Onsdag, min vardagshjälte

Ja då sitter man här i sitt lilla krypin, hemkommen från onsdagsfikat. Hade dock manfall denna onsdagen då svana inte kunde medverka, de var ju tungt men va fan man överlevde väll de också..
 Säger bara en sak lundbergs is the place to be. vilket ställe och vilka kap priser, jag gillert. De kap priserna kan behövas när man igår inhandlade mat för 800 riksdaler. De kallar ja inte för något kap, maxi vettu.
  Ja onsdagar,säger bara de vilken hjälte denna dag är för mig, den känns nästan som en helgdag. Som vanligt jobbar jag ju, men att man har onsdagsfiket med GÔBBERA.Sedan är tv kvällen grymm. Jag är bokad från kl20.00 till 00.00 och jag lämnar inte blicken från tv:n, ja det kan låta tragiskt, och de är de också, men vad faa ja njuter. De börjar med bonde söker fru, heroes, fråga olle, myggan och avslutas med dubbel avsnitt av scrubs.
Nej, nu ska jag träna lite skateboard i pausen. Håller på och lära mig kickflipp around the corner....haha..

//Gåre
 

Ledig dag och en fet hög med disk!!!

I morgon är jag ledig och funderar på att skjuta upp min veckoenliga diskning och styra kosan mot Göteborg och städa upp efter eventuellt blåvitt firande. Nej, men det kan alltid vara kul med ett besök i "storstan" för att få känna på pulsen lite..
Jag kommer förmodligen att gå upp alldeles för sent för att ens orka pallra mig iväg men ändå..
Det är en ganska kul idé!!!

Jag lever ett ganska enformigt liv här i Borås.. Jag försöker ta mig upp på morgonen för att jag givetvis inte lärde mig av morgonen innan att jag gick och lade mig för sent eller drack ett glas vin för mycket.. Jag stapplar iväg till jobbet, säljer jeans till people i alla åldrar, travar hemåt och köper med något gott på vägen hem. Ibland får jag finfrämmat av min flickvän Jules, ibland besöker jag henne. Detta är givetvis höjdpunkterna på veckan..
Och nu när vintersäsongen står för dörren och min kära trolovade snart skall bege sig till Sälen så har jag förstått att det kommer bli ännu svårare att stiga upp på morgonen med tanke på att ett glas för mycket säkerligen kommer utökas till två glas för mycket.

Finns det någon där ute i denna världsrymd som har några som helst förslag på hur jag skall pussla ihop en vardag under dessa fyra månader mitt hjärta kommer pumpa blod i Sälen istället för här hemma? Snälla, Delge er!!

Sen skall tilläggas att med ett sådant jobb jag har så finns det egentligen inget som kallas för vardag eftersom jag likväl kan vara schemalagd på helger, röda dagar, ja ni förstår. Det är visserligen kul med tanke på att lönen blir betydligt mycket bättre men det slutar ju även i att man är bakfull på jobbet ca 50% mer än man hade vart annars. Detta kräver alltså en hel del energi.. Ni som känner mig och vet hur glad jag är i flaskan de dagar, kvällar, nätter, morgnar jag dricker någon form av alkoholhaltig salva, kan säkerligen också förstå hur pass sliten jag är när jag kliver upp kl.8 sharp dagen därpå för att infinna mig på Storknallen, Bergslenagatan 8 för att kränga kläder till människor som antingen har feta plånböcker, eller människor som tror sig ha det. Jag ser mig själv som det sistnämnda.

Just nu skulle jag vilja sitta på en beach på antingen Hawaii eller i Marocko någonstans och suga i mig en iskall bärs och dra en springnota. (Nej jag vill inte åka till Thailand och tjoa på en av mina gamla lärare från Norrstrand eller en gammal granne från Skattkärr, såvida inte grannen är Fredrik Wahlgren - för han är mäktig!!)

Ta hand om er och försök leva ett sunt liv. Ni förstår väl att jag gör mitt allra bästa!!!

image18















/Bakken

Skampålen är ingeting för mig.

Igår berättade jag om att mitt arbete var klart och idag var dagen då det skulle opponeras utav bara helvete. Eftersom jag vet vilka svaga punkter mitt arbete har, så hade jag kommit på fiffiga vägar som skulle föra mig ut ur den värsta kritikerstormen. Nu blev det inte så blodigt som jag hade väntat mig och de värsta påhoppen försvarade jag genom att svara knivskarpt, vilket ledde till att opponenten fick verbala svärdhugg mot sina knäskålar, där vissa hugg gjorde att han backade tillbaka och såg ut som en fågelholk. Av beundran givetvis:-)

 

Min handledare tyckte att arbetet var bra och att jag skötte mig fint under utfrågningen. Han tyckte att jag skulle komplettera med viss referens och om jag gjorde det skulle jag troligen få det Stora V:et och det stora G:et i betyg.

 

Nu börjar alltså min nästintill lediga vecka. Lite småkompletteringar till uppsatsen, men det bör inte ta någon längre tid. Ha en skön arbetarvecka knegarjävlar!!


/Micke


Roundkickern

Jag skulle vilja passa på och nu berätta vad det var som låg bakom mitt frågande sår på näsan som jag fann i söndags morgon. Efter att blivit på mind av många och luckorna fyllts så komm jag vagt ihåg till slut. Så här ligger de till:
Vi hade vart på nöjes, väl på vägen hem möter vi på patull, en kvinna som ligger mitt i gatan skrikandes, tydligen har hon panikångest. Svärd tar saken i sina egna händer och flyttar på kvinnan. Vi går vidare hemmåt och svärd viker av hem till sig. De blir stökigt mellan gruppen och vi busar till de. När vi väl nått stenbron så börjar jag (gåre) som är lite väl förfriskad och ska fake hota min bror med en rundspark, där av roundkickern. Men problemet var de att jag på började denna spark men tappa balansen, landade på nåt sätt på min handled och sen med snoken rakt in i ett metallräcke, och där av mitt stygga märke på min kran(nos)...känndes de värt det, att få nosen halvt krossad för ett försök till en rundspark...Självklart....vilken syn de måste vart... hade..make love not roundkicks.....
//Gåre

Come on you fuckin' wanköööööss!!!

Där har ni mitt klaraste minne från helgen!!
För att förklara denna fras så är det från ett filmklipp då grabbarnas grabb Rock n'Rolle visar the Grip.. alltså när man vänder ölflaskan upp och ner för att slåss med den eller för att kasta den.. Rolle valde det sistnämnda alternativet och hävde ur sig ovanstående fras..

Ett av de roligare filmklippen jag sett på ett bra tag.. Skall också tilläggas att utan filmklippet så hade jag inte kommit ihåg det.. trots att jag stod bredvid då detta hände.. Tror jag!!

Vill också minnas att jag och Joe kom fram till att fajtas lite.. Några hårt knutna nävar flög och några mindre hårda "punschar" även om de var ämnade att vara hårda för vi fajtades å det seriösa laget alltså.. Trots att det egentligen var en kul grej.. Låter ganska luddigt även för mig själv men men..

Om vi skall fortsätta att resonera över mig så skall jag vara helt ärlig och berätta vad jag minns.. Vi började hemma hos Joe.. Vi tog några bärs och värmde på bastun.. Sedan drog vi vidare till Rolle, där vi sänkte ytterligare några fina, kalla innan vi knallade vidare till Jorocop. Innan vi gick hade ticket-dealern Svärd anslutit och vi travade på i en trevlig takt.. Väl hemma hos Jorocop satt en härlig skara slan:

Chrille a.k.a FYLLA!!!
Roundkick Gåre (Two timin' touch and almost broken bones) -
hans nya smeknamn!!!
Jorocop
Ekdonk
Svana

Sedan anslöt även Krall, Bjurta och allas fasa Kjelle, vars sprit gjorde så jag var ute och kröp, spydde, tappade plånboken och höll mig från krogen som i sin tur gjorde att jag sparade pengar!!

Här kommer fortsättningen... Det var här jag och Joe försvann!!!

Bakken: Om jag ska vara ärlig minns jag faktiskt inte så mycket av vad som hände.. Jag minns att Svana gick med halva sin kroppstyngd på mig då han lade armen om mig och på mer eller mindre bebisspråk frågade om jag var full tre-fyra gånger, för att sedan gå och prata för sig själv (fortfarande med bebisröst) Bakken är full... ett antal gånger... Sen är det relativt svart och mitt minne kom inte tillbaks förrän jag satt på mcDonalds tillsammans med Karlstads fjortiselit och med Joe.

Joe Hill säger: "Det kan inte på något vis komma som en överraskning att man blir full av att dricka tre olika sorters alkoholhaltig dryck, utan mänskliga spärrar eller normal självinsikt. Bakken saknade bägge dessa faktorer i lördags då han på äkta dräggmanér intog öl, whiskey och grogg i en salig kompott. Med lite fingertoppskänsla hade det givetvis funkat, men med denna herre ska det då alltid balla ur fullständigt.

Det omtalade boxet ägde rum ute på asfalten vid jorrocops lya. Rolle fanns närvarande för att se till att kodex upphölls samt att tidsplanen fem sekunder inte överdrevs med mer än två. Trots goda avsikter töjde Bakken på dessa kodex och visade på äkta juggepower med en sidewinder mot undertecknads öra. Det var ändå glada, agressiva och tända miner efter holmgången och om det inte vore för de där kjelle-groggarna efteråt hade eventuellt detta kunnat få en fin avrundning på någon krogisk soffgrupp i stan. Så blev inte fallet, utan fallet stod den nyss självutnämnde tyson för då han nådde gränsen och föll över kanten. I det tillstånd han befann sig, (skitfull men inte redlös) var utgång uteslutet och kosan styrdes mot annan destination. Två timmar fick undertecknad avsätta för att bistå herrns trevande försök att nå upprättelse, och den enda soffgrupp vi såg skymten av var helveteshålan mcdonalds vadderade pallar. Där skränades det från min partners sida vitt och brett om hur undertecknad förhållit sig till extravaganta lättklädda filmklipp tidigare under kvällen, rena lögner givetvis eftersom han aldrig varit i stånd att uppfatta den enorma ironi som låg inbakad i mina uppmaningar i tv-soffan tidigare...

 I ett försök att verka som ledartyp ringde Bakken in ett bihang av blott 18-åriga damer för att söka bekräftelse. Fraserna klingade sådär, och när det dessutom framkom att 50% av bihanget kom från ökända överklassghettot Hammarö gjorde undertecknad sorti och släppte Tyson mellan fingrarna för denna gång..."

Tillägg: Poäng går till Bakken ändå tack vare hans generösa gåva i form av en äppelpaj på sena timmen. Ej hembakad bör tilläggas...


/BAKKEN

Vad försvårar berättningsprocessen för pojkar?

Alla vet vad alla har som leverne inom gruppen Skogsvallen Hellraisers. Gåre sågar, Sarre fixar paket, Svärd kränger kaffe, Bakken hänger på Carlings osv. Jag studerar och alla vet att lärarexamen är målet. Att säga att man studerar kan ofta vara ett lite diffust svar och för att ge er en liten djupare kunskap om min nuvarande studiesituation tänkte jag berätta vad jag hållit på med de senaste veckorna.

I morgon ska jag ha ett seminarium där jag ska presentera mitt arbete som handlar om Sexuella övergrepp, där min frågeställning är Vad försvårar berättningsprocessen för pojkar. Seminariumet är det enda skoltillfälle jag har denna vecka. Jävla glidare, tänker säkert ni. Ja, jag har en rätt skön vecka, men man ska komma ihåg på ett seminarium så är det frias eller fällas som gäller. Antingen blir man hyllad och får en klapp på huvudet eller så blir man sågad jämte knäskålarna. Imorgon är det alltså min tur att stå på botbänken, se alla i ögonen och hoppas att mina resultat och egna diskussioner faller de flesta i smaken.

Vad handlar texten om då?

Jo, som topicen skvallrar om har jag gjort en liten forskning angående vad som försvårar berättningsprocessen för pojkar när de har utsätts för sexuella övergrepp. Ett litet utdrag:

"...Det är svårt att sätta en siffra på hur många pojkar som utsätts för sexuella övergrepp, då forskningsresultaten varierar högst betydelsefullt. Saker som påverkar är hur frågorna ställs, hur man definierar vad ett sexuellt övergrepp är och hur själva undersökningen är uppbyggd. I de flesta internationella studier brukar siffran hamna någonstans mellan 5 och 15 procent av männen som någon gång under sin barndom varit utsatta för sexuella övergrepp..."

Skrämmande siffror. Om dessa stämmer du ska minst var 20:e pojke/man någon gång vara utsatt för sexuella övergrepp.

Jag tycker att alla Skogsvallare och alla andra givetvis ska gå direkt in på Rädda Barnens hemsida och bli medlemmar. Din röst gör skillnad som Peter Jidhe brukar säga på värsta Idol-manér. Grejen är att denna gång stämmer verkligen den platityden in. För alla under 26 år kostar det 75 spänn. En liten summa, även för en fattig student.

/Micke

18:e SM-Guldet är klart

Idag tog mesta mästarna Blåvitt sitt 18:e sm-guld genom att besegra Trelleborg med 2-0 på ett fullsatt nya ullevi, Det var 11 år sedan det var guldpytt på kamratgården. Vad kan vara mer lägligt än att citera Gert Fylking "ÄNTLIGEN!"

Detta kan vara starten på en ny storhetstid för änglarna med ung lovande trupp, ny arena på gång och skattetrasslet bakom sig.


image17


///Krall


Bakismys

Igår var det kalas på schemat. Jorrocops lägenhet var platsen och hans lya fylldes från golv till tak med tvivelaktiga hundar. Eller vad sägs om BeyoncéChrille, Roland, Bakken, Ekdonk, Gåre, Joe, Svärd, Bjurra och Nicke C. Lägg därtill mig själv som grädden på moset, pricken över i:et, motorn i bilen etc., ni fattar. Det blev således ett jäkla drag. Brudcharmören Svärd hade fixat friplåtar till Nöjesfabriken vilket ledde till att tegelbyggnaden i Haga blev den självklara dansdestinationen.

 

Bakken och Joe trillade av på vägen. Om detta var på grund av för mycket inhalerande rusdrycker vet jag inte, men risken finns att så var fallet. Synd att de missade kaoset som Skogsvallen skapade runt kvarteren i Haga. Gåre och Chrille fick napp, vilket är lite kors i taket. Om Chrille fick napp pågrund av sina dansanta steg på dansgolvet bör inte vara fallet, troligen vann han flickans gunst efter att ha visat sina känslosamma sidor.

 

Idag är det söndag och om sanningen ska fram, vilket den givetvis ska, så har denna dag spenderats i ett mörkt rum med tända ljus och en riktig snyftarfilm tillsammans med Gåre och Chrille. Ögonen var blöta, när vi efter filmen gav en tanke till alla människor i världen som inte har det så bra som vi.

 

/Micke


herregud....

Ja då sitter en här ännu en söndag, frågar sig vad hände igår.? jag sitter bakfull, frågande om mitt blodiga märke på näsbenet, vad har hänt.?tror de var några som gjorde kd oroligt igårkväll men ja vet inte. Nej blir ut i luften och gå med svana och hans ståtliga hund, inte med huvudet högt ska tilläggas...hade
//GÅRE

M.I.L.F-träff

Som RockRoland har beskrivit i inlägget nedanför var det flytt med stort F igår. Rolle nämner att han ansågs mest att vara i vägen. Detta är givetvis felaktigt. Rolle är kanske inte den smidigaste flyttkarlen vi har i Värmland, detta genererar massor av skrattsalvor och kamratliga verbala påhopp. När Rolles smidighet lyser med sin frånvaro, sätter han in hjärta och engagemang istället. Vackert att se.

Roliga citat från gårdagen:

  • Titta där, hon jobbar övertid!" - Gåre ser en yngre tonåring på Chaplingatan och drar direkt parallellen med huvudstadens köttgata nummer ett, Malmskillnadsgatan."
  • " Då ser det ut som ni får en avsugning i bilen." - Pappa Larsson vill vara med i grabbgänget och drar ett skämt som får de skitiga bröderna Larsson att tappa hakan. Jag däremot, som ser objektivt på detta, märker var Gåre har fått sitt kåta humör ifrån. Skämtet uppkom efter att jag tyckte att vi skulle ha någon av Mamma Larsson monstruösa gipsansikten mellan benen i bilen.

Något vi märkte när vi tog våra vändor med flyttlast var antalet M.I.L.F-donnor som huserade i kvarteret runt Nöjesfabriken. Om någon av dessa damer skulle höra Gåre skamfyllda påhopp/raggningsrepliker, borde i alla fall någon 40-taggare falla för Gåres behov och vilja hjälpa en ung och ståtlig hingst med diverse sexuella bestyr. Hur vet jag att det var M.I.L.F-fest på Nöjesfabriken igår då? Jo, min pappa var här nyligen och sa att han var där igår, det var någon Beatleskväll och enligt honom var åldern 48 jordsnurr och uppåt.

Ikväll är det fest!

Peace out!


/Micke


FLYTT KAR.......

Min kropp är sargad, och de få muskler jag har kommer att vara obrukbara i dagar framöver...... Igår hade jag det stora nöjet att hjälpa min kära föräldrar att flytta. Vi ställde en ganska stark liga på benen, som skulle ta sej ann hall majorskor, stag och massiva trä detaljer.

Gåre
min kära broder med det något hetsiga tempramentet. Svanadonna som visade stor mod och hjärta när det blåste som snålast. Pyl min fader, som ledde hela oerationen. Och jag själv Rolle, som en ligt andras utsago mest var ivägen? Vi kämpade på riktigt bra i snålblåsten, fast en ringa misshandel låg i luften( jag, bror och far har en förmåga att hetsa varandra lite i stressade situationer) men Svanadonna avstyrde de värsta raseri utbrotten.

Kvällens höjdpunkt, var när fyra svettiga grabbar på något oförklarigt sätt lyckades få upp ett vitrinskåp, i det mest massiva ek jag skådat och burit på. Det måste ha vägt minst 400kg? och var groteskt stort. Klara klockan 01:00, och somnade slagen och utmattad med en påse chezze dodels på magen i soffan. I mina tankar har en framtida flytt för egen del legat och grott, men jag blir nog kvar i min ångestfyllda lilla etta ett bra tag framöver..........

Idag blir det nog ett lite finare kalas, när våran vän Bakken är hemma på visit.

TREVLIG HELG!

/ ROCK N ROLLE

Boll i hand

Boll i hand är ett uttryck som används i biljard. De betyder helt enkelt att när spelare ett sänker den vita bollen (egon) så får spelare 2 lägg den vita bollen där han vill inför nästa stöt. Värt att notera är att spelare två inte får ta upp någon av sina bollar såvida den inte gick i under samma stöt som den vita bollen gick i.

Varför detta inlägg i meningslöshetens tecken?
Tydligen så är detta en känslig punkt för vissa individer runt biljardbordet.

Här visar Micke hur en boll i hand skapas:








///Krall

Nanne vs. Sälen

Det finns en första gång för allt!
Första tipsvinsten, första sexet, första riktiga drängfyllan etc. Nu har tiden så äntligen kommit för mitt första blogginlägg någonsin. Trodde nog ärligt talat för ett par, tre år sen när begreppet blogg dök upp att detta var en fluga och lovade mer eller mindre mig själv att aldrig fjanta mig med att skriva just en blogg.
Här sitter jag dock nu (en jävla massa öl och  massvis med liter av andra livsnödvändiga drycker senare) och skriver just mitt första inlägg i bloggosfären.
Får väl förklara mig genom att använda en gammal fras från filmen Bert, den siste oskulden; "Man kan väl ändra sig!?"
En gång i tiden sade ju även en vis man att fenomenet Internet var en fluga.
Denna blogg är numera ett stående inslag i min vardag. Kollar den nog ca 5 gånger om dagen. MINST! En ynka liten minut över på jobbet så sitter jag med mina flinka fingrar och knappar mig in på denna blogg för att läsa om SH-medlemmars upplevelser och livsöden.

Anledningen till dröjsmålet är ju självklart min lysande fotbollskarriär. Alla med någon insikt i fotbollens fantastiska värld förstår ju självklart hur mycket tid av ens liv det tar att slita på träningar flera dagar i veckan i fotbollens finrum div. 5. Man har ju trots allt ända sedan man började som liten knatte i Skattkärrs IF:s fotbollskola (med tro det eller ej, Erik Malms mamma Birgitta som tränare) kämpat för att ta sig upp till föreningens flaggskepp A-laget. Man har under årens lopp avverkat kända tränarprofiler som Bengt Malm, Jan-Erik "Julle" Juhlin, Bo Mattsson mfl. Och nu får man helg efter helg under sommarhalvåret, med stolthet trä på sig den röda, mytomspunna tröjan och kliva ut på Skogsvallens IP:s greenliknade matta. Det är med ett leende på läpparna man springer runt på planen till ljudet av Tommy Söders gnäll på domaren, Sten och Lennarts hån av domare och motståndare och sist men absolut inte minst min röda broder Samuel Larssons gälla stämma när han skriker; "pajas" så det ekar kring tallarna runt vallen.
Man måste ju prioritera sina två kall här i livet. Under säsongens gång är det fullt fokus på fotbollen och nu under "silly-season" kommer allt bloggande att värma i vintermörkret.

Jag hoppas med denna förklaring att jag är ursäktad.

# Jag ska till Sälen med jobbet någon helg strax efter sportlovet. Bara hoppas att man kommer in på haken däromkring efter att ligan varit där och härjat några helger tidigare. Om det på något sätt kan konkurrera med yngre broder Larssons jobbresa till Stockholm och Nanne Grönvall-show låter jag andra bedöma.
 
För övrigt för er som undrar, så skedde min första riktiga drängfylla på Annelundsvägen i familjen Svanbergs villa, en fin sommarkväll runt millenieskiftet där nångång. Kvällen som innehöll personer som jag själv, Svanadona, Rolle Larsson, Erik Kihlman och Johan Kjellsten (Än idag vet ingen varför Kjellsten var med) började med en split på ett sexpack KOFF ponk-öl mellan mig själv och Sarre (Vi hade ju trots allt våra åtaganden i Adidas fotbollsskola dagen efter att tänka på). Kvällen förflöt sedan med grillning, groggar och en jävla massa skitsnack. Under denna kväll fick jag även den hårda vägen veta hur det går till när dom hårda grabbarna krökar. Efter att bokstavligen talat blivit supen under bordet med ca 5 och en halv liter White Russian i kroppen/blodet så slutade kvällen på familjen Svanbergs toalett med badrumsvågen som kudde och enda vän.
Hur dagen efter på sommarjobbet på fotbollsskolan gick och hur Bosse Bakken reagerade när jag en timme sen och luktandes som en polsk spritfabrik stapplade in i klubbstugan för morgonbriefing, är mina damer och herrar en annan historia.

Blev ju trots allt en del skrivet i detta inlägg ändå. Nog bäst att sluta innan man blir för sentimental och nostalgisk över alla gamla minnen.

You´ll Never Walk Alone!

/Svärd

En enda gång i månaden...

...som det är värt att vara arbetare. Därmed inte sagt att denna dag väger upp resterande 30 dagar. Den 25:e står återigen  farstun. Det känns som det var riktigt länge sedan nu. Man märker att det är något särskillt, att denna dag skiner som ett fyrtorn i förhållande till andra gråa tråkiga papphammar-dagar i månaden. Ett icke förnekbart bevis på detta är att undertecknad utan problem tolererade att kliva upp i ottan för att tvätta mina hårt ihoparbetade kläder, ytterligare ett är att jag gick emot min principiella symbolik och till frukost intog, hör och häpna; En räkmacka! Antagligen en undermedveten totalt jävla genomironisk gest, utgiven av mig själv mot hela samfundet. Denna gest säger;


"Denna macka har du förtjänat, du har slitit för den. Egentligen raka motsatsen av vad den symboliserar, stekarliv och förkastligt dåliga människor... det kokar i en, man beväpnar sig inombords gång efter annan. Varje tugga är en markering mot den styrande klass som förpestar din och dina arbetarbröder och arbetarsystrars tillvaro. Och som om det inte vore nog, har denna styrande klass ett gäng snorungar till avkommor som lever mitt i denna räkmacka. Jag tar mig ett bett till, hånler en smula, knyter näven i skyn... och tänker för mig själv; jävla brats!"


/Joe Hill (PA)

Burning news!!

För ett par timmar sedan intog fyra gentlemän Lundbergs Konditori. Dessa salta killar hör alla hemma i Karlstads coolaste stadsdel och går under artistnamnen Sarre, Gåre, Svana och Chrille. Kakor, bullar och kaffe köptes och en skvalleromgång som skulle få vilken tjejring som helst våta av avund. Vad kan vara så intressant undrar säkert ni. För att underlätta för er tänker jag att tillämpa min favorit. Punktmetoden. Vi pratade om:
  • Vilka troliga könsjukdomar Chrille kommer få under sin Asienresa.
  • Vilka smarta nobbningsfraser samma Chrille kan använda för att slippa dessa sjukdomar. Enhäldigt kom vi fram att "Sorry, Jag har redan ätit" var den klart bästa.
  • Vad som ska hända i helgen.
  • Chrille kom fram till en vetenskaplig upptäckt, kaffe håller bättre värmen i porslinskopp jämfört med glas.
  • Hur många gånger Gåre kommer att tappa humöret på sin underbara och charmerande mamma under helgens flytt.
  • SIF-stugan har brunnit ner.
JA, ni läste rätt! SIF-stugan har brunnit ner. Inte fotbollens klubbstuga, utan SIF-stugan där bekymmerslösa orienterare håller hus. Någon eller några har skändat Skogsvallen. Dessa avskum vet inte att en hemlig cirkel, en inre krets håller på att växa sig stark. Vi har vapen, vi har ammunition, vi har Gåre. Passa er, vi kommer att hitta er och vi ger oss aldrig!

REVENGE!!

/Micke

Magnus Uggla - Pärlor åt svin.

Hårdfakta:
Antal låtar: 11 stycken.
Magnus Uggla, är inte det den där grymma snubben i peruk? Exakt. Magnus är en gammal punkrebell som vuxit och blivit en svensk nationalskald i sin finaste form.
Hur låter låtarna: Pompa och ståt, fylla med grabbar och efterfest på någon balkong. Ni kommer känna er som hemma.

 

image16



Kommentarer: Grymt album! Det är gasen i botten från låt Ett till sista tonen i den blytunga schlagerrökaren "Kung och fosterland". Låten "Åh, vilken härlig dag" börjar med ett par rejält tunga gitarriff, genialiskt! Egentligen finns det inte mycket att orda om. Spring och köp!!


Kuriosa: Ända sedan dunderalbumet 35-åringen släpptes så har Magnus Uggla varit en av mina stora idoler. Jag minns när jag som sjuåring gick tillsammans med min kusin och pratade om hur Magnus vågade sjunga sådana provokativa texter som "Pissfitter", "Sura tanter" och "Jag mår illa". Varje gång jag känner lyssnar på en ny platta med Sveriges mest glasögon pryda artist så blir jag alldeles varm inombords. Lite som första fyllan, eller första gången man fixade en lyckad penetration.

Bra låtar: "Pärlor åt svin", "Coverbandens förlovade land" och "Tvättbrädat" är kanonhits.

Betyg: image6 image6image6image6image6 av image6image6image6image6image6


 

/Micke


Ett nytt rekord tangerat och vad var det för medelålder på laget nu igen???

JA, vad ska man säga som den rediga AFC-supporter jag är..

3-0 mot Sevilla i första matchen i Grupp H i årets upplaga av Champions League..
Men igår slog jag på en stream i sedvanlig ordning då Poolhouse givetvis inte sänder Arsenals match.
Snacka om att slå på en föreställning.
Jag har nog aldrig sett ett lag spela så vacker fotboll och man förstod verkligen varför man älskar sporten.

Arsenal vann (för er som gått miste om detta historiska resultat) med 7-0 mot de tappra tjeckerna i Slavia Prague.
Att Cesc Fabregas inte är med på FIFA's lista över världens bästa spelare förstår jag faktiskt inte.. Och efter matchen igår lär inte FIFA heller göra det.
Henry's övergång till Barcelona skulle bli Arsenals fall och ljuset i tunneln såg ut att vara alldeles för långt borta.
Två raka fjärdeplatser i Premiership och vad skulle hända nu.. När guden lämnade oss för Katalonien?
Jo alla unga spelare skulle höja sig och bli världsspelare. De som tvivlade på vår egen Svennis laguttagning och fenomenet att Theo Walcott togs med i förra årets VM fick nog en knäpp på näsan igår när han visade vilken potential han besitter. två mål.. och inte vilka mål som helst...

Hur som helst så mådde jag riktigt bra igår och det är kul att läsa de engelska tabloiderna och jämföra med för tre månader sedan!!!!

Tangerat Champions League-rekord och obesegrade i gruppen. + att vi inte släppt in några mål än.. Tack för det..

Grattis Arsene Wenger i efterskott till din 58årsdag och jag hoppas grabbarnas present dög bra åt dig!!

/BAKKEN

Blåställen som sparade sina ben...

"Snabb entré, plötsligt ljud av signalhorn, nedvevad ruta, några kvicka fraser. Get in, do your thing, get out! Ah, 1 min 32 sekunder senare är de båda hjältarna vid sin destination; Sporthallen! Så kan det gå när Gåre och Micke tar en finare arbetartaxi till kollektivets träning..."


Det söks ännu febrilt efter den som gjorde detta.

/ JoeHill (PA) 

Hardcore Superstar - Dreamin´ In a Casket

Album: "Dreamin´ In a Casket" med Hardcore Superstar.
Musikstil: GBG-rock and roll.


image15


Hårdfakta:
Antal låtar: 12 stycken.
Hardcore Superstar, vilka är det? Hardcore Superstar är ett rockband från Göteborg. Det förra och tillika självbetitlade albumet Hardcore Superstar blev en succé. Sångaren heter Jocke Berg och är enligt mig bra mycket bättre än muppen i det självmordtrallande kollektivet KENT.
Hur låter låtarna: En distad gitarr, tung bas, härligt slagverk och en plattångad sångare. Ibland behövs inte mer för att lyckas. Tänk på det pojkar.

Kommentarer: Efter att förra skivsläppet blev en bomb så var givetvis förhoppningarna på detta album högt ställda. Hardcore Superstar är ett populärt inslag på förfesterna. Det nya albumet "Dreamin´ In a Casket" når inte riktigt upp till samma nivå. Eftersom den förra recensionen jag gjorde blev en succé så fortsätter jag att slänga lite med mina sylvassa tangentfingrar. Jag citerar Skogsvallens egna rockstjärna Tore Terror som kallar Hardcore Superstar för ett "icke originellt skitband". Tycka vad man vill om detta men faktum kvarstår är att detta "skitband" har sålt ett par miljoner album. Tore har -vad jag vet- inte sålt några större kvantiteter.


Kuriosa: Min vän Ekdonk hade sin vana trogen att bli för berusad på en H/S spelning för dryga två år sen. Givetvis kom han i närheten av dessa grabbar och truten gick minst sagt i ett. Det hela slutade med diverse meningsskiljaktigheter och trummisen i bandet började slänga flaskor efter honom. Fem minuter senare fick Ekdonk stryk av en tjej efter att ha kallat Sarre för idiot. Sarre var inte närvarande vid detta tillfälle och ska betraktas som oskyldig till hela tumultet.

Bra låtar: "Sorry For the Shape I´m In", "Need No Company" och "Dreamin´ In a Casket" sticker ut.


Betyg: image6image6image6 image6 av image6image6image6image6image6

/Micke


Matchrapport: Sommaro vs. SIK

Idag var det återigen dags för tre av Skogsvallens spänstiga herrar, Svana, Nicke och Gåre att snöra på sig skorna och latja med en klubba i handen. Derby mot Sommaro, hallen hette Gjutaren och spritångorna från grannen Nöjesfabriken var minst sagt påtaglig. Matchen blev en riktig nagelbitare....

Matchrapport:
Sommaro-SIK
6-5
(5-3, 0-0, 1-2)

Utvisningar:
SIK 2*2, 2+10


Uppvärmning:
Laget var rejält taggat. Det märktes att segervittringen osade i hallen. Några bekanta var på plats i publiken och SIK:s stjärnor ställde upp och svarade på frågor.


Period 1:
Matchen började bra. Vi var det bättre laget första 10. Efter drygt halva första perioden fick Sommaro ett turmål som Vår målvakt skulle ha tagit. En riktig hawaibandy bröt ut och innan perioden var slut hade Sommaro gjort fem mål och vi mäktat med tre, därav allas er Svanadona stod för två av dessa strutar.


Period 2:
Båda lagen skärpte till sitt defensiva spel ordentligt denna period, vilket ledde till att målskörden uteblev.


Period 3:
I periodpaus kände vi att vi skulle orka vända detta. Efter två minuter i den tredje perioden fick Sommaro en kontring där JAG var den som var snabbast tillbaka. Alla som känner till mitt målsinne vet att jag och defensivt arbete är lika mycket ler och långhalm som Israel och Palestina. Sommaro gjorde 6-3. Många trodde matchen var avgjord, men blåställen visade upp hjärta och hög moral. Vi gjorde både 6-4 och 6-5. När uret stod på 17:45 åkte Tatter på en ful tackling och förövaren fick fem minuters utvisning. JÄVLAR VAD BRA!! Segern är i vår ask! Trodde vi...Domarcharmören Nicke Krut snackade till sig en 2+10 i samma veva. Istället för en mer resten av matchen blev det fyra mot fyra. Lägen för mål fanns, men oturen skrattade elakt åt oss...


Matchanalys:
Vi borde vunnit den här matchen. Vi hade chanser, men läkte lite i defensiven. Nu är det matchpaus i två veckor så vi har fyra träningspass förr att förbättra detta. Kul att vi har fått ett litet supportercrew, idag dök Sarre, Svärd och Lennie upp.



1: Mikael Svanberg
3mål + 0 assist.

2: Tatter 1 mål + 2 assist.

3: Bali 2 mål+ 0 assist.

4: Robin Larsson 0 mål + 1 assist .

/Micke


Lördag.

Min dag har idag varit relativt lugn. Lite halv skakis och bakis från gårdagen. Det här med afterwork är livsfarligt, börja hinka öl så tidigt är inte bra. Mitt i mitt delerium av spritångor passade jag på och berömde mig själv för sällskapet, "det här är första gången jag dricker öl denna vecka" basunerade jag ut. Detta var givetvis inte sant vilket GrillKrille genast påtalade. Det var visst öl, fotboll och Bonde söker fru i onsdags.
Kvällen blev i allafall kul. Jag spöade Nicke och Sarre i biljard, i två matcher dessutom. Efter biljardspel skämde jag ut mig för en vakt, käkade en hamburgare på Kenneths Hamburgeri, såg en bil backa på min cykel och hade sönder låset på samma cykelnär jag kom hem. Jag är en idiot ibland...

Imorgon är det match numero due för SIK och kvällen som är kvar blir relativt lugn. Snart bär det av till Nöjesfabriken för att se Crash Diet spela. Min recension av deras senaste album "The Unattractive Revolution" blev ganska sågad av övriga medarbetare på Skogsvallen. Om sanningen ska fram så skulle jag inte i min vildaste fantasi betala inträde för att se Crash Diet spela, men eftersom Gåre fixat friplåtar på ett tvivelaktigt sätt måste jag förstås hänka på.


/Micke

YNWA

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don´t be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There´s a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you´ll never walk alone...
You´ll never walk alone.

Walk on, walk on
with hope in your heart,
And you´ll never walk alone
You´ll never walk alone.

Rock n Rolle


Gemenskap blev ensamhet...

Mina damer och herrar!!! Detta, mina vänner... Är poesi!!!

(rod stewart / martin quittenton)
Maggie May
Wake up maggie I think I got something to say to you
Its late september and I really should be back at school
I know I keep you amused but I feel Im being used
Oh maggie I couldnt have tried any more
You led me away from home just to save you from being alone
You stole my heart and thats what really hurt

The morning sun when its in your face really shows your age
But that dont worry me none in my eyes youre everything
I laughed at all of your jokes my love you didnt need to coax
Oh, maggie I couldnt have tried any more
You lured me away from home, just to save you from being alone
You stole my soul and thats a pain I can do without

All I needed was a friend to lend a guiding hand
But you turned into a lover and
Mother what a lover, you wore me out
All you did was wreck my bed
And in the morning kick me in the head
Oh maggie I couldnt have tried anymore
You lured me away from home cause you didnt want to be alone
You stole my heart I couldnt leave you if I tried

I suppose I could collect my books and get on back to school
Or steal my daddys cue and make a living out of playing pool
Or find myself a rock and roll band that needs a helpin hand
Oh maggie I wish Id never seen your face
You made a first-class fool out of me
But Im as blind as a fool can be
You stole my heart but I love you anyway

Maggie I wish Id never seen your face
Ill get on back home one of these days

En underbar version där Ron Wood och Rod performar denna låt på ett mycket ärligt och vackert sätt!!!!
Maggie May

/BAKKEN

Tuff jycke

För att lätta upp stämningen på bloggen tänkte jag publicera en liten bild på min hund.

image14
Troligen den enda KISS-hundtröjan.


/Micke

Grupprunkeri och homofobi!!

Jag och Joe diskuterade fenomenet grupprunkeri häromdagen och kom fram till några roliga, nästan vetenskapliga teser angående ämnet.
Först så vill jag inleda med att tipsa om en bok som behandlar detta ämne, till viss del skall tilläggas! Den heter så mycket som Två Nötcreme och en Moviebox och är skriven av herrarna Fredrik Wikinsson och Filip Hammar.

Hur som helst så skall jag komma in på det ämne jag tänkte behandla...
... Vilket börjar med en liten bakgrundshistoria:
På högstadiet, närmare bestämt då jag gick mitt åttonde år i skolan så började jag "hitta" mig själv och klädde mig på ett sätt jag själv ville men som andra tyckte var olämpligt. Jag sparade även ut mitt blonda hår och blev en sockersöt casanova...
Detta var inte populärt bland de "coola" killarna som hade säckiga brallor och håret indränkt med två vaxburkar (39 kr st).
Jag blev direkt ett styggt offer bland dessa "hjältar" i deras egna ögon och de skanderade och spred rykten om att jag var bög....

Där kommer vi till själva grejen.. De här killarna var absolut livrädda för maskulin beröring om det inte var ett stenhårt slag på "nerven". Men ändå kunde de stå och runka i grupp??? Ett beteende som för mig (BÖGEN) var helt främmande och relativt avskräckande eftersom jag
nr1. Inte är bög.
nr2. känner mig inte bekväm med att dra i min mr.P framför en hop testosteronstinna, pubertala pojkar.

Denna ekvation är ganska rolig. Grabbarna som tävlar om vem som "kommer" först, och snärtar killen som "kommer" sist en varsin gång...
... kallar mig för bög och sprider ut det till folk???
 
Någon som känner igen dilemmat och detta fenomen.. Dra er inte för att dela med er!

/BAKKEN


JoeHill (PA) säger:

"Det kan på intet vis komma som en chock för gemene man, att denna anekdot väldigt tydligt symboliserar det vi i vardagsmun ofta kallar identitessökande. Själva innebörden av ett identitetssökande är defacto att man är osäker på sin egen roll, varför man lätt kan relatera till att stärka sina egna odds genom att hacka på andra.

  Detta betyder såklart att man inte har en fast hållhake att greppa, utan man irrar omkring i okunskapens dimma. Att detta är mycket tydligt under de tidiga tonåren och sedan ända upp i vuxen ålder har självklart att göra med övergångsperioden. Den perioden mellan att först inte tvingas ha en bestämd roll (barnet), att därefter spela en diffus och svårdefinierbar roll (tonåringen), och slutligen uppfylla en ansvarstagande, medveten och självsäker roll (vuxen). Man kan givetvis anta att det hela kan ha en åverkan från samhällets maktstrukturer, men det är nog svårt att finna ett klassperpsektiv i det hela, såvida man inte penetrerar den ytliga problematiken och istället delar upp fenomenet. Då går det givetvis att finna konflikterna såsom rik/fattig, manligt/kvinnligt, stark/svag osv. Men som sagt, väldigt få reflekterar nog över detta, det är helt enkelt jobbigt att ta reda på bakgrunder och orsaker..."

Angelica - en riktig spillevink!!!

Det är väl så dags att man ger sitt beskärda bidrag till våra vackra könor (nej jag stavade inte hönor fel, då hade jag skrivit höns!! Köna och könor är ett vackert värmländskt uttryck för det kvinnliga... vad roligt det blev.. könet - fast i Köna uttalar man K'et som det skall vara) här i bloggosfären...

Angelica driver bloggen Angelica Jansson.com och det som faschinerade mitt nylle då jag av en ren slump klickade mig in, var att Angelica hade en lista, vilket har blivit lite utav mitt eget signum. Det var helt klart något jag gillade med hennes unika blogg. Sen hade hon lite härliga bilder där hon gav en annan lite fradga, eller dräggel där hon lekte lite med en morot..

Dessutom pojkar så bor denna trevliga flicka i Karlstad och ligger därför nära till hands för er. Tur att man är på behörigt avstånd och inte gör bort sig..

Men som ett extra tillägg så kommer jag helgen v.44.. Det är bara att bunkra upp pojkar.. Då blir det drag!

Ps. Angelica.. som en personlig kommentar till ditt senaste inlägg. Jag är helt säker på att det är många som skulle vilja ligga med dig!!

//BAKKEN

Sista minuten

Idag eller imorgon är det sista dagen för att söka till vårens universitetsstudier. Eftersom jag går på program så behövde inte jag göra detta denna gång. Imorse dök det dock ner ett brev från Karlstad Universitet i brevlådan, där de berättade att jag var välkommen att infinna mig på deras journalistutbildning. Det fanns några vakanta platser tills senhöstens kursstart. Kul tyckte jag, men tiden räcker inte riktigt till. Jag har faktiskt viktiga saker att göra på min fritid, ett urval:

  • Innebandysatsningen. Alpdrömmen lever fortfarande.
  • Beforework-ölen. Här har ett problem uppstått, vi har träningar på torsdagar vilket gör att värdefull dryckestid försvinner. Jag försöker övertala Gåre att flytta BWÖ till onsdagar, utan resultat än så länge.
  • Försöka vara en god pojkvän och husse.
  • Ungås med den privata sfären.

Efter lite velande kom jag fram till att ändå hoppa på den utbildningen, inte nu i höst utan med start till våren. Två stycken utbildningar måste väl vara bättre än en?


/Micke


Stureplansprofilerna.

Idag föll domen för de kallade "Stureplansprofilerna". Båda kommer att spendera de närmsta fyra åren i finkan och ska även betala böter på 155 300 kronor i skadestånd till den utsatta kvinnan.


Givetvis är inte detta mycket att orda om. Klart grabbarna ska gripas. Något jag däremot tycker är lite dåligt är att straffet för våldtäkt är för lågt. En av stureplansproflerna säger genom sin advokat att han tycker det är extra jobbigt eftersom straffet blev så hårt. Hela fyra år bakom galler efter att gett en kvinna men för resten av hennes liv.


Nej, jag tycker att man ska skicka ner alla pedofiler, våldtäktsmän/kvinnor till något varmt land där dom kan utvinna mineraler i en djup och mörk grotta och "betala" tillbaka till landet, kvinnorna och barnen som dom förrådde.

/Micke

JoeHill (PA) säger:

"Straffen är givetvis för låga, i förhållande till skadan dessa jävla brats åsamkat. Problemet kvarstår att oavsett straffets skala, kommer inte fenomenet kring brottet att försvinna. Inte så länge media ur övermanliga makthavares händer godtyckligt tillåts sprida en allmänuppfattning bland unga män (och pojkar för den delen) att det som står i herrmagasin, det som bildspråket förmedlar, det som visas på tv är den verklighet kvinnor och tjejer utan undantag vill ha. Att alla tjejer som går ut på krogen för att ha kul, älskar sex i alla hål med hur många män som helst, (gärna så hårt att det skriks och gör lite ont) kommer aldrig vara en sanning, oavsett vilka gränser media väljer att tänja i sin kamp om lösnummerförsäljningen. Så länge allmänheten godtyckligt tar in skiten, utan att ifrågasätta den, kommer också en allmän syn på kvinnan som ett redskap för mäns höga nöje att befästas samt utvidgas, töjas på och hela tiden flyttas gränslinjen längre och längre ut i periferiseendet. En kvinna har alltid rätten på sin sida, ett nej är ett nej är ett nej. Inga utmanande kläder, sexvanor eller flörtiga blickar kan någonsin ändra på det. I ett ruttet system, kan man bara hoppas att denna dom sätter en ny prägel på liknande utredningar och rättsmål, att en kvinna kan få rätt, trots att hon är ensam och utelämnad mot detta system. Män har utövat ett könsförtryck mot kvinnor i alla tider, så ord som "feminism" och "jämnställdhet" ter sig inte precis som några skällsord i jämförelse..."


Äntligen återställd....

Ja då var de måndag igen, och jag har knappt blivit återställd efter lördagens bravader. Dagen började med innebandy match, ja ni som läser bloggen vet ju hur de gick. Sedan begav jag mig hem för att dona i ordning för en finare förfest på U-gatan 20...Svana var först på plats vid 18 tiden, sedan föll den ena efter den andra in när vi tillslut blev 13 pers i min 34kvadratare. De flesta hade en förmåga att bli väldigt dyngfull denna kväll. Vet inte vad de berodde på, men mina teorier så beror de kanske på att enbart Iron Maiden spelades. Väldigt testosteronladdad stämning.


Taxi till Nöjesfabriken blev det sen, där vi splittrades och jag å Svana drog till Glada Ankan. Klockan började närma sig 01.00 när jag plötsligt kände hur knall jag var, de var dags att dra sig, ja ni läser rätt, vi drog innan stängning. Detta kan anses väldigt dåligt, vilket de också var tror jag. Men väl hemma efter inhandling av mat på Kenneths så blev jag bara mer knall och satt i min ensamhet och pratade med mig själv. De senaste jag kom ihåg var att ja vaknade och mådde piss, värst på länge. Vilket inte var så konstigt visade de sig när jag såg en tom 1liters Smirnoff. Den var inte helt full när jag började gå in på den i lördagskvällen men näst intill och den var slut, konstigt att ja mådde dåligt. Kollade hur mycket blanddricka som återstod, vilket var en halv 1,5liters flaska. Starka grogg, jo de verkar så. Ett tips drick inte sprit, drick öl...

Tack för mig..hej


////Gåre


Izza-En skön lirare

Först ut i Skogsvallens djupdykande forskningsprojekt angående fagra damer inom bloggosfären är...


...en tjej som heter Izabella. Hon driver bloggen Izza-en skön lirare. Den handlar i mångt och mycket om henne själv, men kryddar till det ibland med kändisskvaller, schyssta nakenbilder på diverse modeller och en grym faktakategori som är lite twistad.

Vad man kan utläsa i hennes blogg verkar hon vara en störtskön tjej som driver med sig själv, har skinn på näsan och vågar ryta till. Detta är egenskaper som Skogsvallens skitiga hundar faller för.


Fagra Izabella har många läsvärda och roliga inlägg, men man bör besöka kategorierna "Dagens..." och "Hot Pics" mer än en gång.


Alla dessa ting gör givetvis att Izabella är värd att vara premiärblogg på vår kategori "Snygga tjejer i bloggosfären". Vi hoppas att hon är lika glad åt detta som vi är när vi besöker hennes blogg.

/Redaktionen


Matchrapport.

Mina damer och herrar. Idag var det seriepremiär för Värmlands tyngsta lag, hemmamatch mot Filipstad/Lejsöfors. Matchen slutade 1-7. Ni som tycker att detta inlägg verkar kasst kan alltså sluta läsa nu.

För er andra kommer här en utförligare bild på matchen:


Matchrapport:
Skattkärrs IK- Filipstad/Lejsöfors
1-7
(0-1, 1-5, 0-1)

Utvisningar:
SIK 2*2, 2+10


Uppvärmning:
Som vanligt började alla att skjuta vilt omkring sig. Springa först är överskattat, eftersom att alla vet att kunskapen sitter i hjärnan och inte i benen. Uppvärmningen såg ganska lovande ut, Oskar the Goalie tog bollar som han skulle ta och utespelarna latjade och skrattade.

 

Period 1:
I första perioden stod vi upp bra. Gåre kämpade tappert och knäckte en motståndarklubba när han tog en bra löpning. Tycker faktiskt att vi hade mer spel än bönderna från Filipstad i första perioden. 18:40 tog F/L ledningen med en ormdödare, ett typiskt skitmål och inte alls rättvist. Dryga halvminuten senare hade Jorrocop friläge men satte bollen i stolpen. Min analys är att vi förlorade matchen där. Musten gick ur laget och vi hade dåligt självförtroende med oss in i periodpausen.

 

Period 2:
Andra perioden var katastrof. Bollen studsade inte vår väg, medan F/L hade både turen och domarna på sin sida. Bollarna trillade in i vårt mål och suckarna hördes allt mer från blåställen i CAM-Arena. Inte förrän när tidtagaruret stod på 17 minuter kom dagens största jubel. Gåre bryter ett uppspel och passar Svanadona som gör en rejäl löpning och får bollen på bladet. Han, eller jag om ni så vill, gör en dragning och drämmer iväg bollen mot mål. Deras målvakt hinner inte reagera och säsongens första mål är ett faktum.

 

Period 3:
Eftersom vi låg under med 1-6 så visste vi att matchen var rätt körd. Vi blev lite griniga och hetsade varandra. Aggressiviteten som uppstod tar vi med tills nästa match.

 

Matchanalys:
Stora siffror kan tyckas, men värt att påpeka är att vi gick runt på tre kedjor och detta kan bli viktigt senare av säsongen. Filipstad/Lesjöfors är troligen seriens bästa lag och även fast de var det bättre laget så blev resultatet lite missvisande. Att förlora med sex mål kanske inte är speciellt positivt, men vi tar lärdom av detta. Vi är ett skönt gäng och vi går en rolig vinter till mötes. Nästa match är borta mot Sommaro och då jävlar...

 

Roligt att påpeka är att den interna skytteligan i Skattkärrs IK är följande:
1: Mikael Svanberg 1mål + 0 assist.
2: Robin Larsson 0 mål + 1 assist .

 

Glöm inte att kolla in bildserien i inlägget under.


/Micke


Bildspecial: SIK:s seriepremiär

Seriepremiär för Blåställen var Lördagens viktigaste händelse i Karlstad. Givetvis fanns det fotograf på plats.

image8

Blåställen laddar inför matchen. Givetvis var det "Visa STAKE" som skreks innnan matchstart.

image9

På läktaren fanns bland annat finbesök från överklassdelen på Norrstrand, närmare bessämt Brogatans allra starkast lysande stjärna, Samuel Larsson.


image10

Jorrocop ger någon onda ögat.

image11

Målskytten Mikael väntar på bollen.


image12

Gåre gör en löpning. Kolla in den blonda muppen i bakgrunden.

image13

Coach Krall manar på sina trupper.



JoeHill (PA) säger:

"Det är med tårar i ögonen man tillåts beundra hur de hårt arbetande sönerna dragit på sig blåställen för att än en gång göra en kollektiv insats, att övre medelklassen från Norrstrand infann sig är bara att se som ett tecken på avundsjuka. Med längtan om det omöjliga i blicken ville denna missunsamma individualist och karriärist beskåda hur ett kollektiv på golvet fungerar och hur det värmer de sina med gemenskap och offervilja, goda takter kamrater!"

Nu ÄR det helg..

Japp, som Gåre så vackert skrev häromdagen så var ju helgen snart här mennu är den ta mig fan här!!
Gött kött och linus på linjen.. Jag smygstartade igår och gjorde väl egentligen allt som behöver göras på en helg.

?  Jag blev full, då ölen var helt gratis..

?  Jag blev uppenbarligen för full, då jag bråkade med någon vakt inne på Nordstan...

?  Jag köpte fyllemat...

?  Jag BLEV uppenbarligen för full, då jag på resan hem från Göteborg spydde sönder en plastpåse inne på Toaletten!! - ja!! det var tryck i spyan!! Den kebaben skulle bara upp..

?  Jag däckade hemma på sängen, utmärglad! Och somnade in i den djupa ovisshet som cirkulerar i min sfär!


Nu tänker ni... Fan vilken dag och den där kille tar inte en öl på två veckor.
Där tar ni delvis fel.. Det var ett rejält helvete att se 55kr dimpa ner i en plastpåse mitt under smältningsperioden. Men idag har vi förfest och "möte" med världens coolaste band. Nämligen MITT!!! eller vårt eftersom det är tre andra killar som är med också!!
Har ni några förslag på bandnamn få ni gärna dela med er! Det enda jag kan komma på är; Fuck you, you fucking fuck, Har ni sett Death Proof... eller Har jag berättat om Staffan!!

Kör hårt i norr.. I Söder dunkar vi på musiken och knäpper burkarna.. Testosteronstinna som vi är, har vi gicetvis inte fått hit en enda brud!!

/BAKKEN


Jag har det för bra...

Äntligen helg!! Efter två veckors praktik så är det slut. Ska bli rätt skönt att åka till universitetet på måndag igen, mest för att få en någorlunda sovmorgon dock. Nu undrar säkert alla hur min praktiktvecka i världsmetropolen Sunne har varit. Jag är en så kallad "sucker" för punktsystem, så jag kör på den grejen:

  • Fri mat. Det är dock värt att påpekas att maten var den kassaste skolmaten i mannaminne. Numera har många skolor Centralkök och just vår mat kom från ett ålderdomshem. På tal om ålderdomshem så berättade allas vår Gåre den äckligaste historia jag någonsin hört för mig igår, men att reproducera den får han stå för.
  • Det känns som att jag i allafall har valt rätt yrke. Det är en skön egokick att lära ut saker som man är rätt bra på.
  • En annan sak som spelar in att jag gjort rätt val är att lärarkåren har 12 veckors semester varje år. Sug på den knegarjävlar:-)
  • Jag han även med att jobba en dag. Istället för att ha praktik fick jag betalt. En dröm för en grabb som har 250 riksdaler på kontot och ska ut i nattvimlet i morgon.
  • Vill även nämna att efter otaliga tågresor så är det Värmland som har den vackraste naturen.
  • Givetvis har den pedagogiska Svanadona tappat humöret och gav en elev en utskällning som skulle få själva Jan Guillou att kissa ner sig.
Tillbaka till rubriken nu. Jag har det för bra. Här sitter jag och har nyss tagit ett bad. Rakt framför mig står en kall öl och i köket står Nicole och lagar en kladdkaka som vi ska bjuda Gåre på inom en snar framtid. Det är seriepremiär i divison sex östra i morgon och kan man ha en bättre uppladning än med kladdkaka, öl och pizza?

Ha det bra alla läsare och må prima!

/Micke

Snart helg

Så himla skönt, denna veckan har bara runnit iväg och imorgon är de fredag. Ska dock ha tvättstugan, de är inte så skoj men får väl ta en hemma kväll eftersom det är match på lördagen...Johan Glans, robert gustavsson och Henrik Schyffert i all ära, men vill ni se komik på högre nivå så infinn er I Karlstad CAM arena kl11.30. Jag ska spela innebandymatch, de kan bara bli en fröjd för ögat och ett stort skratt.

Nog har veckan gått fort på jobbet, men tänk om man hade dröm jobbet som Baken har. Såga allära men Carlings, få jobba där och gå på gratis visningar där de ingår gratis sprit öl mm ja allt du kan behöva är inte de himmelriket?

För övrigt har jag ett viktigt "announcement". Jag vann på lotto igår....49kr...så nu säger ja upp mig och lever på mina rikedommar...tack för mig,hejj..
//Gåre

Snygga brudar.

Alla har troligen känt att någon gång ska just jag förbättra världen. Detta har givetvis vi bakom denna bekymmerslösa blogg också känt och eftersom vi är ett gäng drivna själar så gör vi slag i saken. Här och nu.


När man är ute och raggar läsare till sin egen blogg märker man att bloggosfären är full av vackra flickor. Ytliga som vi är, kom vi på att göra en kategori som främjar ämnet i fråga. Lite som en hyllning till alla bloggar som får massor av skit på grund av bloggägarens fördelaktiga yttre.


Vi förstår helt enkelt inte hur man kan klanka ner på någon som klär sig snyggt och vill tipsa om detta. Sen att det ibland dyker upp läckra bilder på utstyrseln ser vi som en ren bonus och ögonfröjd.


Om någon rättshaverist tycker illa om detta så skiter vi i det. Anonyma feminist inlägg undanbedes.


Vårt motto till er är alltså: Mindre mobbning, mera kärlek.



/Redaktionen


Liten lista sådär på Tisdagen!

igår satt jag och avnjöt en halv film... Jag kom plötsligt att tänka på vad gärna (om jag hade varit singel) jag skulle vilja ligga med den kvinnliga aktrisen i filmen. Nej, det var ingen porrfilm!!! Men hur som helst så tänkte jag göra en lista med top fem på de jag helst skulle ligga med i hollywood (både killar och tjejer, för att inlägget inte skall bli alltför schabloniserande). Vissa saftiga tillägg tillkommer också!

Jag börjar med boysen,
TOP 5 - Killar i Hollywood I Could FUCK!!!
1: Johnny Depp: Mystiken, stilen, blicken - Den här killen har ta mig fan allt. Om jag skulle vilja vara en skådis skulle jag vilja vara Johnny.


2: Richard Dean Anderson a.k.a. MacGyver. Vilken hunk säger jag bara.. Här snackar vi ju ändå höjden av manlighet och Göbbsnygghet!!!


3: Shia Labeouf: Grymt hunkig nykomling som gör sitt genombrott i filmen Transformers. Med den bilen säger man ju inte nej!!!


4: Christian Bale, Självklart skall min stora idol vara med, Han är ju hunken hela dagen.. Se Equilibrium så fattar ni. Eller varför inte Batman Begins.


5: Heath Ledger: Är med i senaste Batman- filmen. Casanova är han ju för grym i!


Bubblare:
Owen Wilson - Han är ju så jäkla cool. Synd med självmordsbenägenheten det placerar honom off-the list.

Inte ens nära:
John Travolta. Gå hem, Bara gå hem???


Top 5 - Kvinnor ICould FUCK!!!
1: Eva Mendes: Går från klarhet till klarhet... Hon är tamigfan en riktig jäkla dyngpipa!


2: Megan Fox: Även hon stprt genombrott i Transformers. Tro mig. Se den. Den är värd bara på grund av henne.


3. Penelope Cruz: Hamnar lätt i skymundan när latinochicks som Salma Hayek, J Lo, M fl håller sig framme. Men ack så sexig hon är!!! I Vanilla Sky när hon säger. See you in our next life when we both are cats!!


4: Sienna Miller: JA tack!!! Vilken köna!


5: Jennifer Aniston, Buksvåger med Brad Pitt, lite coolt. Sen är det ju närstan tvunget att vara med en lite mer rutinerad på listan.


Bubblare:
Kiera Knightley - Hennes viktras placerar henne Off-the list

Inte ens nära:
Britney Spears - Behöver jag tillägga något...


 Kollan länken!


//Bakken

One way ticket to hell

tänkte skriva lite om en resa gjord den5-7 oktober till borås med Gåre, sarre baresi, grill chrille och stor svärd. Vi skulle hälsa på en finare vän vid namn Bakken.

Resan började med att chrille inte var klar för färd som vanligt. Vi begav oss till systemet och köpte in vad som behövdes för kvällens bravader. Sedan var de bara fullfart ner mot destinationen. Grill var på G där i baksätet snack om musik, volymen på den och andra kommentarer kläcktes som typ ehhh ahh ahh...Och helt plötsligt utbryter han i ellerud"öjj gubbar moped i denna backen, styggt fort de skulle gå.Lätt 110 vettu." Samuel satt mest å mös med en kir i handen. Svärd körde lite för fort å de gjorde chrille lycklig som få, medans bröderna brothers fick byta underkläder.

Väl vid kl23 anländer vi till en dyng fullvärd med en lägenhet fylld med brudar som flyr när vi kommer då såklart. Bakken upprepar frågor som har ni sett deathproff....staffan på carlings ringde....å styggt prat på göteborgska, svärd tände till .....SÖP och drog till trädgårn som i grill å svärds ögon inte var mer än holken...Fylle mat från en släpkärra fick dem båda att bryta ihop, men när de börjat äta chavarman blev de tysta, de var frälsta. Kvällen slutade med efterfest till 06.00

Lördagen börja med vin å öl för samuel mfl. Gång till knalleland, med en massa lagning så klart....där blev systemet å taxi tillbaka till supning.kvällen går fint å nytt folk klampar in och de blir allt högre prommille halt i rummet.Utgång sutade med ett fylla handgemäng mellansvärd å gåre som styrdes ypp ganska snabbt. Träffa på gamla bekanta å drog till vimmel...chavarma...besvikelse...sömn med tre män i en säng..

Söndagen blev katastrof när vi skulle äta goo deg och den hade lika tunn botten som filodeg..Upprörd, så ätaldrig på granada i Borås, ett tips...

Tack för en rolig helg.
Vi är ett sjukt gäng!

//Gåre

ConAir och Arsenal satte punkt för en VILD helg...

Jora så atte...
Festen var i full gång när Rolle, Gåre, Chrille och Svärd den store äntrade 33m².. Bakken var taggad och styggt full. Förfesten hade vart igång sedan kl20 då grabbarna grus anlände kl23.
På förfesten befann sig en hop brudar, samt några killar.
Bakken vars mellannamn stavas: KARAKTÄR skulle vara någorlunda lugn då han skulle öppna på Carlings lördag morgon.
När grabbarna grus anländer så kan man lugnt säga att Bakken var; DYNG... (skräll)
Hur som haver. Boysen klev in. Resten av förfestfolket gick. Det vankades nämligen konsert borta på Trägår'n i Borås.
Detta gjorde ju inget för min del för det var ju bara att fortsätta!

Tänkte köra en liten lista:
Helgens-...

Uppviglare:
Chrille N A. Här snackar vi om ettrighet i dess högsta höjd. Taggad till max gjorde Chrille allt för att få sig ett rejält kok stryk (detta skedde dock aldrig) - inom parentes 2 - TYVÄRR

Kommentar: Chrill tände på allt och var bryskt taggad. Omedvetet givetvis...

Målsumpare: Gåre hade som vanligt bollen upplagd på straffpunkten, skorna knutna och öppet mål. Tror ni han sköt över??? Han missade bollen.

Kommentar: Hitch höll nivån uppe och prickar av ännu ett failure i sin FAN-VAD-MISSLYCKAT-BOK

Målsumpare2: Rolles mål var trettio gånger bredare.. Rolle tog ansats och somna innan han nådde fram till bollen.

Kommentar: Om Gåre brukar misslyckas på grund av sin blyghet.. Jag säger bara, För i helvete Rolle!!

-------> (instick) Vem är brödernas förebild vad gäller brudar???

Moderat: Svärd, Som alla förstår så dög inget. Utestället var kass. Det var ingen sås till maten. Soffan var hård. Och han hävdade att Skattkärr visst har varit effektiva vad gäller målskytte. - Dä har dom nog!!

Kommentar: Killen med Bondelidskjortorna och L&S pikéerna.. Behöver jag säga mer??

Dyng: Bakken! Frågor som; - Har ni sett "Death Proof" Tarrantinos senaste??
            - Pratade jag med Julia förut? (hans flickvän)
            - Har jag berättat om Staffan...?
...Var kanske, ganska återkommande, Förstås helt utan Bakkens vetande!

Kommentar: Ärligt talat så minns jag faktiskt inte... Men om man efter en halvtimme glömt att man snackat med sin tjej.... Då är man DYNG!!!

Blick: Svärd och Chrille, Masens U-ring på förferren blev för mycket för radarparet som gick ut till bilen och söp när musiken inte dög.

Kommentar: Man kan ju bara instämma. Det var fan helvetesgapet!

Gaam: Rolle, Bakken kastade sin chawarma (världens bästa fyllemat) på gatan när han kände sig nöjd. Rolle dök, eller snarare stapplade efter maten han inte tyckte skulle bli förspilld. - Jag va ju hongri - löd förklaringen.

Kommentar: Detta kan vara bland det roligaste jag sett!!!

Kommentar: Bakken till Camilla som somnade på soffan hemma hos honom: -Vem fan är du?

Kommentar: Camilla somnade på soffan och jag känner henne lite. Men på morgonen efter kläckte jag den oförglömliga...

Svärmorsdröm: Gåre, Sprang med Emma och gänget då hennes mor skulle hämta dem. - Häj Eivor!! Minns du mäj!!! - Hur kan brudarna neka honom han är ju bara för söt!!!

Kommentar: Han är bara dyngmäktig... Vi lägger ut en annons då!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen vill vi ju beklaga att Svana som var på G inte fick uppleva detta.. Det var en jäkligt kul helg med mycket bravader. Vi avslutade med att se Con Air med Cy...onara (PANG).
Arsenal - Sunderland, Kolo Touré (PANG)

Sen tog Rolle en springtur och när man ser honom på det viset DÅ VET MAN att han är lycklig. Det lyser i ögonen på honom som en liten pojkspoling!

Sen blev det en kaffe och avsked!!

//BAKKEN

Singalong

Fy fan för det programet. Nicole ligger och gapskrattar åt det, "åhh, Claes Malmberg är sååå rolig!". Nej, någon vidare bra tv-smak har hon aldrig haft.
 

Imorgon är det måndag igen och en hel praovecka väntar. Jag har varit duktig denna helg. Eftersom mitt bankkonto satte stopp för trippen till Borås så har jag förberett massor med lektioner. Bland annat så kommer en fet tipspromenad gå av stapel där Kinderägg är första pris.


Be cool, stay in school!


/Micke  


Tölig knarkarkvart!!!

Här sitter vi! Ett gäng fyllon i Borås bestående av Svärd den store (i dubbel bemärkning), N A a.k.a öh, VA?, Rock n Rolle, Gåre och värden Bakken då.

Eftersom ni redan sett lineupen så kan ni ju föreställa er själva, ungefär hur mycket alkohol som förtärs och hur min lägenhet ser ut i detta nu. Slog av på takten runt 6tiden då N A och Svärd redan kapsejsat och somnat i sked. De tappra hjältarna Gåre, Rock n Rolle och Bakken körde på en bra stund efter det att de två pojkerane somnat.
Bakken skulle ju upp vid åttatiden och öppna den beryktade butiken han till vardags sliter i.

Det var styggt oskönt att gå upp klockan 8 sharp men morgonkaffet satt gött i mun!
- Drog dessutom en lite finare morgonkommentar när jag vaknade och såg en främmande kvinna i min soffa.
- VEM FAN ÄR DU???

Ikväll skall bravaderna fortsätta och det blir ett ohyggligt högt tempo..
Vi vill passa på att sörja lite över de frånvarande själar som inte tog båten til BÅRAS!!!!

/BAKKEN

Social Distortion - Don`t Drag Me Down



På min högra armbåge har jag min favoritlåt intatuerad, "Don´t Damn Me" med Guns and Roses. Den har varit min absoluta favorit sen jag var 10 år, 15 års jubileum i år alltså:-) "Don`t Drag Me Down" med Social Distortion kammar lätt hem en topp 5 placering, och vem vet,  med lite smör för Nicole så kanske även denna titel sitter taggad på mej i framtiden.

/Micke

Dagens ilandsproblem

Sitter o surfar på laptopen och käkar kebab... Givetvis spiller jag sås på tangenterna. Fan va jobbigt.


//Krall

Bra inflytande

Hej Hej!



Jag skulle bara vilja öppna mitt underbara hjärta lite. Ja nu har svärd åkt till Asia hoppas du får de dyng mäkta. För de får du nog inte gud nej.

Jag skulle  vart och tränat igår tänkte jag. mMen då visade de sig vilken stark karaktär jag har, och vilket dåligt inflytande Svana har på mig. Skulle träna men efter att han vart på mig sluta kvällen med öl istället. Bra där Råbin du  är en stark man fortsätt med de.

Ne nu drar de gamla KIR on tour 2007 på en reunion resa till Borås och skämmer ut sig. Så alla fäder lås in era döttrar för här kommer vi...(behöver ni nog) BTW oo bad you could´nt make it mike...

Alla händerna på täcket hade
//GÅRE

Crash Dïet - The Unattractive Revolution

Album: "The Unattractive Revolution" med Crash Dïet.
Musikstil: OKEJ-Rock.

image5

Hårdfakta:
Antal låtar: 11 stycken.
Crash Dïet, vilka fan är det? Crash Dïet är Sveriges svar på det kolasnortande LA-bandet Motley Crüe. De fick sitt stora genombrott 2005 när deras debutalbum "Rest in Sleaze" släpptes. Samma år spelade de in en reklamfilm för telecomjätten TRE. Efter ett dödsfall 2006 splittrades bandet. Efter att sorgen hade lagt sig reste bandet sig upp från askan och sökte en ny sångare och hittade superhunken Olliver Twisted från Finland.
Hur låter låtarna: Skitigt, pudrigt och hårspray.

Kommentarer: Den förre sångaren och tillika gitarristen Dave Leppard dog under mystiska omständigheter år 2006 och ljudet har förändrats sedan dess. Ibland till det bättre och ibland till det sämre. Den största skillnaden är att Söta Martin är ensam på gitarren och jag tycker att Crash Dïet förlorar på det. Detta album skulle vara grymt om inte den tyngden saknades. Hursomhelst är produktionen skitbra och hur häftigt är det inte att bensjuka Mick Mars har ett finger med i spelet. Säkert kommer alla proffstyckare såga albumet, men jag tror att detta album kommer att växa. Hoppas att bandet håller live den 20 oktober...


Kuriosa: Trummisen Eric Young är utbildad kock, där afrikansk mat är en favorit.

Skön låt: Det känns som att "Falling Rain" och "Bound to be Enslave" kommer bli en ofta spelad låt på förfesterna i höst.


Betyg: image6image6image6image6 av image6image6image6image6image6


/Micke

Seven days to go...

...innan man får passera in över Sveriges gräns och in i Värmland. Det blir en lång vistelse i Norge denna gång då man fått för sig att ställa upp och köra övertid hela helgen. Hade vart skönt att åka hem imorgon som vanligt.

Sitter just nu i uppehållsrummet på vårt glamoräsa boende i Oslo och smygåker på ett trådlöst nätverk från grannhuset. Man får va glad för det man får. Detta är höjdpunkten på min dag kan man säga.. hehe.

Helgen som gått var lyckad tycker jag. Några tecken på det är när man sitter o jobbar och tänker tillbaka på vad man gjort och bryter ut i skratt. Då tycker jag det vart en lyckad helg. Tror många känt detsamma.

Klockan snart tio dax att gå till sängs för en utsliten knegare, over and out.


ps: Rooney  är min idol

///Krut

Kiss i sängen och ha det bra.....

Jaha, då var man tillbaka i Borås då efter en helg som var minst sagt Full, av både bra och dåliga grejer.

Torsdag kväll kom en finare liten Tore och mötte mig på perongen och vi beslutade oss för att sänka några bärs tillsammans med några fina helyllekillar av det lite finare laget.
Ankan blev till slut vår ändhållplats efter att ha varit uppe på Koriander en sväng och sagt hej till Ronnie.
Säkra som vi är så sänktes ju några koppar mjöd innan det var dags att gå och lägga sig..
Vad som hände senare låter jag vara osagt.
Vi vaknade hur som helst upp i Tores säng morgonen där på.. Lite senare på eftermiddagen åkte jag med Gåre från sågverket hem till honom efter att strax därpå glida in med raska steg till stan och på afterwork. Där slöt vi upp med Rolle, Krut och Micke som satt och njöt i en varsin soffa. Vi ville ju inte vara sämre så vi slog oss ner snart efter ett besök i baren.
Sedan blev det hets. In till stan och sedan ut till Bergvik. Vi åkte ut med någon som i folkamun kallas för "Kjelle" om jag inte missminner mig. Det var ta mig fan den värsta bilfärd jag åkt på några ord. Jag och Rolle höll hand och gjorde korstecknet (jag menar vi är ju så kristna och Gud skulle säkert hjälpa oss om vi bad om det).

En fin kväll fortsatte in på fin afton och vi (ovansagda från afterwork + några andra) sänkte en varsin vinare och några beslutade sig för att utgång skulle frälsa deras näst intill fullbordade afton. Jag gled å min sida ut till Skattkärr med Joe Hill och Molle. Vi spelade Guitarhero och lekte mamma, pappa, vänstrare långt in på småtimmarna.

Lördagen stod för en 1-0 seger (Arsenal - vad annars) och en otroligt, underbar uppslutning med SH. Vi avnjöt några bira och sedan drog vi på förfest och sedan vart vi aspackade och sen drog vi ut. Jag hamnade på ankan tillsammans med Rolle, Joe, och Berg. VISAkortet brann och så gjorde kvinnorna. För mig det vill säga. Jag ställdes inför ett ultimatum, vilket givetvis egentligen inte var så svårt för att jag har flickvän, men om jag inte hade haft det vill säga. En tjej som jag tror är tillsammans med en av mina vänner ville ha med mig hem.. Jag minns inte vad jag svarade men antagligen nej då jag 30 sekunder efter erbjudandet sprang mot 501'an.

Förlåt detta blev ett långt inlägg och jag skall lägga av. Passa på och kolla Tores lista ang. lördagen i fråga.

Hur som haver så undrar säkert många över rubriken. Det gör jag med om jag ska vara ärlig men jag ska berätta storyn lite snabbt.
Staffo, en arbetskamrat. Var för några helger sedan på sin avslutande konsert på en turné med sitt band vilken omfattade Polen och Sverige. Jag antar att mannen i fråga ville krydda till kvällen lite och fly hem med en dam, som han redan kände då skall tilläggas. Detta sker givetvis då Staffe är lite utav en charmör. En jävligt packad charmör. hur som helst så vaknar han dagen efter och upptäcker att hon är borta. Hon har flytt. Han tyckte de va konstigt då de delat säng förut, så va fan, jaja. han tänkte gå och lägga sig en stund och märker att sängen är oerhört blöt på hennes sida av den. Resten får ni räkna ut själva... Och vet ni vad.. Det är 100% SANNING!!!

/BAKKEN

Back in the days

Ja jag kommer ihåg de som de vore igår(gör ja noog) då jag tog ett hårt tag runt min innebandy klubba och med nervösa steg klättrade min väg från doppingvägen till skattkärrsskolan. Vi snackar de mäkta bekymmersfria 90-talet, då livet lekte helt enkelt. Jag skulle börja spela innebandy. Detta ledde sedan till en kort men ack så väl bra karriär. Med vinst i nordic games cup i bagaget. Där man bla gjorde premiär målet i cupen och satte ribban på direkten.

idag är det de 00-talet och allt är dock inte så bekymmersfriytt längre men en sak har dessa årtionden gemensamt. Jag ska grabba tag i min nya iunnebandyklubba och ta upp min karriär igen. Jag är nervös. Men de ska bli mäkta. Vill ni ha underhållning, titta in mig någon match..
//Gåre

Stressigt men riktigt trevligt, sen blev det Söndag...

Efter att man smält alla intryck och händelser i helgen är det väl dags att skriva av sig lite.
Det var med ett leende på läpparna jag klev upp ur sängen på fredagen eftersom jag visste att en kul helg var på ingång. Sista dagen på jobbet innan 2 månades semester och jag bara åkte runt i min truck och njöt av tanken, samt retades lite med mina arbetskamrater för att de ska vara kvar på samma gamla trista lager hela hösten och vintern. Slutade jobbet vid halv 8 på kvällen och då började stressen, först skulle jag möta upp min käre vän David och göra ett besök på den lokala pizzerian innan det vara dags att börja ladda upp för kvällens bravader. Halv 9 knäpps i alla fall den första ölen upp (vilket är alldeles för sent), vattenpipan kommer fram och vi skulle försöka hinna med att göra oss lite fräschare innan bussen in till stan gick klockan 5 i 10. Vi lyckas givetvis missa bussen med cirka 10 sekunder och får snällt promenera hemåt igen för att vänta på nästa buss.
Väl hemma igen bestämmer vi oss att ta en taxi istället för att hinna med att kika in på en förfest en liten stund istället för att dra direkt till krogen, sagt och gjort, 20 minuter senare än beräknat och 289 kronor fattigare anländer vi till förfesten hos min bror där vi snabbt inser att vi är väldigt nyktra jämfört med resten av sällskapet. Det bär ganska snart av till Nöjes där jag och David parkerar ett tag i baren för att komma ikapp de andra och sedan är resten lite suddigare.
Kvällen avslutas med en något nervös svarttaxiresa hem då killen som körde kunde typ 3 svenska ord (tror han sa nåt om att han vart i Sverige ett par månader bara) och tog mig lite obehagligt på låret när han försökte prata med mig.

Lördagen började med en trip in till staden för att införskaffa mer alkohol, lämna av vattenpipan hos Svanadona och visa upp lite av vår vackra stad för David. Som vanligt tog allt för lång tid och vi får hetsäta helgens andra pizza för att hinna hem och duscha och så innan de var dags att möta upp med SH. Resten av kvällen kan ni redan. Dock dyker gårdagens svarttaxichaufför upp för att återigen erbjuda sina tjänster genom att endast säga "-Tjena kompis!" och sedan stirra på mig och le lite förföriskt mot mig, jag tackar denna gång vänligt men bestämt nej och hittar en betydligt stabilare chaufför hem för kvällen.

På söndagen var bakfylla och fotboll inplanerat, bakfyllan uteblev dock så endast fotboll återstod på programmet. Åkte med David till Karlskoga eftersom det ändå var på vägen hem för honom och vi lyckades imponerande nog hitta till platsen för slaget relativt enkelt. Matchen sen blev som ni alla redan vet en stor besvikelse, mycket tack vare utvisningen och straffen i 5:e minuten. Det kunde mycket väl ha blivit en helt annan match om det inte vore för den situationen eftersom jag tyckte ändå att Skattkärr stundtals spelade riktigt bra trots en man mindre och ägde mycket boll. Men inte nog med att de förlorade matchen och missade direktuppflyttningen. Kvalspelet kommer hålla på en bra bit in i Oktober och därmed nästa käftsmäll för min del. Min tilltänkta reskamrat och tillika högerback i Skattkärrs IF ringde på måndagen och meddelade att han inte kommer åka med mig till Bangkok på fredag utan att ja får åka själv. Han ska tydligen ställa upp för klubben och stanna hemma och spela kvalet och kommer därför inte ner till Asien förän en bit in i november istället. Tråkigt som fan tycker jag såklart och drygt att resa själv men som tur är har jag folk där nere som möter upp mig på flygplatsen i Bangkok i alla fall.

Sammanfattningsvis en jävligt lyckad Fredag och Lördag trots lite för mycket snabbmat och stress, Söndagen och Måndagen var dock inte alls roliga trots att jag undkom bakfyllan.

//SebbeS

Tore goes detox och försöker minnas...

Som sagt var...
I lördags var det åter fest, festen det talats om. Tala man inte om den, så skrev man om den och skrev man inte om den... tänkte man på den.
Gud måste ha en jävla bra humor när vi lyckades styra upp en förfest helt utan tjejer. Trots att brudfrågan länge var ett hett topic valde uppenbarligen någon övre makt att kvällen skulle gå i männens tecken.
Och det gjorde den mycket riktigt.
En trevlig förfest kunde inte hindra den oundvikliga klyvningen av gänget då någon snackade om Koriander medan andra snackade Nöjes.
Jag tillsammans med Gåre, Krut, Micke, Sebbe S, David och Linus drog til fabriken medan resten gled till ankan då det visade sig bli svårt att komma in på Korriander (Skräll).
Inga större händelser väl därinne på nöjes men katastrofväder ute.
Uppslutningen av större delar av gänget skedde senare på Kenneths och klockan. 11.30 vaknade man dagen därpå hemma med ångest och frukost på sängen. Avnjöt några episoder Rena Rama Rolf.


Micke stod för lokal och första klassens dokumentation och garderobsvägran på fabriken.
Sebbe S och David stod för vattenpipan.
Rock n Rolle och Joe Hill stod för politiksnacket och var kvällens odisskutabla radarpar.
Gåre stod, som alltid, högst och sumpade nån dam i rockbaren om jag inte minns helt fel samt garderobsvägra
Bakken stod för mäktiga damintriger(skräll) och snacket om Koriander (som inte helt oväntat uteblev).
Berg  stod för kvällens andra utskällning när jag inte mötte honom i dörren samt ett mystiskt försvinnande.
Crille  stod för en av alla de mössor som medverkade på förfesten, hur många var det egentligen?
Nicke Krut stod för kvalité i festandet och var en av få tappra utan mössa.
Linus  stod för inköp av två dildos plus de starkaste Gin & Tonics jag smakat.
Jorrocop stod för kvällens kollektiva utskällning då ingen var sugen på att punga 300:- för att åka med Pär-Plock-Isär till stan.

Vill också Passa på att meddela att operation "Kontroll Liv" har påbörjats, vilket innebär att jag inte ska avnjuta någon av mina laster på minst tre veckor. Dessa innebär främst då alkoholen och jag skulle uppskatta ett kollektivt stöd utav den förening jag är en stolt medlem av.
Detta är ett hälsoprojekt jag startat för mig själv och för min ekonomi och skulle någon i föreningen vara intresserad att hänga på (knappast va?) är ni hemskt välkomna. 
Kom föbi Bertoni vid tre imorn och avnjut ett blåbär i butik...

Över och Ut!
/ Sebastian "Tore" Thorén

Karlstads Universitet vs. Micke

Idag tog jag saker i egna händer. Vilket inte var speciellt populärt på Karlstads Universitet. Den lyhörda har uppmärksammat att jag ska praktisera i Sunne denna vecka. Troligtvis kommer ingen ihåg detta eftersom jag påtalade detta i lördags, där promillehalten var skyhög, eller för att vara internationell, skyhigh hos vissa.

 

Hursomhelst tog jag tåget som avgick 07:08 från Karlstad C med Sunne som slutmål. Väl i Sunne skulle jag vara på kommunhuset klockan 08:30. Givetvis var jag i tid och jag han till och med att göra stora bam-bam på kommunens toalett. När mötet började på utsatt tid så fick jag reda på vilken skola jag skulle vara på. Den låg långt bort i helvete. Detta duger givetvis inte för en så salt kille som mig. Jag snackade med kommuntanterna och bad om att bli förflyttad. Det gick bra.


Cirkus fem timmar senare ringde det från Karlstads Universitet. Man fick INTE byta plats utan deras tillåtelse och blev beordrad att infinna mig på den samhällsfakulteten snarast. President Mikael kavlade upp ärmarna och tog 2:ans buss. "Nu jävlar ska de få", tänkte jag. Jag var uppe 05:45 i morse och ingen jävla vägledare ska bråka med mig. Väl där var det inte så farligt som det lät på telefonen. De gick igenom vissa regelverk som skolan är tvungna att följa enligt Svea Rikes Lag. Efter en kortare diskussion begav jag mig hemåt. Vem segrade då? Jag givetvis.


Karlstads Universitet - Micke 0-1

 

/Micke


RSS 2.0