KickOff'07 smått och gott!!!

Efter mitt första inlägg är det dags att lägga vurporna bakom mig och snacka lite sköna detaljer och annat fylletrubbel undertecknad och en hel del andra hamnade i (som vanligt).

Några skojiga grejer som hänt under helgen...

Jag träffade otroligt många härliga och sköna människor som var lika glada i flaskan likt jag själv.

Efter flera tävlingar hos olika leverantörer har det visat sig att jag kom tvåa hos Encore och vann därför kläder för 2000 spänn.. Oerhört välkommet givetvis! I salute myself!!

Steff var i god form då han hamnade i säng både före middagen och efter middagen med två olika tjejer. (Lite schabloniserande och sexistiskt kan tyckas men det skiter jag i.. Steff är skyldig, inte jag!)

En kille vars namn jag inte har en blek aning om slickade två andra killars pungar bara för att få en öl av respektive person.

Jag stod och förklarade för cirkus 15 stycken testosteronstinna förortskids ála 17 år om hur dryga och tykna jag ansåg Stockholmare (dom) var. Eftersom jag pratade göteborska själv använde jag givetvis "mitt ursprung" som en anledning till deras dryga beteende.. Ingen av dem ville bjuda på en cigg och detta måste ha berott på att jag pratade göteborska, då de gjorde klart för mig om vad mycket de hatade göteborgare.. Ni kan säkert själva förstå att stämningen på Alviks torg var ganska spänd vid det här läget. Som tur var hade jag två Karlstadbiffar med mig som hade backat upp om det blivit kurr.. När jag sedan berätade detta för de två ovansagda började de skratta och självklart idiotförklarade dom mig. Åhrén och Robin var tydligen inte ett dugg sugna på att backa upp.. Så allvarligt talat vet jag inte om det var mina vurpor eller en eventuell misshandel som värkte i min kropp dagen efter.

Love var spårlöst försvunnen till vår incheckning av bagaget när vi skulle till Sthlm. Ryktet spreds snabbt om att han var inlåst på en innergård då han vart ute och festat kvällen innan. Men när vi ställt oss i kön och allas mobiltelefoner gått varma av ringande till the man of Love, så ser vi honom längst fram i kön... Klar och redo att åka. Hans outfit var något annorlunda och kommer dyka upp på bild här nere..

image27
Love relaxar efter ankomsten till Arlanda...


/Bakken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0