Fakta om Skogsvallen.

Skogsvallen Hellraisers är ett sällskap från Värmlands gröna skogar. Sällskapet består uteslutande av män i varierande åldrar. Ingen i sällskapet är den andra lik. Man skulle kunna jämföra oss med en mångkulturell maträtt. Som synes så handlar bloggen om ett gäng unga män och deras närhet. Lite egoistiskt kan tyckas, och troligen ack så rätt. Tanken är att ge en unik inblick i unga mäns liv. Vi kommer att skriva om allt från musik till fotboll. Det troligaste är dock att det blir dekadens av sällan skådad sort, vilket leder till smaskiga sagor som får våra mammor och pappor att kräkas av obehag.

*******************************

Här följer lite snabbfakta angående sidan rakt över disk.

  • Texterna i skrivna med sanningsserum. Dock kan vissa namn vara figurerade, exempelvis heter Jorrocop egentligen Jonas.
  • Recensioner av musik, böcker m.m är troligen vinklat av recensenten i fråga. Högt betyg betyder inte att du/ni/vi/jag tycker saken i fråga är bra. Smaken är som bekant delad.
  • Hatmail och liknande av anonyma skalbaggar undanbedes. När vi skriver blogginlägg som liknar krönikor eller dåliga och missvisande recensioner är det vi som tycker till. Vad du/ni tycker skiter vi egentligen fullständigt i.
  • Bilderna är tagna av någon i den innersta kretsen om inget annat anges.
  • För att få kontakt eller liknande, kontakta oss antingen på mail eller i bloggen.
  • Allt på bloggen är givetvis vårat och det är inte tillåtet att sno utan vår vetskap.

*******************************

Vi är det som ligger bakom?

Micke:
Är den ene av de båda Mikkos. Han studerar och lever tillsammans med hunden Hugo. Att ha återkommande sängkamrat är ovanligt i denna socitet vilket gör honom smått unik, men även kanske lite tråkigare. På sin fritid försöker han att leva som en livsnjutare och är en av grundarna till before-work ölen på torsdagarna.

Bakken: Är den andre av två Mikkos. Han försöker leva sitt liv i Borås (den ende utanför Karlstads kommungräns). Väl i Borås bor hans flickvän vilket inte gör honom till en fem-i-två raggare som många av de andra i sällskapet. Till vardags arbetar han på Carlings som jeansansvarig och står alltså för den här gruppens modevetskap. På fritiden hänger han i Borås subculture eller i Bollebygd och super gärna till på firmafesterna!

Gåre: I särklass den längsta i sällskapet, om inte den längsta i hela Karlstad med sina "2,70". En riktig arbetar hjälte i sina bästa år. Ständigt på jakt efter den goda kakan här i livet, utan vidare resultat vill säga. Lever livet efter jobb, göra matlåda, sova och dricka med SH.

Tore: Yngst av två Sebastians och blir därför alltså "den andre Sebastian". Singel sen jul, påstår sig gilla friheten men vet egentligen om att det bara är skitsnack. Spelar i ett husband och trots för mycket dödtid i livet smygkallar han sig musiker för damerna på krogen dock utan större resultat. Lögnen kanske skiner igenom för starkt...

Krall: Il Capitano är Skogsvallens förlängda arm i Oslo. Krall står för Gin och Tonic om vi andra fixar resten. Håller på ett lag som kallas för röda djävlarna och gillar att tracka andra som håller på sämre lag.

Sebbe S: Är då den äldre av de 2 Sebastian'arna som spenderar alldeles för mkt av sin dyrbara tid till av jobba för slavlöner, kör antingen truck eller kränger skidor och brädor till rika Stockholmare beronde på årstid. De få timmar som han inte jobbar spenderas gärna i Snowboardbacken eller tillsammans med vännerna och en kall öl i handen. Huruvida han är singel eller ej är i skrivande stund lite oklart.

Sword: Tillhör ett av brödraparen i sällskapet. Brukar få höra kvädord från de röda arbetarna i gänget, bryr sig dock inte nämnvärt om det. Säger aldrig nej till en vitryss, satsar på fotboll och fullkomligt älskar rävar, stora som små...

RockRoland: Lever upp till epiteten "festa som en rockstjärna", "pippa som en porrstjärna" och "jobba som en dödgrävare". RockRoland är en nattmänniska och tackar därför aldrig nej till en efterfest.

Joe Hill: Somliga påstår att detta är en pseudonym alternativt en så kallad "bot". De som vet de vet. Och det räcker bra så. Fungerar i teorin som politisk rådgivare i organisationen, i praktiken som en skön snubbe med en viss dragning åt det naturliga här i livet. Vad allt ovanstående har med någonting att göra är fortfarande ett för de flesta okänt begrepp. Surrealistiskt? mmm, lite...


**************************


För kontakt:
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0