Östersjötripp, del 2.

Jag får ursäkta mig att det har tagit ett par dagar extra. Det hela är Gåres fel, eftersom han har hållit inne på filmen som innehåller Rolles fria tolkning av "34:an". Hursomhelst är videon i min ägo nu och framförallt hela eterns ägodel.

Innan natten blev till dag så hann den lilla skvättande hunden att råka upptäcka ett älskande par i ett trapphus. Detta blev han tipsad om av en av båtvakterna och givevis var han ju tvungen att kolla läget. Medfluktare var de två tjejerna i gula tröjor. Samtliga tre sparkade in dörren och vips, framför våra ögon stod det en kille och tjej i en minst sagt tvivelaktig ställning och körde på för kung av fosterland. Fluktarna ursäktade sig, tackade för titten och stängde dörren.

Nu är det dags för en liten snabbspolning. Klockan är runt klockan sex på morgonen och vår kära vän RockRoland vaknar upp på den lite finare sjättevåningen. Han upptäcker att någon har spytt ner en säng. Han tror att det är draken som han sussade så sött med. Sanningen kommer att komma lite längre ner..

RockRoland staplar ner till hytten och väcker en däckad Lenny. Lenny frågar vad som har hänt på Rolles arm. Det liknar vomering. Här kommer idén upp att skylla på tjejen.Hon är ju ändå inte i närheten. Planen går i lås. Rolle och Lenny börjar vid denna tidpunkt att öppna återstående fynd från taxfreen. De tar sig ett par stadiga grogg och går ut i foajen och upptäcker att det är kalas några dörrar ifrån. Enligt deras utsago var det en fest med lesbiska hockeybrudar. Sant eller falsk kanske inte spelar roll, men majoriteten av hockeybrudar är läbbar eller?

Klockan tickar och det är dags för att väcka de tre tenorerna Gåre, Micke och Krall. Jag (Micke) och Gåre får panik när vi får veta och klockan är 11:15 och slänger i oss närmsta burk. I mitt fall blev det en rumstempererad Ginburk. Vi drog på oss solglasögonen för att dölja de blodröda ögonen och drog upp till kareokebaren. På vägen upp log samtliga vi mötte och frågade trevligt om vi verkligen levde idag. Väl framme i baren beställdes det in gårdagens succédrink Strawberry Daquiri och Rolle passade även på att köpa en cigarr. Fint ska det vara. Det verkar som om Rolle hade lite dåligt samvete efter att ha stuckit iväg tidigt med gårdagens drake och satsade på att göra dagen för oss andra oförglömlig. Han tyckte att nu är det dags för kareoke. Han beställde in "34:an" och det blev en succé. På värsta rockstjärnemanéret fick han båten i gungning.




Klockan 15 anlände båten till huvudstaden och vi snubblade ut och gickmot bussen. Vi satte oss givetvis längst bak och gick in i dimman. På dit vägen "fick" man inte dricka rusdrycker på bussen, vi löste detta som bekant genom att hälla hembränt i Spriteflaskor. På hemvägen sket vi i denna regel totalt. Öl, Gin, Jägermeister, Mintuu och färdiga groggburkar bärdes ombord på bussen. En rolig grej var att Rolles ragg skulle med samma buss. Tjejen som spydde på honom eller om det var viceversa. Någonstans på vägen, troligen Arboga, var det dags för matstopp. En del köpte hamburgare med strips, andra pyttipanna. Jag köpte en mellanöl och en kaka. Som efterrätt köpte jag en påse OLW:s ostbågar för att smaska på bussen med. Denna påse fick jag njuta av innan soptunnan Gåre hade käkat upp varenda båge. Klockan 21 anlände busslasten till Karlstad. Alla utom Lenny drog vidare till ett annat kalas, Skattkärrs IK:s säsongsavslutning.

Väl framme i idyllen Skattkärr råkade vi komma in mitt under tal och gratulationer. Som de väluppfostrade gossar vi är satte vi oss lugnt och väntade till prisutdelningen var över. Det tog cirka 10 minuter. Sen fick även vi ta del av kalaset och blev visade till våra platser och fick både för- och varmrätt. Efter det var det dags för lite kaffe. Rolle tog fram sin Mintuuflaska och spetsade härligheten*mums*. När vi käkade blev det en till liten prisutdelning. Det visade sig att Rolle hade blivit årets nykomling och blev så het på gröten att även han körde ett tacktal. Nu var vi mätta och belåtna och vi insåg att nu jävlar ska det dansas. Eftersom jag och Bjureld har tränat in massor av moves var detta inga bekymmer för oss. På ungefär detta sätt fortskred hela kvällen.

Väl mött alla inblandade och jag hoppas att fler simmar med nästa gång det är dags för Sverigeturné.

/Micke

Kommentarer
Postat av: den gamle o kloke...

hahahahahaha vilken jävla rockhjälte!!!!!
Sopot nästa??!!!???

2008-04-30 @ 12:15:14
Postat av: XXX

Fan vilken lirare alltså....Synd att IDOL-uttagningen var lördagen då ni anlände till fastlandet.

2008-04-30 @ 13:01:55
Postat av: gåre

ja en kan inte säga att de var ett stelt framträdande iallafall, gick ju likamycket på scen som du gör när du pratar i telefon, du gör väl kanske de när du e nervös haha

2008-04-30 @ 17:02:14
Postat av: rolle

Nervös Gåre? man blir inte nervös när promillehalten ligger på 4.8 haha. Sopot är givet, som monaco fast tvärtom!

2008-05-02 @ 06:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0