ut) men våra moves visade inge vidare resultat....

Kvällen slutade med en goo kenneths. Nu ska en iväg å spela fotboll då, d e e ju rolit de å...

// Gåre

Gårdagen tvåkommanoll.

Det känns som att det kommer bli en hel del inlägg som återspeglar det liv som flytt. Men, vad kan vara mer intressant att läsa om än dekadens från gårdagen och alla vet att på fyllan är det bäst. Så kamrater, här kommer en saga till.

Efter fredagens kalas var det ett rejält manfall igår. De som stod upp för Skogsvallen färger igår var följande: Svanadona, Robin the Reaper och Sebbe Stenålder. Vart de återstående hundarna var kan man undra. Jag tror att följande saker hände med de försvunna:

Sarre - Han var trasig.
Nicke C - Bakfyllan var påtaglig även här. För att citera Nicke själv, "har världen klarat av två världskrig, så ska jag klara av en bakfylla".
Tore - Här har jag ingen sann story, men på äkta kvällspress-manér så fixar jag en. Tore åkte taxi igår, vart, med vem och varför vet ingen. Hur mycket kostade resan? Var sätet mjuk och vilken etnisk bakgrund hade chaffisen? Frågorna är många, men alla saknar svar. Tore, kliv fram och berätta sanningen.

Tillbaka till igår. Jag och Robin gick återigen till Glada Ankan. JA, vi vet att det är kasst med folk där på lördagar, men vi hade friplåtar och som de snyltarproffs som vi är utnyttjade vi givetvist detta. Med på Glada Ankan var även Ekdonk, Rockpipan och Jorrocop (skräll!). Om sanningen ska fram så var det inte så jäkla kul där, men eftersom promillehalten var hög så blev det roligt ändå. På grund av nämnda promillehalt så kommer Söndagen spenderas på ett lugnt sätt.

Egentligen skulle bilder läggas upp, men ägget Robin söp bort kameran.

Peace and Pitbulls!

/Micke

Gårdagen.

Igår var det kalas. Tanken var att vi skulle ha samlats vid tvivelaktigt tidiga tiden 16:30. Detta gick givetvis åt helvete. Sebbe S ramlade in efter klockan 17. Strax därefter kom resten av gänget. Det beställdes pizzor och ölen rann.Pågrund av avsaknaden av brudar, så pratdes det vitt och brett om fruntimmer, sex, minnen och kön. Ett finare och hunkigare gäng har sällan skådats på Ulvsbygatan. Sarre chockade alla med en outfit som lika gärna kunde varit buren av en italienare av yttersta världsklass.

Strax innan midnatt äntrade vi Stora Torget af Karlstad. Där var det nära att trion Robin, Tore och Svana hamnade i handgemäng med ett par turkar. Det hela löstes realtivt smidigt. Lokalen där vi skulle spendera blod, pengar och svett blev Glada Ankan. För att göra det enkelt för mig kör jag ett punktsystem.

  • Samuel var en charmör. Tore likaså. Men de får storstryk av dagen Don Juan, Sebbe S. Han fick ihop det med en 32-taggare. Inte illa.
  • Nicke C tog massor av kort och tyckte bandet var GRYMT!!

Ikväll blir det utgång igen. Iallafall för Robin och mig.

Peace Out!

/Micke

Skruvat och lite ballt!

Hej patrioter..
Vilken jäkla idé att hålla administratör svanberg att hålla uppe en liten blogg..
som alls våra dagböcker. askul idé!

Ni verkar ha haft en kul kväll igår vilket glädjer mig!

Stora grejer på gång.. Håll mejlen varm.. snart får ni mejl!

/Bakken

Skogsvallen goes IT.

Efter många turer fram och tillbaks är skogsvallen.blogg.se uppe på nätet. Nu börjar kalaset...

/Micke

RSS 2.0