Fri påtår

Två dagar i rad har vädret varit ytterst tvivelaktigt. Grått adderat med regn är inte en ekvation som passar mig. På vardagarna är tristessen total när vädret ballar ur, men det finns vissa undantag. Ett sådant undantag är onsdagskvällarna när ett gäng grabbar träffas för att ta den rutinmässiga fikan. Här skvallras det värre än en syjunta och det smids planer till den stundande helgen. Den innersta kretsen består av mig, Gåre, Larizone och Chrille. Chrille vistas numera utomlands och kommer inte att närvara förrän i slutet av februari igen. Gänget saknar honom. Troligen gör inte han detsamma, då han säkerligen sitter i någon brassestol någonstans i Asien och sörplar på inhemskt öl medan exotiska damer passar upp och ger honom massage av olika slag. Nog om det. Ibland dyker det även upp någon annan som vill hänga med, igår var det Krall och Bakken som hängde på.


Igår var det då åter dags för besök på ett av Karlstads mysigaste och billigaste café, det vill säga Lundbergs bageri på Rudsvägen i solstadens bästa stadsdel Norrstrand. Igår fick Sveriges bästa bullmamma för sig att bjuda hela sällskapet på kaffe och tårta. Glädjen från min sida var total då min studentekonomi inte vill riktigt samma saker som jag vill.

 

Vi åt givetvis upp tårtan och det sörplades kopiösa mängder kaffe under repet. Vare sig om fikat blev gratis på grund av Gåres fingerfärdiga handlande bland damerna eller om det var pappa PYL:s enorma kontaktnät spelar egentligen ingen roll. Gesten från föreståndarinnan var vacker och den värmde rejält i den alltmer mörkande onsdagskvällen.

 

/Micke


Håll i hatten, Bakken is in town!!

Då ska man göra Kay-Dee otrevligt några dagar då.. se upp hyndor!!!

Osar sex

Jag brukar simma cirkus tre gånger i veckan. Efter varje pass så brukar jag ta ett dopp i barnbassängen. Detta gör jag för att det är drygt 10 grader varmare där, om det är urin som värmer upp låter jag vara osagt. Hursomhelst är det grymt skönt att mjuka upp muskler och leder igen.

 

Något som slår mig varje gång jag tar ett dopp där är att det fullkomligt osar sex från barnbassängen. Självfallet är det inte barnen som är skyldiga till detta. Nej, det är singelmamman och singelpappan. Varje gång jag går nedför den där stegen till bassängen så blänger alla, ja även gubbarna på mig. Sen när jag sätter ner längds kanten så märker jag hur alla spanar in varandra. De lite mer mulliga personerna drar in sina magar och mammorna fnissar erotiskt åt männen som leker så sött med sina barn. Släta av mig verkar vara den återkommande fantasin.

 

Sen när man går in i bastun så sitter det givetvis en gubbe med liten pitt och blänger där med...

 

/Micke


A collectors piece indeed...

Hejsan flickor. Igår var jag i GÖÖÖTET, dels för att söka et nytt jobb och dels för att supa mig redlös. Jag lyckades med att pricka av båda punkterna på schemat och lyckades dessutom med en sak till. Jag vet inte om ni egentligen kommer bry er så speciellt mycket, men snälla show some compassion, för jag är GLAD!

Efter att jag pratat med butikschefen Jo Carlings Kungsgatan där jag sökte jobb, bestämde jag mig för att göra stan en liten stund innan jag och Simon samt några andra skulle iväg för att fylla våra bukar med bira. Jag var ute efter en t-shirt jag sett på Tradera av märket Velour så jag stegade kungsgatan upp med hoppet stilla cirkulerandes i min dunkla skalle. Drar sedan ner på Vallgatan för att fina ytterliggare inspiration och givetvis fler butiker då jag går förbi Ragtime. En fantastiskt bra secondhand- butik endast innehållande märkeskläder. I skyltfönstret ser jag DEN... En Wrangler Blue Bell Jeansjacka. Hörs då tänkte jag, stegade genast in och hälsade på den för dagen extra söta expediten. Den magiska frågan löd: Hur mycket kostar den?
- 980 spänn kläcker hon med en för dagen extra söt göteborsk accent.
Jag tänkte i samma ögonblick; Stackars liten, Du är så jävla lurad!!!

För att delge lite info om detta fantastiska plagg så är det som sådant att till ordinariepris får man ge mellan 3500-4000 så ni kanske förstår själva hur in i helvete glad jag var över priset.
Wrangler Blue Bell kan vara det mest genuina av alla jeansprodukter du kan hitta. Det startades 1909 i USA och lever alltså kvar än idag.
Min jacka är en riktigt klassiker; En IIMJ Jacket specialmodell från 2004 som inte finns i speciellt många ex.
Jag vart så in i helvete glad, och när jag skulle betala så blev det ju bara ännu bättre. Den för dagen extremt söta expediten säger;
- 980 krono... Nej det är ju fredag idag, du får den för 880... (LURAD) -> hon då givetvis!!! =)

Tackarrrrrr.....

Ja, det var så roligt att jag till och med frågade om hon ville följa med mig och gänget ut på några bärs men hon kände sig lite krasslig och sa att det blir nog hemåt för min del. Ja ja. Det minsta jag kunde gjort hade ju varit att bjuda på två öl åtminstone. Lugna, dom kostade bara 25kr...

image39

       


/Bakken

CAPTAIN FANTASTIC

(Mel: Can't Take My Eyes Off You)
You're just too good to be true, Can't take the ball off of you, 
You've got a heavenly touch,
You pass like Souness to Rush,
And when we're all drunk in the bars,
We can't believe that you're ours,
Your just to good to be true,
Can't get the ball off of you...
Oh Ste-ven Gerr-ard da da da da da da (etc)

image38


M Regionskonferens by Joe Hill

Helgen som gick kan nog sammanfattas bra med borgerlig bakfylla. Den som åkt regionaltåg mellan Borås och Göteborg vet precis vad jag menar. Minut efter minut slussas man genom överklassghetton likt Bollebygd och så vidare. På ena sidan rälsen svartbyggda miljonkåkar, finputsade av estnisk städhjälp och pyntade med silverfärgade stadsjeepar, på andra sidan rivningsobjekt som lämnats av de arbetare som inte haft råd att bo kvar på landet. Snacka om att bli illamående av sin omgivning...

Att trycka en räkstock avsedd för fem tjocknackar fördelat på två medvetna klasskämpar är ingen konst. Men att tackla diverse samvetskval morgonen efter när man slår på tv:n och ser rapportering om 10 000-tals döda efter cyklonen i Bangladesh är aningen knepigare. Något säger mig att dylika katastrofer ALLTID drabbar de mest utsatta i samhället, vilken överraskning liksom... Det enda sätt vi i väst drabbas är väl ekonomiskt svinn på 10 spänn när Aftonblaskan sållt på oss ett lösnummer tack vare feta rubriker, råa bilder och smaskiga detaljer från eländet. I värsta fall har någon av våra fonder backat eftersom försäkringsbolagets placerare spekulerat i "fel" naturkatastrofer och tragedier...

Helgen som sådan var annars helt okej. Ambitionerna och motivationen var väl inte de högsta, men sällskapet och samförståndet var det inga fel på. Sett till den intagna födan och den insupna vällusten i gratis kultur (http://www.piratebay.org/) avverkades Tomten Är Far Till Alla Barnen samt Surf's Up till vårt eget höga nöje. Sony Pictures och liknande sliter nog däremot håret i förtvivlan, moahahaha.... 

Tårarna var icke långt borta när skillsmässan var ett faktum på måndagförmiddag.

Tukta. Synda. Quinna. Hora. Hynda.

De lär ju ha feta lagfester i Man Utd i allafall.

image37


/Micke

Helgen vankas...

Ja imorgon var de fredag, och helgen vankas...Då tänker ni at den blir väl som vanligt, dricka och utgång....men där hade ni fel sörni...Helgen blir vit som snö på det högsta berg, och ja det känns rätt skönt faktiskt, kommer inte ihåg senast och det känns lite tragiskt.....Jag vill ju inte vara sån men om ja inte hade varit så ödmjuk så hade jag nog sagt att de bor nog ändå en liten karaktär imig ändå...(gör de nog)...Jag menar de e löning och jag hålller mig hemma...Nej ska iväg och spela lite innebandy nu var de tänkt...hade...
Vill bara tillägga det att jag skrev detta på torsdagskvällen, jag står inte för om någon kanske kommer att se mig ute i tagen ändå till lördagen, men som sagt, då är de väl den lilla karaktär man hade bort sprungen.....
//Gåre

M- konferens när Joe visiterade!!!

Japp, Joe var här på visit från Lördag till måndag och vi bestämde oss för att ha M-konferens, samt svenska (enligt oss) klassiker-konferens. Vi satsade stort och inledde med en indisk måltid i världsmetropolen Göteborg. Sedan drog vi vidare österut till en annan världsmetropol, Yes; Borås.

på lördagen avnjöt vi en trevlig kväll tillsammans med kex, vitlöks ost och fotboll. Förlåt, jag glömde colan. Fotbollen sög ju så vi bestämde oss för att slå på den underbara, Tomten är far till alla barnen där Dan Ekborg fullkomligt briljerar som en sluskig, överklass prisse med baksnusen ständigt rinnande. AJ LÖÖV IT!!!

Mitt uppe i filmtittandet så ringde en god vän vid namn Emma, som stod utanför min lägenhet, full som fan och ville komma in på en liten visit. Hon underhöll oss ganska bra med sitt härliga sluddrande och fantastiska spritodör. Jag och Joe bjöd givetvis denna vilsna dam på en macka och ett redigt glas fyllt med vatten. Sen packade hon ihop och gick hemåt. Efter att hon, som en riktig hjältinna klättrat upp på min balkong då jag glömde nyckeln när jag eskorterade henne ut.

Dagen efter började med att jag öppnade min kära butik, vars enda marknadsföring är när jag skriver om den här... Hallå där ute, jag jobbar på CARLINGS. Joe var stark och stannade alla de fyra timmar jag avverkade på jobbet. Ett stort tack.

Efter att jag slutat började vår M-konferens. Vi gick och köpte, eller ja, Joe köpte en fet skagenstock (landgång) för fem pers och den bäljde vi i oss ganska snabbt.. Det skall nämnas att vi sparade lite till frukost.
Det var väl typ det som var vår M-konferens. Vi mådde inte så bra i att vara översittare och äta lyxmat, Bakfyllan kom ju dagen därpå då vi båda kände oss ytterst sega och knappt orkade dra oss ur bingen på morgonen.
Förmodligen skulle man kunna kalla detta någon slags psykisk bakfylla frambringad av ångest, på grund av att vi betett oss så illa dagen innan.



image36


/BAKKEN

Mys med Micke ledde till....

Jag då var de måndag och veckan har börjat, och på ett upprörande sätt. Efter jobbet gjorde jag mig i ordning för att kila iväg och handla, som vanligt var Micke med så folk börjar nog tro att vi är ett par eftersom vi ofta småhandlar tillsammans:), stämmer de inte Micke haha. När ja kom hem så följde Micke med, vi hade gjort upp att vi skulle se en film som tillslut blev av efter ett väldigt planerande att de skulle bli av, tyvärr utan Chrille eftersom han flytt landet. Jag gjorde i ordning lite matlåda, tog fram de ny köpta pepparkakorna och lussekatterna och Micke stod för glöggen, myset var ett faktum.
 

Dagens visning var "säg att du älskar mig". Vi satte på filmen och den startade på ett litet tvivelaktigt sätt, men sedan skulle ett antal grejer ske och man blev mer och mer upprörd. Och tankarna var igång, ska inte avslöja för mycket, men ni som inte sett den, se den. Och ni som sett den, kommentera gärna. Jag är iallafall flyförbannad här och har lust att göra en massa dumt med sådana personer som i den filmen, fast problemet är att ja inte kan de för då sjunker jag mig till deras nivå, vilket gör mig till en av dem som jag avskyr, detta gör mig ännu mer förbannad vilket gör att jag nu slutar att skriva om detta. Hade....

//Gåre


Förkylning och hemsida.

Först var det magont och nu är det förkylning. De senaste två veckorna har jag varit sjukt 50 procent. Efter att allt som har med vomering att göra hade lagt sig så tog förkylningshelvetet över.

Ett litet ljus i tunneln är att Blåställen vann sin andra match och har för närvarande toppkänning. Mer om detta kan man läsa på Blåställens egna lilla krypin.

/ Micke

Nanne, vilken kvinna...

Ja här kommer det en liten rapport på min resa till huvudstaden.
Morgonen började med att vi jobbade 7 till 9. Sedan var en påt, den första ölen knäpptes kl 9 och sen fortsatte det. Bussen avgick från skattkärr kl10.00 med destination Väse Rasta och frukost, stekt egg, bacon och potatis var det som gällde. Vår resa fortsatte sedan mot sthlm och bossen spridde öl i bussen och det var riktigt gemytligt.

Vi anlände vid hotellet kl14.30 och då blev de vin bjudning på Thomas, Robin och Anders hotellrum. En timme före avresa mot Hamburgerbörs och Nanne bjöd chefen alla på grogg i baren. Självklara valet en GT så klart. Efter en kortare buss resa så var vi framme, kom in och blev invisade till en "vip" kö. Anlände till våra platser, first raw eller(hur de stavas)första raden iallafall, borden längst fram helt enkelt, det var mäktigt. Självklart hann jag bli kär i en av servitriserna som var dyngfräsch och inte nog med det, under middagen så spelade 2 flickor piano och sjöng lite tyst i bakgrunden. Den ena Anders Lundins fru, fräsch ahhh....Smälte jag när de körde ett Bruce Springsteen medley, nejnej gud nej..Sedan började showen och jäklar vilket drag de var, blev ju impad till och med....snygga tjejer som dansar, jag säger då bara de...puuh....


Efter showen var de dans en trappa upp, men vi gick senare vidare till några andra krogar och slutade efter en jävla promenad på Pub Anchor...jag hinner inte göra mer än att komma in och ställa mig i ett hörn med min öl i handen som vanligt, innan de kommer fram en brud och hälsar på ett lite tvivel aktigare sätt....Hon kommer fram, drar upp min skjorta och börja kyssa mig och slicka mig på min mage...Tror du jag stod förstenad och fatta noll eller.. Men det är kanske så de hälsar där tänkte jag heheh....hann även med att se E-type där haha....sedan slutade kvällen med McDonald?s och taxiresa hem till hotellet, fast innan de skulle ju jag visa vägen hem med tunnelbanan, för de kunde jag sa jag tydligen men ja vi slutade ju med taxi så ni förstår nog...På hotellet mötte jag på problem och kom inte in på rummet, jag va ganska förfriskad så jag trodde ju att jag gått till fel rum men de visade sig att de var fel på kortet...sen somnade jag sött bredvid min rumskamrat som redan sov i våran "lovebed" godnatt älskling sa jag och somnade in i drömmarnas värld.....

 

/Gåre

Sahara Hotnights. live på Trädgår'n

image35

Vi var 23 Carlingssjälar anmälda, men bara en ynka handfull kamrater möttes upp inne på Trädgår'n dit Linus så snyggt fixat guestlist och gratis inträde. Jag tog tillfället i akt och ringde runt till folk i min telefonbok och fick med mig den gamle hjälten från Skattkärrs IF, Anders, som numera inte heter Carlsson, utan Bjelle. Ett riktigt artistnamn om ni frågar mig.

Kvartetten Sahara Hotnights har existerat sedan någon gång på mitten av det forna 90talet och har släppt fyra album. Det senaste i raden "What if leaving is a loving thing"  tillsammans med föregångaren "Kiss and Tell"  ses som bandets två bästa och det kan jag glatt hålla med om.
Sen kan man diskutera i huruvida bra det är och om det verkligen förtjänar all den uppståndelse som dessa flickor har fått. Jag skulle vilja citera Linus då han på Trädgårn's toalett sade: "Jag tycker inte musiken är speciellt bra men jag tycker basisten är snygg som fan!"
En ganska bra sammanfattning av bandet och dess musik.
Flickorna drog igång någon gång strax efter klockan 22 och de började med deras senaste hit; "Visit to Vienna", och trummorna ljöd högt och deras lena röster snurrade sig fint in i öronen, och det var väl egentligen det som var bra. Både jag och Anders tröttnade ganska snabbt efter denna inledande visa och började skruva på oss litegrann.
Det jag kan säga är att jag diggar faktiskt deras senaste platta som är som en femtiotalsrock-skiva, men helt bestående av det kvinnliga slaget. Den gungar och är småtrevlig att lyssna och tralla på när man sorterar jeansen på jobbet.
Helt klart höjer sig nivån lite när det blir live och frontkvinnan Marias silverbyxor höjer ju showen lite extra. Men jag skulle nog ändå vilja säga att det slutar där. Man bjuds aldrig på det där lilla extra som man alltid suktar efter när man står och stampar takt på en konsert/spelning

Sahara Hotnights lyckas inte få det kalla Göteborg, att bli lika exotiskt och varmt som deras, ändå jävligt snygga bandnamn. Visit to Vienna, Cheek to Cheek och Neon Lights är de enda låtarna som fortfarande snurrar lite i skallen. Sen om det berodde på konserten eller på grund av att jag diggar dem från skivan det vet jag inte.

Senast jag såg ovansagda var min debut på Nöjesfabriken i Karlstad. Då var det också gratis, Joe stack hem tidigare på grund av huvudvärk och jag rökte min första cigg som jag fick av backklenoden och stofilen Högga. Precis som det var då, var det också nu. Jag tänkte mer på om cigg egentligen är gott efter konserten, än vilken låt jag tyckte var bäst.

Jag kan nog hålla med Linus om att jag tycker inte musiken är så bra men att basisten är jävligt snygg.
-> Hon i sin tur heter; Johanna Asplund som en gammal klasskamrat och kär vän som jag senast träffade på en annan kär väns begravning.
Ni ser, Det finns inte mycket gott att associera till...

Sahara Hotnights vinner mycket på att det är sexigt med fyra snygga brudar som spelar rock n'roll och verkar i och med sin hype skapat någon slags "Girlpower"-thing, då alla tjejer jag såg rockade som F när en annan, tillsammans med alla andra "män" stod lugnt och stilla och, diggade.

Det blir två iskalla HB av fem!!!

 

/BAKKEN

Resfeber!

Ja då sitter jag här, tvätten är i tvättstugan och jag har städat mitt crib. Imorgon smäller det gottfolk, då far jag med jobbet mot vår vackra huvudstad för att gå på hamburgerbörs och se ?the one and only? Nanne Grönvall med sina oförglömliga hits som avundsjuk, håll om mig och nya singeln pissenisse.

Ja det stämmer den heter pissenisse, är inte detta världens sämsta låtnamn??
Skulle vilja tillägga att det är mitt företag som bjuder på detta kalas så det är ingenting jag har betalt för själv, ok?

Men med det säger jag inte att det ska bli kul, har faktiskt lite resfeber. Ska sova på ett fräscht hotell å ja sen ska vi börja dricka kl10.00 när bussen avgår..Hur låter inte det, och om de ska drickas, det är ett törstigt gäng med gamla avdankade sågverks arbetare så förstår ni säkert att majoriteten inte spottar i glaset precis...

Nej nu får ja väl ta att packa. Svana och Sarre håll er i form på lördagen för jag ansluter i en finare form antagligen till avspark i landskampen.

Take care all of you bastards...

 

//GÅRE


Pimpad och klar!

Alla trogna besökare på Skogsvallen har väl knappast missat att en oupptäckt talang tog steget ut i det härliga ljuset som kallas för berömmelse. Detta skedde i troligen Sveriges minst krogtäta stad, närmare bestämt Hagfors. Sent på fredagskvällen satt sig en lång och gänglig man vid namn Sarre på huk mellan stolparna och resten är historia. En modern klassiker.

 

Sarre har tackat Ja till Blåställens tjat om att han ska vakta målet denna säsong. Igår gjorde han sin första träning med laget och det såg fortfarande oerhört bra ut. Efter matchen i Hagfors har laget blivit mer sammansvetsat och uppför sig som ett kollektiv där man går efter mantrat "en för alla, alla för en".

 

Som relativt ny inom innebandybranschen så saknade Sarre en målvaktshjälm. Detta fixade jag och Goalie igår. För att göra det hela lite roligare bestämde vi att pimpa till hjälmen lite. Resultatet ses nedanför och den som har det uppmärksamma ögat ser att skogsvallen.blogg.se har ärats en reklamplats.


 

Verktygen som användes för att skapa detta storartade konstverk var klisterpapper, sax, Nicoles nagellack, ett par koppar kaffe samt ett glatt humör.


/Micke


KickOff'07 smått och gott!!!

Efter mitt första inlägg är det dags att lägga vurporna bakom mig och snacka lite sköna detaljer och annat fylletrubbel undertecknad och en hel del andra hamnade i (som vanligt).

Några skojiga grejer som hänt under helgen...

Jag träffade otroligt många härliga och sköna människor som var lika glada i flaskan likt jag själv.

Efter flera tävlingar hos olika leverantörer har det visat sig att jag kom tvåa hos Encore och vann därför kläder för 2000 spänn.. Oerhört välkommet givetvis! I salute myself!!

Steff var i god form då han hamnade i säng både före middagen och efter middagen med två olika tjejer. (Lite schabloniserande och sexistiskt kan tyckas men det skiter jag i.. Steff är skyldig, inte jag!)

En kille vars namn jag inte har en blek aning om slickade två andra killars pungar bara för att få en öl av respektive person.

Jag stod och förklarade för cirkus 15 stycken testosteronstinna förortskids ála 17 år om hur dryga och tykna jag ansåg Stockholmare (dom) var. Eftersom jag pratade göteborska själv använde jag givetvis "mitt ursprung" som en anledning till deras dryga beteende.. Ingen av dem ville bjuda på en cigg och detta måste ha berott på att jag pratade göteborska, då de gjorde klart för mig om vad mycket de hatade göteborgare.. Ni kan säkert själva förstå att stämningen på Alviks torg var ganska spänd vid det här läget. Som tur var hade jag två Karlstadbiffar med mig som hade backat upp om det blivit kurr.. När jag sedan berätade detta för de två ovansagda började de skratta och självklart idiotförklarade dom mig. Åhrén och Robin var tydligen inte ett dugg sugna på att backa upp.. Så allvarligt talat vet jag inte om det var mina vurpor eller en eventuell misshandel som värkte i min kropp dagen efter.

Love var spårlöst försvunnen till vår incheckning av bagaget när vi skulle till Sthlm. Ryktet spreds snabbt om att han var inlåst på en innergård då han vart ute och festat kvällen innan. Men när vi ställt oss i kön och allas mobiltelefoner gått varma av ringande till the man of Love, så ser vi honom längst fram i kön... Klar och redo att åka. Hans outfit var något annorlunda och kommer dyka upp på bild här nere..

image27
Love relaxar efter ankomsten till Arlanda...


/Bakken

Underbar helg

Vinst 2-0 mot Rovers på ett fullsatt Old Trafford. Stämmningen var i topp. Vart en riktig kanon helg i Matchester. Förutom Ryaniars 13 timmars försening på flyget ner, kom till Manchester kl 7 söndag morgon istället för 16-17 på lördag eftermiddan. Men hur som helst var det kanon och vi kollar redan på nästa resa, kanske mot scousers,shity eller arsenal.

image26

KickOff'07 by Carlings

Jag skippar hela delen med att vi flög och allt detta...

KickOff'en ägde rum i tropiska Alvik, en liten härlig förort till vår kära hufvudstad!!!
Den tropiska värmen lyste dock med dess frånvaro, så skinnjackan kanske var ett dåligt resultat ändå.
Jag trodde inte på största allvar att detta skulle kunna överträffa mina återbesök i Karlstad gällande fylla. Men ack så fel jag hade.
Jag sitter här kl.22.45 och tar en sen återställare... Jag nyktrade till.. eller ja, min fylla byttes ut mot bakfylla någon gång efter 13 i förmiddags.
Igår var det visningar i högt tempo och märken från Diesel till vårt egna These glory days visade upp sina höskollektioner, vårettan samt vårtvåan. Sen när vi besökt alla ställen utom två så började våra kära leverantörer ställa fram ölbackar för att komplettera upp de redan existerande chips-, godis- skålarna. Vi befann oss just då hos Frank Dandy där jag på en ynka kvart hällde i mig fyra Budweiser... En bra kväll skall ha en bra start tyckte jag..

Jag och min "roomie" Simon gick runt hos alla leverantörer och plockade åt oss öl som vi lade i Evve's väska, för att sedan ha förfriskningar på rummet. Där det i sin tur stod en varsin miniatyr-whiskey-flaska ála JD serverad.

Som ni förstår blev min start på denna kväll helt lysande och jag höll tempot uppe skall ni veta och när Kompassen-butiken gick upp på scenen för att inkassera en pokal för bästa försäljning skulle jag glatt upp på min stol för att hylla mästarna från GBG. Detta slutade med att stolen försvann och jag föll handlöst i golvet...

... Detta var startskottet för en kväll som kan sammanfattas med en låttitel författad min käre vän Håkan Hellström...
... Ramlar
När startskottet gått av höll jag formen uppe och:

Ramlade när jag sprang efter Carro mot hotellet; Snubblade i full fart på en trottoarkant och föll handlöst pladask på bakken :)

När jag kommit på benen och Carro hjälpt mig in i hotellets foajé och bett mig vänta lutade jag mig mot en vägg och sedan svartnade det. Jag vaknade upp av att lobbyisten slår mig på kinderna för att väcka mig ur min tillfällig dvala. Det visade sig att jag hade säckat ihop på en fin plastskylt som idag såg ut som direkt avfall.

När jag sedan en stund senare skulle upp på rummet fungerade inte kortet, VARFÖR INTE NYCKEL??? så jag bestämde mig för att besöka min polare och hjälte nere i lobbyn igen för att inkassera ett nytt. Han försökte förklara för mig att det var ett Silja Line-kort.... VA? jag hittade givetvis mitt rumskort till rum, 344 på Scandic Alvik.. Men det är skitsamma. För hur i hela helvetet hade ett Silja Line-kort hamnat i min kortplastficka?? Jag har aldrig ens sett en Färja tillhörande ovanstående bolag... Jag kom hem i alla fall och däckade i min säng, som i morse var blodig av alla mina skrap, och mannen jag skulle vakna upp bredvid var borta....

 Det kommer mera!

/BAKKEN

Halleluja, han lever!

Vi hade Gud med oss igår. De som var i Hagfors vet garanterat vad jag menar. Gud är 1,90 cm lång, han har slanigt långt hår och en målvaktsstil som inte går av för hackor. Visserligen blev det förlust med 6-5 mot serieledarna och som vanligt studsade bolljävlen inte vår väg. Laget visade stort hjärta och kamplust. På den långa vägen hem lyssande vi på karlavagnen och drack några bärs.

/Micke

Comeback, en liten i alla fall...

Efter en hård vecka som "face'at" en hel del motgångar har jag bestämt mig för en liten comeback...

Veckan som ni nu redan räknat ut själva har varit ett rent helvete.

1. En sak som känns lite otrevlig.. Vissa vet, andra inte..

2. Min feta (säkerligen för vissa oroliga) alkoholångest. Jag har inte druckit en droppe innehållande alkohol sedan i lördags vilket på ett vis har känts både befriande och ångestladdat. Detta kan bero på den gratisbuffé som just i detta nu förbereds för runt 300 spritglada Carlingsmedarbetare, i en lagerlokal i Stockholmsförorten Alvik. Där kommer jag förmodligen förtära normalt sett ett halvårs konsumtion av alkohol. Detta kan ha hållit mig på styva linan. När jag stod inne på min lokala mack och valde mellan folköl och Coca Cola bekräftades denna ångest för mig... Jag vill passa på att be om ursäkt för de som känner sig lurade, inte minst jag själv. Jag visste inte heller att jag hade karaktär.

3. Liverpool glider in två veckor efter vårt tangerade CL-rekord och fullkomligt överraskar mig totalt och chocken sitter fortfarande i. 8 mål i en match är beundransvärt. inte minst för Pool, när 8 mål normalt sett är fördelat på omkring tolv matcher för merseyside-gänget. Men men, trots att det tar emot måste man ju gratulera.

4. Fick en obefogad utskällning av min chef i måndags som inte tyckte jag skötte mitt jobb. Eller ja.. Kanske inte fullt obefogad egentligen... Mina argument om att flirta med småtjejer och mina imponerande kvitton till ovansagda höll inte... Jeans-ansvarig.. Just det, jag ska ju ha koll på jeansen ja!!!

5. Mitt ryggont vilket jag vaknade upp med idag har förpestat hela min dag. Jag har varken orkat fredags-städa/diska.. (Berodde nog på ryggontet - jag vet, jag förvirrar er med min karaktär - förlåt igen).


Skall dock tilläggas att en del kul grejer också hänt den här veckan...

1. Arsenal: Lyckades visserligen bara med makabra 0-0 mot laget de för två veckor sedan krossade med 7-0 (skall tilläggas att man matchade B-laget och at endast tre ordinarielirare var med) men har nu gjort 20 matcher i rad utan förlust inräknat alla olika tävlingar med A-laget vilket är imponerande. De lyckades dessutom kvittera mot "red noses" i sista minuten och behålla topplaceringen i Premiership.

2. Jag hade näst bäst kvito i hela regionen denna månad. Ett kvitto på 4297 innehållande 8 plagg. Skall dock tilläggas att detta var en dålig månad och att Staffe bara slog mig med en knapp hundring.

3. Jag fick en hel godislåda med sura S-märken av Jules ikväll. Min tunga är inge sönderbränd!

4. Jag har hållit bra koll på min veckokassa och har faktiskt pengar kvar... Detta tillhör ovanligheterna.

5. Dåligt med idéer nu men... Jag har skrattat mig igenom fyra filmer av gänget jag inte vet namnet på (Tore knows) innehållande; Ben Stiller, Owen Wilson, (Storebror) Wilson, Will Ferrel, Vince Vaughn med flera.
Jag har sett:
The Heartbreak Kid: Ben Stiller börjar på att balla ur. Han gör mycket familjeblaska nu men sexinslagen är underbart roliga.

Starsky & Hutch: En helt sagolikt skoj rulle där Snoop Doggs gästspel är helt underbart skoj. En modern klassiker. En äldre klassiker också om man refererar till den gamla serien.

Anchorman: Kan vara den bäste filmen det här gänget åstadkommit, synd bara att Wilson saknas.

Wedding Crashers: Ligger också ruskigt bra till vad gäller att vara den bästa.. Baba ganoush!!!


Nu ska jag lägga mig.. Upp igen om fem timmar, på med kaffet och packa väskan, för sedan bär det iväg på KickOff!!! Om detta är det sista jag skriver här på sidan så ska ni alla veta att jag verkligen tycker om er!!!

För övrigt hade jag en fin tanke förut.. Den är ganska törr egentligen men:
Gåre har ju varit inne på att skaffa katt och han har själv sagt till mig att han skulle vilja rasta katten ute ibland med sele. Jag satt på bussen förut och fick en så kul idé. Gåre äger ju inga vantar och har inte gjort sedan mellanstadiet typ så vore det inte ku om man såg honom en kall vinterdag strosa runt på U-gatan med sin katt i sele, samt sina målvaktshandskar på sig..

Jag fick mig hur som haver ett jäkligt gott skratt... Ta det lugnt kamrater. För det kommer inte jag att göra!!!
Gåre... Du kan ju förvänta dig ett och annat fyllesamtal!! wohooo!

/BAKKEN

Smart norsk?

Samtal mellan en svensk och en norsk snickare tidigare idag på bygget.

Norsken -Ska du blir gött att åka hem ikväll då?
Svensken -Ja, vad mycke öl ja ska dricka.
Norsken - Jasså, tar en öl direkt efter gränsen eller?
Svensken - Nej nej, vi stannar alltid innan gränsen och tar några öl och snapsar.
Norksen- Jasså?
Svensken - Javisst, även om snuten stoppar oss i Sverige och det gör utslag när vi blåser så gäller inte det eftersom vi drack de i Norge.
Norsken - Ja just de, fan va bra.
(kortare tystnad)

Svensken skakar på huvudet och mummlar nått i stilen "dumma jävla norsk"


///Krall 

Höga berg & Djupa dalar!

Ja, så kan man kanske bäst beskriva denna dag.
Började dagen med flera olika missar och tabbar på jobbet, det va borttappade fakturor, glömda paket och diverse andra snedsteg.
Rörde mig i Karlstads innersta delar med min varubuss idag och dagen blev inte bättre av att det där kryllade av olika urtvättade mjukisbrallor i alla dess olika, fruktansvärt fula slag. FY FAN! Tror jag ser fler och fler och retar mig mer och mer på det för varje dag. Nej om man kanske skulle starta ett nationellt upprop för att få bort dessa plagg från våra gator och torg.
Detta irritationsobjekt är i konkurrens med feta människor som köper fet mat, chips godis etc. Mitt förakt för detta började förövrigt i åttan-nian på vår gamla kära Norrstrandsskola, när jag såg en massa överviktiga sjundeklassare springa och ställa sig i cafeteriakön så fort tillfälle gavs. Skolans styggaste och fetaste personer ville bli ännu fetare. VARFÖR?
Jaja, tror ni har förstått min ståndpunkt i dessa två världsproblem.

För att istället återgå till min dag så fick jag en smärre chock när jag klev innanför dörren här hemma. På golvet låg en handskriven lapp med texten: "-NU ÄR DET FÄRDIGT FÖR DIG!" Jag fick en stor klump i magen, benen började darra och jag kände hur det blev blött längs byxbenen. Dörren låste jag omgående och tankarna snurrade på vem det kan va som vill mig illa och hur man kan behandla en mänsklig varelse på detta vis.
Hmmm...Det kanske är någon som spelar mig ett så kallat spratt tänkte jag och började ringa runt till potentiella förövare. Överst på min lista stod Johan Adolfsson, som jag visste hade varit ledig under dagen och mycket väl kunde haft tid för detta illdåd.
Allas vår skrattade sig nästan harmynt när jag berättade vad som just inträffat, men bedyrade sedan sin oskuld. Jag trodde honom och kom sedan på att Roberth "Boris" Olsson och hans kollegor på HSB har hand om skötsel och reparationer i min bostadsrättförening. Så jag ringde den blivande DILF:en som han vill kalla sig själv. Han nekade till en början och påstod att han varit på ett annat bygge idag och frågade om jag inte borde fundera på att polisanmäla. Nu började jag om möjligt bli ännu mer nevös och olika potentiella tillflyktsorter ploppade för ett ögonblick upp på min näthinna. Bland dessa var nog Vänacka det starkaste alternativet.
Roberth var dock "snäll" nog att innan samtalet avslutades, erkänna att det varit han som stått för detta rabalder.
Jag lovar, sällan har jag dragit en större suck av lättnad.
Hur hade Samuel reagerat i denna situation är frågan jag nu ställer mig!?

När detta sedan tack och lov var ur världen tog dagen sin vändning. Det börjar med att min gamle vapendragare Johan Karlsson ringer och gratulerar mig till lägenheten jag varit med och bjudit på de senaste dagarna. Det visade sig nämligen att det var han jag slogs med in i det sista om min blivande rövarlya.
Mycket riktigt, precis när jag pratat klart med Johan så ringer sedan mäklarn och gratulerar till vunnen budgivning.
Så nu är det alltså klart mina herrar, i januari styr jag mitt lass till Ulvsbygatan för att joina ert frukatde brödraskap. Tråkigt bara att behöva "slåss" mot en kompis om nytt boende men jag får tacka för en god match Karlsson.

Kvällen fortsatte sedan i denna positiva trend i och med att Johan Adolf tittade förbi. Tillsammans drog vi ett par pilsner och frossade sedan i mål när Liverpool krossade Besiktas med hela 8-0. Det har man inte varit bortskämd med som Liverpool-supporter på senare tid.

Från moll till dur alltså!

Nu blir det sängen och senate Café. Behöver vila hjärnan efter en sådan här dag så att jag förstår vad de säger borta i Töcksfors imorgon.


You´ll Never Walk Alone!
/Svärd

Hallå i stugan!!

Det har varit lite stiltje på bloggen de senaste dagarna. Undrar vad det beror på? Jag har i alla fall haft matförgiftning som jag tror beror på den uppvärmda Capricciosan från Pizzeria Italiana som är stationerad i Viken. Vad har ni andra för ursäkt?

 

SIK:s stolta blåställ har tagit sin första seger. Med en sjuk Svanadona på bänken kan tillägas. Jag försökte spela en period, men efter ett otal svimanfall (pågrund av fittpizzan) så sade jag till coach Krall att jag inte orkade spela mer. Laget mäktade med 12 mål(!) vilket gjorde att jag rasade i poängligan. Jag får se det som att jag producerar mot de bättre lagen istället och eftersom säsongen är lång så kommer jag givetvis att klättra till toppen igen. Något som däremot ska uppmärksammas är att Gåre gjorde sitt första seriemål. Grattis Gåre!!

 

Svärd har förövrigt en tokfet berättelse att berätta, men den får han själv stå för...

 

Ha det skönt alla lallos!


/Micke


Whoops, I OD´d

Lugnet har verkligen lagt sig på Skogsvallen. Igår var det utgång och detta är trolgitvis den primära orsaken till tystnaden. Som en av de drivande jyckarna tar jag på mig att göra en kort tillbakablick på vad som hände.

Den ursprungliga planen var att ett jävla gäng skulle inta Blue Moon Bar och käka gratis buffé. Detta sket vi i efter ha sett kön på cirkus 100 meter. Nicke C sa att det var afterwork, billig dessutom, på Biljard 9:an. Givetvis var inte så fallet. Ett par öl sänktes och vissa i gänget dreglade åt flickorna som hade för tok för fula pojkvänner för sitt eget bästa. Klockan 18:00 stängde Skogsvallens favoritaffär och vi styrde kosan dit. Här splittrades gänget, en kort tid kan påpekas. Jag, Svärd och Chrille tog 4:ans linje till Kyrkogårdsallén, Gåre och Nicke C tog givetvis taxi och Sarre och Joe tror jag gick.

Efter att alla åter hade samlats beställde vi pizza. Vi hade ju trots inte käkat på grund av ovan nämda kö. Pizzorna som vi betällde var Azteka, Banana, Athen och Indiana. Efter pizzan blev hela gänget väldigt degiga. Då kom Svärd på den briljanta idén att spela hetsdrickande kortspel. Efter cirkus 20 minuter av detta blev det ett rejält drag. Som pricken över det berömda i:et satt jag på feta hits av artister som bland annat bestod av Björn Rosenström, Cyndi Laupers, D.L.K och den briljanta Magnus Uggla.

Strax innan midnatt begav sig gänget till centrum. I vår vana trogen spliddrades delar av gänget, men den stora massan begav sig till det obskyra tonårshaket Arena. Vi hade faktiskt väldigt roligt. Vad hände?
  • Chrille och en gammal kändis vid efternamn Fryk spelade Black Jack. Roligaste var att de inte spelade för egnapengar utan tog kort åt andra spelare. Detta var inte populärt. Anledningen till att de valde just det borden för sina bus var, enligt duon, att Croupiern hade "osannolikt" stora bröst.
  • Jag van hundra spänn åt Svärd på Jack Vegas. Detta tackade han genom att bjuda på en bärs. Givetvis populärt i mina ögon.
  • Samma Svärd fick även rivmärken på bröstet, vilket ledde till blodvite, efter att ha nobbat en tjej som drog raggningsrepliken "Vill du ligga med mig". Svärd har det verkligen tufft på brudfronten..

Givetvis dansades det en även en hel del. Discjockeyn luktade förövrigt väldigt mycket salami. När stället skulle stänga så var vi mogna att knö oss före i garderobskön. Efter en snabbuppsamling på Kungsgatan begav sig stora delar av skaran mot Norrstrand. Sarre gick hem till sig och Joe följde med, troligen hade de skön sex resten av natten medan de lyssnade på fotbollslåtar och sjöng kommunistiska kampsånger.

Jag, Chrille, Nicke C och Gåre gick till Statoil och köpte lite käk. Jag valde en raggarballe och en rostbiffsmacka. Mackan var den torraste i mannaminne, ett tips är att inte köpa den. Vi skiljdes åt för att stämpla in och bege oss till våra nattliga drömmar där paradiset finns. Innan jag somnade tog jag tog jag ett stort glas vatten med tre stycken Resorbtabletter, allt enligt Chrilles goda rekomendation. Jag vaknade klockan 10:00 med ett humör som var strålande och kände ingenting efter gårdagens bravader. Chrille är min nya idol och antibakisgroggen som innehåller tre tabletter och en liter vatten har jag döpt till Chrille Silver.

Ha en trevlig kväll!

/Micke

Chawarma - En smakupplevelse utöver det vanliga!

Efter att ha stapplat sig hem våldsamt tidigt för att vara mig själv, nämligen jag, så måste jag bara ge mig in på recensionscenen.

Chawarma är ett inte fullt så annorlunda fenomen i Borås-händerna på nätter överlag då veckorna bara är långa fester här nere. Mina upplevelser av detta underbara påfund kan bara ses som goda.

Jag skall förklara för er vad en Chawarma är för något:
Det är en Döner-kebab som en kär vän till mig (vännen har valt att vara anonym) döpt om och gjort till sitt eget varumärke. En Döner-kebab är väldigt olika från person till person. Detta betyder att kapitalismen har gjort sitt i och med urbaniseringen och globaliseringen.
(För er som inte förstår så betyder dessa två senare nämnda uttryck med en lätt förklaring att världen krymper, det vill säga att folk flyttar närmare de större städerna och närmre varandra. På grund av att industrialiseringen och kapitalismen gjort så att de tidigare bönderna och rena arbetarna inte längre kan försörja sig när de bor utanför stan, avståndet till; bensin, livsmedel, service, mm flyttar sig från landsbygden och in mot städerna. Vilket i sin tur medför att låginkomsttagarna [våra hjältar - för utan dem skulle vi vara utan kött, mjölk, ägg, mjöl, mm. För er som är någorlunda intelligenta innebär detta; Ingen kallops på söndagen, inga pannkakor efter ärtsoppan, som i sin tur inte skulle finnas....] tvingas röra sig inåt städerna för att klara av att försörja sig själva.)
Min erfarenhet av en Döner-kebab har jag tagit från dess ursprungliga hemland; Turkiet där jag tillbringade en vecka i somras i hisklig värme. Det är en typ av kebab fylld med kycklingkött, lök, persilja, tomat och eventuellt andra grönsaker.

I Borås nattvimmel säljs denna underbara snabb/fyllemat från en flyttbar liten, tja, vad ska man säga... Stuga.
Den kostar enbart 45 kr och innehåller; Kycklingkött, tomat, gurka, grönsallad (eller isbergssallad om ni vill) och en hiskligt god sås (som jag inte fått ur detta geni receptet från än, men lugn det lär jag få.)

Några av mina vänner har provat på detta fenomenala stycke mat och rösterna lyder;

Gåre: Dä här ä fan den bästa fyllematen äver, dä!!


Chrille: (Ingen direkt kommentar men...) Han köpte en på fredagkvällen och köpte sedan två på lördagkvällen, vilket är en 100% ökning. Slutsats, Han tyckte förmodligen jävligt mycket om den eftersom inte en kycklingbit gick till spillo.


Rock n' Rolle: (Ingen direkt kommentar, eller jo, men...) När jag (Bakken) kände mig färdig med min Chawarma kastade jag ut den på norra eller södra Brogatan eller nåt och Rolle dök efter den som en slaghök... Hans kommentar till detta var... "Jag var ju Hongri" - se tidigare inlägg. (Skall tilläggas att han vräkt i sig en sedan tidigare.)


Svärd: Han är moderat, så vem bryr sig??? - För övrigt tror jag han var missnöjd med folien för att det tycktes vara eldorados aluminiumfolie och inte Yves Saint Laurent's specialfolie som endast sålts i tio förpackningar världen över.


Med alla dessa ljuvliga kommentarer samt mitt eget omdöme kan jag inte ge Chawarma annat än fem jokrar a'la Heath Ledger av fem möjliga..


            

Grönt och Gott som en gång i tiden existerade och prydde ryggen på min kära innebandy-warm-up-tröja...
Släng er i väggen!! för i Borås finns Chawarman!!!!


/Bakken

The Poodles - Sweet Trade

Album: "Sweet Trade" med The Poodles.
Musikstil: Rock för den stora massan.

 

image20


Hårdfakta:
Antal låtar: 12 stycken.
The Poodles, är inte det töntigaste bandnamnet någonsin? Troligen är så fallet. Bandet består av Jacob, 2*Pontus och någon som heter Kicken. I sin begynnelse var de ett coverband och jag tycker det är kul att hårt jobb leder någon vart. I min forna privata blogg skrev jag en gång såhär om Pudlarna, "Ett tips till er är att starta ett coverband, lira på logdansen, bli pappaledig och börja spela på trav. Jag. Kan. Inte. Ta. Er. På. Allvar.". Men som sagt, en man är inte en man om han inte kan ändra sig.
Hur är låtarna: Radioanpassat är nog en ganska bra förklaring.

Kommentarer: Här kommer en till recension av den tvivelaktiga Svana och än en gång kastar han sig naken mot vargarnas hungriga käftar. Visst, här har vi ett band som står på tungan i kommersialismens käft och håller på att trilla ner i magen, men sätt er själva i deras situation. Jag skulle till exempel kunna sälja Gåre för en mindre summa pengar till en bulgarisk kulstötarkvinna en månad. Där han skulle ställa upp som älskare, plocka potatis, vaxa hennes rygg. Tillbaka till själva recensionen så är vissa av låtarna klart vänliga för mitt döva musiköra.


Kuriosa: Det var tidigt 2000-tal och jag och mitt fruntimmer Nicole var på den lokala köttmarknaden Arena för att svinga både ben och bägare. Ett band var där, iförda de tajtaste spandexbrallorna jag sett, de framförde feta rockklassiker, bandet hette The Poodles och de var kungar den kvällen. En av de sista låtarna var Bob Dylans smällfeta hit "Knockin´on heavens door", och givetvis dansade jag och Nicole tryckare. Självklart hade jag mina händer på hennes rumpa, ni vet så där femteklassigt. Mitt i låten fick jag en svettig handuk i ansiktet. Det var sångaren Jacob som kastade ut den, troligen var målet en söt tjej, men istället hamnade den på en ganska fulltankad Mikael. De tre brudarna som stod bredvid mig tindrade med sina ögon och en blond tjej fick handuken. Jag och pudlarna go way back som man säger i staterna så att säga.


Bra låtar: "Seven Seas", "Streets of Fire" och "Band of Brothers" sticker ut.


Betyg: image6image6image6 av image6image6image6image6image6


/Micke

 


Bra pris på sköna sulor.

Öppnade en ny butik (sport1 superstore) i nya köpcentrummet som jag jobbar vid. Dom öppnade redan kl 7 så jag och en kollega som inte orkade köra igång o jobbar direkt på möra gick upp sen sväng för o leta fynd. Hittade ett riktigt fynd, Adidas stabil 7w innebandy skor för hela 400 spänn. Kostar vanligen 1200. Enkel uträkning så hade jag sparat in inträde till nöjes och 7 GT i bowlingbaren very nice. 

Fasst egentligen blir dom ännu billigare eftersom jag köpte dom på arbetstid med lön och allt... Nästan gratis.

NU skall bilens tvättas och ikväll ska vi se vad sulorna går för på träningen.. haade

///Krall

Dalkullan Wysteriia kniper veckans pris.

Efter att Izabella och Angelica har varit utsatta för jyckarnas dregliga fauna här på Skogsvallen står nästa pingla på tur. Denna gång har vi sökt med hink och spade och hittade tillslut en tjej i de allra djupaste skogarna i Dalarna. Hon heter Cecilia och driver den privata bloggen som bär hennes artistnamn...

 

...Wysteriia! Cecilia verkar vara urtypen av en dalkulla. Hon är liten, spänstig och har en slags "jag bits"-blick. Då bloggen är privat, handlar den givetvis om Cecilia och hennes dagliga bestyr. En kategori som faller oss dreglande unga män i smaken är "Wysteriia modellar". För den som är intresserad av äkta bloggsnack så är kategorin "Wysteriia snackar skit" exakt det man letar efter.

 

Tre saker som gör Wysteriia värdig till att bli Snygg tjej i bloggosfären?

  • Hon har ett fördelaktigt yttre. Hon är även modell och på sina 165 cm över havet är inte det illa pinkat.
  • Vad man kan utläsa på hennes blogg verkar hon vara en väldigt charmerande primadonna. Ett extra plus är att hon är dalkulla, just den definitionen av länstillhörighet osar sex och synd.
  • Hon har en egen hemsida, där det finns rejält med grymma bilder som får både manliga och kvinnliga läsare att smälta. På hemsidan visar hon även att man inte behöver svanka och puta med läpparna för att vara dynghet. En bra förebild för yngre tjejer som vill bli modell, tycker vi.
Nog sagt. Gå in och titta på henne istället.

/Redaktionen


Hyllning till onsdag #2

Kan inte annat än rida vidare på Gåres våg av hyllningstal till lill-lördagar. I folkmun kallat onsdagar.
Onsdagar är den dag veckan vänder och går åt rätt håll. Ångesten från föregående helg börjar så smått släppa och man kan mer och mer börja rikta fokus mot kommande helgs eskapader. Undertecknads planer för helgen är dock i skrivande stund fortfarande något oklara. Finns två olika alternativ:

1. Att för en gångs skull skippa det hetsiga drickande som börjar direkt man kliver innanför dörren på fredag eftermiddag, och istället satsa på en lugn fredagkväll med något gott vin, lite ost och kex och kanske en lättsam rulle. Lördagen skall sedan tillbringas i goda vänners lag med stryktipskupong och engelsk ligafotboll. Måste bli hos en vän då jag för tillfället har min digitalbox på lagning. Du ställer väl upp Samuel? En lite finare bild kanske gör susen. hehe

image22




2. Att i vanlig ordning redan torsdag kväll börja fundera på hur många dussin Bright som kan tänkas gå åt detta veckoslut. Hela fredagen sitter jag sedan och laddar och peppar i min lilla varubuss (denna fredag styr jag kosan mot metropolen Säffle). Slänga sig i bilen direkt efter jobbet och åka till bolaget och sedan till ytterligare en fredagsrutin; solariet. Sedan leva resten av helgen i ett konstant rus av Sex, Drugs and Rock N.


Just nu lutar det nog faktiskt åt alternativ numero uno. Om jag sedan har karaktär och självdisciplin nog att hålla mig till det alternativet återstår att se.

För att återgå till min hyllning av onsdagen så har den sedan jag kom hem från jobbet ägnats åt att ta hand om mig själv. Toast, film, kaffe, nattmacka och en starkpils. Lite krydda på moset är sedan att få avsluta dagen med att blogga in sitt andra avtryck på denna sajt. Det kallar jag fin onsdag-kväll det.
Det har med andra ord varit en bra dag.
Den enda plumpen i protokollet är alla de fjortis-gäng med urtvättade mjukisbrallor jag sett under min tur till Torsby-Sunne under dagen. Jag blir fan bara mer & mer förbannad för varje nytt gäng jag ser med denna vedervärdigt fula utstyrsel. Tjejer! - Om ni ska ha ha mjukisbrallor på er, så se för i helvete  till att inte ha ett urtvättat/solblekt par på er. Det här har legat o grott mer och mer för varje dag i mig och hamnar snart i listan över Kristoffer Svärds irritationsobjekt, kategori 1A. 

Nej nu är det dags för bingen. Imorgon ska det kollas på potetiell ny lya.

Sov gott alla SH:are! Jag älskar er! MÅ DE HATA OSS, BLOTT DE FRUKTA OSS!


You´ll Never Walk Alone! 
/Svärd

RSS 2.0